Replika Telefon ?

grcn37

Kayıtlı Üye
Replika telefon olarak S4, NOTE3, S3 MİNİ, S4 MİNİ, İPHONE 5C satıyoruz ilgilenenler mesaj atabilir.

Fiyatlarını ve özelliklerini öğrenebilir miyim?
Satış herhangi bir sitede mevcut mu şuan?

Site çok yakında onlıne edilicek.

S4 , Orjinali ile Özellikleri birebir aynı farkları hafızası orjınalındakınden düşük yalnız bunu hafıza kart ile arttırabilirsiniz.Kamera 3-4 mp düşük orjinalden. Sürüm 4.2.2 . EL ve GÖZ sensörü çalışmaktadır

S3, bunda da aynı s4 deki gibi farklar var . S4 MİNİ'de de aynı.

Note 3 , 16 GB Hafızası var. 4.4 İşletim Sistemi. Sensörler Çalışmaktadır.

İPHONE 5C, Mavi,Yeşil,Sarı,Pembe ve Beyaz renkleri mevcut. 32 GB hafızası var android yüklüdür.

S4 : 450 TL S3 MİNİ : 300 TL S4 MİNİ : 350 TL NOTE 3 : 700 TL İPHONE 5C : 450 TL

hocam bi örnek felan görebilmemiz mumkunmudur telefonlardan yani resim veya video tarzı tanıtım sekli?

hocam işimizi prof. yapıcaz fotoğraf ve videoları prof. makıne ıle cekıcez yalnız babama hediye ettiğim S4 ü resmini çekeyim göndereyim içeriğinde youtubeden aynı özelliklere sahip olan bi replika yı atabilirim dilerseniz yarın skypeden de iletişime geçip tüm cihazları gösterebilirim.

fiyatlar biraz yüksek geldi fakat ne sattığınızada bağlı tabi telefonlarda kullanılan işlemci türü ve rem miktarlarını öğrenebilir miyim acaba ? uzun süredir replika note 2 kullanmaktayım elimdekiyle mukayese etmek açısından soruyorum ?

buyrun hocam S4 .

---------- Mesaj saat 01:26:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:25:45 civarında gönderildi. ----------

Hangi cihazın özelliklerini detaylı şekilde almak istediniz.

hocam peki bunlarda kapanma gibi bi durum söz konusu olurmu olursa naparız garantisi illaki olmaz replikanın da kapanmaya karsı varmı felan ? akılda bir dunya soru olusuyor

Aynen hocam NOTE 3 Ler güzel fakat iki türlü note 3 var. 1 Kalite olan 700 TL 2. Kalite Olan ise (bunu yazmayı unutmuşum) 600 TL Arasındaki fark 1. Kalitedeki Hafıza 16 GB ve 4.4 Yüklü. 2. Kalitede Hafıza daha düşük 2 GB Kadar Hafıza kartı ile 32 ye kadar arttırılabiliyor. ve sürüm 4.3

---------- Mesaj saat 01:32:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:30:30 civarında gönderildi. ----------

Hocam kapanma garantisini veriyoruz. Cihaz da zaten sıkıntı çıkmaz diğer cihazlar gibi kapanma durumu olmadı hani bayadır satıyoruz Babam'a verdim 3,5 aydır sorunsuz kullanıyor :) Telefonu elinizden düşürmediğiniz takdirde sağlamdır :)

hocam yanlış olmasın 1:1 cihaz henüz yok. eşdeğer mt6592 serisi 8 çekirdekli işlemci daha piyasaya sürülmedi yani. Şuan replika cihazlarda maksimum mt6589 serisi var yani 4 çekirdek oda gayet tatmin edici alacak arkadaşlara öneririm mt6589. Birde root atılarak gerçek değerleri kontrol etmeyi unutmayın bu tip cihazları alırken.

Hocam ben arasındaki farkları söyledim. Bizim sattığımız replika cihazlar fiyatına göre cok cazip. Hani milleti kandırıyorlar genelde ama java gönderıyolar ya da hıyar. :) Bizde kargoyu kontrol edin ondan sonra ödeyin :)

Hocam ben arasındaki farkları söyledim. Bizim sattığımız replika cihazlar fiyatına göre cok cazip. Hani milleti kandırıyorlar genelde ama java gönderıyolar ya da hıyar. :) Bizde kargoyu kontrol edin ondan sonra ödeyin :)

kapıda öde şeklinde alısveriş yapabilirsek eger cok cok daha güzel olur kesin alabilirim ozaman hocam

Yok hocam ben size birşey demedim zaten hayırlı satışlar bol kazançlar :) artık %90 tüm cihazlar android işletim sistemine sahip mt6572 ila 89a kadar kaliteleri değişiyor. Kasa olarakta genelde hepsi 1'e 1 aynı diyebiliriz. yanlız 2. kalite cihazlarda ekran boyutları değişiyor onlarda zaten kabak gibi belli ediyor işçiliğini zaten. Alibabadan getirip bir ara bende satışını yapıyordum hala daha hakimim arada bir göz gezdiriyorum da bu yeni 92 işlemcilerle ve ısınma problemini aştıklarında çok temiz cihazlar çıkaracaklar gibi görünüyor.

tabi hocam kapıda ödemede olur :)

---------- Mesaj saat 01:43:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:42:21 civarında gönderildi. ----------

sağolun hocam :) aynen dediğiniz gibi artık adamlar S5 in replikasını orjınalıne yakın yaparlar bu gidişle :)

hocam 2 türlü replika var siz en azından bi görüntü felen paylaşaydınız ona göre yorum yapalım :)

Yok hocam ben size birşey demedim zaten hayırlı satışlar bol kazançlar :) artık %90 tüm cihazlar android işletim sistemine sahip mt6572 ila 89a kadar kaliteleri değişiyor. Kasa olarakta genelde hepsi 1'e 1 aynı diyebiliriz. yanlız 2. kalite cihazlarda ekran boyutları değişiyor onlarda zaten kabak gibi belli ediyor işçiliğini zaten. Alibabadan getirip bir ara bende satışını yapıyordum hala daha hakimim arada bir göz gezdiriyorum da bu yeni 92 işlemcilerle ve ısınma problemini aştıklarında çok temiz cihazlar çıkaracaklar gibi görünüyor.

gerçek anlamda konuya hakim bi arkadaş çıktı. Hocam piyasadan bilginiz varsa mt6589 işlemcili telefonların piyasası ne kadardan gidiyor şuan ? Ben hala 6577 kullanıyorum :)

---------- Mesaj saat 02:00:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:57:01 civarında gönderildi. ----------

bu arada hocam telefonlardan her hangi birini quadrant la test edip ekran goruntusu paylaşırsan daha kolay fikir sahibi olabiliriz note 3 almayı istiyorum birtane

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri