Rep şarkı önerileri alalım. Sago tarzı.

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
F

fth

Guest
Gençler, benim için önemli. :) Kendisi bu tarz şarkıları seviyor. Bugün güzel albüm yapmam lazım geceyi kurtarmam lazım. Forumda baya repçide var.
Genelde Sago dinliyor ama karma bir şeyler yapmak lazım. Anlayanlar yardımcı olursa sevinirim.. Yabancıda olur.. Yada Sagonun en güzel şarkıları için bir albüm lazım.
Şu tarz:
https://www.youtube.com/watch?v=mvyN7tPKtvk

Aynen aynen devam arkadaşlar soulun. Bunlar Sago tarzı dimi. Benziyor gerçi ben anlamıyorum pek. Ama güzel müziklerimiş. :)

[MENTION=10960]fth[/MENTION] lütfen kılıbıklaşmayalım :D vur elini masaya

Bir kaç şarkı daha albüm geliyor :)

[MENTION=10960]fth[/MENTION] lütfen kılıbıklaşmayalım :D vur elini masaya

Gürhan bırak kardeşim bu ayakları :D Sanki sen hiç yola getirene kadar kılıbık olmadın. :D Bana aykırı müzikler bunlar Ben metalciyim kıza gel rockcı metalci ol diyemem bu satten sonra. Yada arabesk dinlerim Cengiz falan :) Onada gelmez. :)

sagopanın islam yarşılarını seviyorum ateşten gömlekleri dinleyip cihad yapmayı bile düşünmüşümdür ama genel olarak biggie smalls dinliyorum bazen killa hakan

Hepsini çevirdim mp3'e teşekkürler arkadaşlar. :) Bunlar yeter sanırım bir kaç tane daha sago falan tamamdır. Eyvallah arkadaşlar saolun yabancı Türkçe güzel oldu..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri