Dooo
Yasaklanmış
Öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar sık sık konularımla sizi sıkıyorum 
Ben 2 aydır bu işteyim ilk 1 ay burayı okudum 2. ay başladım şubat ayında yani şansıma videom tuttu acemi şansı TO 15-20 lere vurdu.Ne güzel kazanıyorum derken acemiliğin verdiği şey ile baktımkı kanalları alt kanal olarak açmışım farklı gmaillerde 1 e tane alt kanal sonra düşündüm para kazanmam kapanırsa yaklaşık 10-15 günde kazandıgım bin küsür tl yalan olacak bana o para çok lazım yatırım yapmak gerek ve param yok sayılır
bot vds gmail felen derken işte.Sizce ay sonunda 28'inde kanalları toptan sileyimmi ? Yoksa Risk alarak kanal kapatılana kadar devam edeyimmi kanallarımda telif/eşleşen/ünlem hiçbir şekilde bulunmamaktadır acaba şöylede yapabilirim yeni adsense açıp o adsenye kanallarımı aktarabilirim ben birde şunu merak ediyorum kanallarımın parası kesinleşmeden başka adsenseye geçsem para kesinleşirmi ilk adsensedemi olur yoksa diğer adsensedemi ? Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum iyi geceler
Kanal kategorileri Dizi/Film/ÇizgiFilm
Bir yol gösterin
Ben 2 aydır bu işteyim ilk 1 ay burayı okudum 2. ay başladım şubat ayında yani şansıma videom tuttu acemi şansı TO 15-20 lere vurdu.Ne güzel kazanıyorum derken acemiliğin verdiği şey ile baktımkı kanalları alt kanal olarak açmışım farklı gmaillerde 1 e tane alt kanal sonra düşündüm para kazanmam kapanırsa yaklaşık 10-15 günde kazandıgım bin küsür tl yalan olacak bana o para çok lazım yatırım yapmak gerek ve param yok sayılır
Kanal kategorileri Dizi/Film/ÇizgiFilm
Bir yol gösterin