Resimler ile video yapmak :)

Anivaliant

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar bu sürpriz yumurta işinde uğraşıyorum :) farklı bi video çekeyim dedim.. bilmeyen arkadaşlarada örnek olabilir aklınızda güzel fikirler oluşturabilecek bir video olduğunu düşünüyorum editlediğim proğram sony vegas pro 11. sabit kamera ile 250 küsür resimden yaptığım bir video çalışması. yorumları olumlu olumsuz atarsanız sevinirim çok pro bişey olmadı açıkcası uğraşırsanız çok sağlam bişeyler ortaya çıkacaktır.. iyi seyirler :)

Magical Surprise Egg - YouTube

geçen bende resimlerden yaptım ama arkasına ne müziği koyacağımı bir türlü bulamadığımdan boş bıraktım.ne koysak telif gelir dedim...

süper olmuş helal olsun.. içini açana kadar olan kısmı birazcık hızlandırıp parçalar çıktıktan sonra birazcık yavaşlatabilirsin.. bi de parçalar çıktıktan sonra zoom falan yaparsan iyi olabilir.. bu haliyle de çok iyi bence:)

Bence güzel olmuş. Biraz daha uğraşılırsa çok daha güzel videolar çıkar mutlaka.
Yeri gelmişken sorayım fon müziği olarak kullanabileceğimiz müzikleri nereden bulabiliriz? Telif sıkıntısı çıkartmayacak.

reklam olmasın ama
Kevin MacLeod (incompetech.com)
adamlar videolarının açıklamasına bunu ekliyor şarkı ismiyle beraber bu sitede bulunur sanırım.. yanlız bu tarz şarkılar melodi tarzında..

stop motion tekniği mi deniyordu buna ?
gerçekten güzel bir çalışma çıkmış ortaya.Tebrikler.Devam edin,ben harika işler çıkaracağınızdan eminim :)

valla beyler yorumlarınızı okudukça iyi işler çıkar felan vs daha çok heves geldi bu işe :) bazen videonun aralarında odaklanmadan çekilmiş fotoğraflar var videonun sonlarına doğru özellikle onlarıda halledeceğim daha sonraki videolarda bide daha ayrıntılı çekmeyi düşünüyorum :)

Güzel olmuş videoyu hangi programla yaptın peki ?

Biraz daha hızlı olursa diğer türlü açıp oyun yapmaktan daha güzel bir görüntü oluşturuyor.

harbiden çok güzel olmuş helal olsun valla zaman olsa benimde aklımda bazı fikirler var da zamanım yok :S

Hocam buna yorum atmamak çok ayıp olur gerçekten. Ortada çok büyük bir emek var gerçekten.. Bence çok başarılı olmuş. Belki video biraz daha hızlı olabilirdi fakat bilemiyorum o zamanda kötü olurmuydu. Ama yinede mütiş bir çalışma

Bir amatöre göre oldukça üstün bir çalışma. Başarılarının devamını dilerim. Gittiğin yol yoldur, devam et :)

bencede gayet güzel ve başarılı bir çalışma olmuş bol kazançlar :)

Senin konuyu görmeden önce, resimleri ardı ardına sıralayıp video yapmak ne onu bile bilmiyordum açıkçası :) Harika olmuş, diğer yumurta videolarında olmayan farklılık bu işte :)

eksik olmayın beyler :) bu kadar beğenileceğini beklemiyodum açıkcası :)

videodan çok kanal ismi dikkatimi çekti oldukça akılda kalıcı ve resmi gözüküyor.. tebrik ederim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri