Rocket League (Eğlenceli Anlar) #2

• Kullanıcı Ege Beşe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam bi sonraki sefer bunun altından devam ediyorum..

İlk videoyu izledim fakat küfür edilen videoları hiç sevmem. Bir de sırf küfür etmek için ediyorsunuz gibi.

Sana tavsiyem arkadaş ortamı ile video çekme. Gerçekten itici olabiliyorlar, yani sana göre iyi olabilirler ama izleyenlere göre itici olabilir. Sesiniz ayrıca çok geriden geliyor, [MENTION=9270]pynrs[/MENTION] dediği gibi küfürlü videolar çekmeyin. Bu videoları küçüklerde izliyor, onlara iyi örnek olmanız lazım.

Onun dışında başarılı bir video olmuş, dediklerimi yapmanı beklerim, iyi videolar. :)

Fenev ağlama diyen kardeşimi Galatasaraylı olmama rağmen yumruklamak istedim. :)

İlk videoyu izledim fakat küfür edilen videoları hiç sevmem. Bir de sırf küfür etmek için ediyorsunuz gibi.

Açıkcası küfür etmek refleksen gelişiyor ama gerçekten küfür edip etmemeyi dert etmiyorum.Milyonluk adamlar bile küfür ediyosa benim ettiğim küfüre bir şey denmemesi lazım bence.Amerikadaki youtuberlara bakarsanız hepsi küfür ediyor.Küfür istemeyen izlemez zaten.

Sana tavsiyem arkadaş ortamı ile video çekme. Gerçekten itici olabiliyorlar, yani sana göre iyi olabilirler ama izleyenlere göre itici olabilir. Sesiniz ayrıca çok geriden geliyor, [MENTION=9270]pynrs[/MENTION] dediği gibi küfürlü videolar çekmeyin. Bu videoları küçüklerde izliyor, onlara iyi örnek olmanız lazım.

Arkadaş ortamı cidden itici mi oluyor ya..Fark etmemiştim,bilgilendirdiğiniz için teşekkürler ancak sadece rocket league oynarken bu ekip :D

Onun dışında başarılı bir video olmuş, dediklerimi yapmanı beklerim, iyi videolar. :)

Fenev ağlama diyen kardeşimi Galatasaraylı olmama rağmen yumruklamak istedim. :)

Tartışma ortamı yaratıyorlar bazen.

Açıkcası küfür etmek refleksen gelişiyor ama gerçekten küfür edip etmemeyi dert etmiyorum.Milyonluk adamlar bile küfür ediyosa benim ettiğim küfüre bir şey denmemesi lazım bence.Amerikadaki youtuberlara bakarsanız hepsi küfür ediyor.Küfür istemeyen izlemez zaten.

Tartışma ortamı yaratıyorlar bazen.

Ben amerikayı falan bilmem kardeşim. ben videoyu izlemeden küfür edilip edilmediğini bilemem. Bu tür videoları genelde 10-15 yaş arası izliyor. Sizin yaşınıza baktımda izleyenlerin de sizin gibi küfür etmesini istemem. Bundan sonra videolarını izleyeceğimi hiç sanmıyorum.
yorumumu buna binaen yazdım.

Birde eksiklerimi falan belirtirseniz çok sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri