Ring Ring çalışmıyor

Toker

Kayıtlı Üye
ring ring sizde çalışıyor mu farklı numaralarda'da denedim arama gelmiyor :mad:

dün sorunsuz 10 15 mail açtım sıkıntı yoktu

Dün çalışıyordu galiba numara bitti bunda da

Farklı üyelik açıp deniyorum arama gelmiyor benlik mi sorun anlamadım :mad:

+15 onayında ne yapıyorsunuz arkadaşlar ben çıldırmak üzereyim hangi numarayı girsem google bu numara çok sayıda kullanılmış diyor

+15 için 1 numara sadece 1 kez mi kullanılıyor. çünkü aynı no ile mail açabiliyorum +15 yapılmıyor

[MENTION=8765]robinex[/MENTION] +15 için 1 numara yılda en fazla 2 defa kullanılabiliyor...
ring ring de bazen yoğunluk olduğunda Almanya numaraları hata verebiliyor,ya viyana numarası yada yeni üyelik yapın...
ben hiç sorun yaşamadım daha...

@robinex
hocam üyeliği sıkıntılı açınca da bazen öyle yapıyor.Mesela Onay kodunu full sallayın taki girilmeyeseye kadar sonra geri gidip hangi numarayı gisen zaten var diyor.

benimde kanal resimleri ünleme düşüyor girişte tel no soruyor arkadaşlar napabiliriz 3 gündür uygulama arıyorum stabil çalışan yok.

Birkaç gündür öyle zaten ara sıra çalışıyor çalışmadığı zaman textplus kullanıyorum ben

@robinex
hocam üyeliği sıkıntılı açınca da bazen öyle yapıyor.Mesela Onay kodunu full sallayın taki girilmeyeseye kadar sonra geri gidip hangi numarayı gisen zaten var diyor.

çözümü varmı?

çünkü ring ring noları kabul ediyordu sonra gelmedi kod ondan sonra ne girsem aynı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri