resmi (fotografı) sürekli hareketlendirme

kill19

Yasaklanmış
merhaba arkadaşlar bu videodaki gibi resmi nasıl yapabilirim ...
kısaca tek resmi sürekli hareketlendirmek istiyorum zoom yapılarak resim üzerinde gezinecek ve bunu video olarak da kaydetmek istiyorum...

https://www.youtube.com/watch?v=bmygOLS_YJo

bunu yapabilen bir program yada ffmpeg kodu varsa paylaşırmısınız arkadaşlar.

yüksek çözünürklükte istediğin fotoğrafı bul . After effects e at . timeline 3d seçeneği aktif hale getir. timeline'a null object ve kamera ekle . kamerayı null object'e parentle. sonra nul object'i pozisyon olarak resmin en soluna getir .pozisyon için keyframe özelliğini aç. ne kadar süre istiyosan videoyu o kadar sürede null objecti sağa doğru kaydır. bu kadar basit :)

Değişik ve Güzel de bişey olmuş :)

---------- Spam Engelliyici 20:16 ---------- Önceki Mesaj 20:16 ----------

yüksek çözünürklükte istediğin fotoğrafı bul . After effects e at . timeline 3d seçeneği aktif hale getir. timeline'a null object ve kamera ekle . kamerayı null object'e parentle. sonra nul object'i pozisyon olarak resmin en soluna getir .pozisyon için keyframe özelliğini aç. ne kadar süre istiyosan videoyu o kadar sürede null objecti sağa doğru kaydır. bu kadar basit :)

Denemek lazım :D

yanı hakiketen cok kolaymıs:)

resmi hareketlendirmek basitte bu videoda farklı birşey var yani bunun verdiği geçiriciliği her foto vermiyor

çünkü siz fotoğrafı hareket ettiriyorsunuz . burda hareket eden kamera . bu yüzden böyle akıcı gözüküyor. arada fark var :)

demek istediğim bu resimde farklı birşey var aynı videodan yapabilirsiniz basit resmi hareket ettirmekle kamerayı hareket ettirmek arasında hiçbir fark yok mesele bu resimde geçen içerik çoğu resimde geçmiyor anlamadım :D sanırım tekrar süresinde birşey var çözemedm çalışıyorum :)

once gorsel grafik programında hazırlanmış (photoshop,fireworks,corel draw vs.) yüksek kaliteli çıkış alınmış.
Bir montaj programında (premiere,edius, final cut, after effect) hareket verilmiş.

ekstradan abartı bir yönünü göremedim ben

After effects indirip deneyecem hocam....

sabahtan beri After Effects kurmaya çalışıyorum sürekli hata veriyor pc de hiç oyun oynamadığımdan birçok dll dosyası eksikmiş halada tamamlayamadım garip olan windows güncellemeside kapatılmış açılmıyor :D bir hatayı çözüyorum diğeri geliyor anlaşılan işletim sistemini değiştirmek lazım

neyse başka yöntem bilen varsa yazsın bari :S

Arka plana hareketli görüntü ekleyince GEÇMİYO diyen arkadaşlar bence biraz atıp tutuyo , henüz fixlenmiş değil daha bence çünkü dün akşam bi çizgi film gördüm ki çatır çatır reklamlar açık ve indirip yükledim engel falan vermiyo (50 videodan 48 geçti 2 si engel verdi)...
O yüzden HAREKETLİ ARKAPLAN denemeye devam edin...

Edit : Dil fark eder mi bilmiyorum !!!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri