Resimleri birleştirip video haline getirmek ?

F
  • Kullanıcı Fiasko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
F

Fiasko

Guest
Merhaba arkadaşlar başlıktada yazdığım gibi mesela resimleri birleştirerek video haline getirmek sizce mantıklımı yani kazandırma oranı varmı mesela araba resimlerini birleştirip dünyanın en hızlı arabaları gibi yapmak sizce kazandırırmı ?

Merhaba arkadaşlar başlıktada yazdığım gibi mesela resimleri birleştirerek video haline getirmek sizce mantıklımı yani kazandırma oranı varmı mesela araba resimlerini birleştirip dünyanın en hızlı arabaları gibi yapmak sizce kazandırırmı ?

sadece resimse bişeyi anlatmıyorsa gereksiz .

Ek olarak etkileyici müzikler ve herkesin sıkılmadan okuyacağı bilgiler eklersen ve akıcı bir video yaparsan kazandırır tabikide..Ama video izlenebilir olacak ve üzerinde ciddi olarak çalışılmış olacak.

sadece resimse bişeyi anlatmıyorsa gereksiz .

Ek olarak etkileyici müzikler ve herkesin sıkılmadan okuyacağı bilgiler eklersen ve akıcı bir video yaparsan kazandırır tabikide..Ama video izlenebilir olacak ve üzerinde ciddi olarak çalışılmış olacak.

şu şekilde yapıyorum mesela 2014 yılı en pahalı arabaları yazıyorum resimleri buluyorum lüks arabarlın sonra onların para değerşerini üstlerine yazıyorum movie maker ile sonrada 1080 p yapıp atıyorum.

bu şekilde kazandırırmı ?

şu şekilde yapıyorum mesela 2014 yılı en pahalı arabaları yazıyorum resimleri buluyorum lüks arabarlın sonra onların para değerşerini üstlerine yazıyorum movie maker ile sonrada 1080 p yapıp atıyorum.

bu şekilde kazandırırmı ?

Ruhi Çenet Videoları - YouTube Bunun gibi yaparsan kazanırsın.
(Kanal ifşası yasak ancak bu kanal özgün bi zararı olacağını düşnmüyorum.)

Ruhi Çenet Videoları - YouTube Bunun gibi yaparsan kazanırsın.
(Kanal ifşası yasak ancak bu kanal özgün bi zararı olacağını düşnmüyorum.)

aslında yapabileceğim bir şey yani sadece movie maker ile yapılabilecek şeyleri yapmış fakat düşünceleri güzel olduğu için izleniyor adama helal olsun,

Buna benzer yapabilirim fakat mesela bu tür müzikleri nerden bulabilirim sakin müzikleri telifsiz olarak ayrıca birde videolarında alta şerit var iletişim bilgileri yazan onu nasıl yapabilirim ?

aslında yapabileceğim bir şey yani sadece movie maker ile yapılabilecek şeyleri yapmış fakat düşünceleri güzel olduğu için izleniyor adama helal olsun,

Buna benzer yapabilirim fakat mesela bu tür müzikleri nerden bulabilirim sakin müzikleri telifsiz olarak ayrıca birde videolarında alta şerit var iletişim bilgileri yazan onu nasıl yapabilirim ?
Kullanacağın tüm materyalleri CC Search buradan araştırırsan telif vs uğrasmazsın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri