Bir yardım elide siz uzatın, bu çocuklar soğuk kış günlerinde üzerlerine giyecek mont, başlarını sokacak çatı dahi bulamıyorlar. Elimizden gelen yardımı yapalım elimizi onlara uzatalım. DERMAN YAZ 4384'e GÖNDER
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
![]()
burayamı yardım edecez valla ben anlamadım yoksa farklı yerdenmi bahsediyorsunuz gerci dünyada bu isimde bir yer resmi olarak yok ama
çöpe atarım oraya etmem edeceksen öz gardaşlarımız buradaKuru gıda ve diğer temel ihtiyaçların karşılanması için iletişim
---------- Spam Engelliyici 05:58 ---------- Önceki Mesaj 05:58 ----------
Evet buraya yardım edeceğiz. Konuyu baltalama kitlenmesini istemiyorum !
çöpe atarım oraya etmem edeceksen öz gardaşlarımız burada
![]()
Ordakine de ederiz burdakine de..çöpe atarım oraya etmem edeceksen öz gardaşlarımız burada
Öz gardaşlarımızada yollarız. Çöpe atmak neyin nesidir? Daha fazla baltalama konuyu. Ölenler sizin tabirinizle hakaret olarak sayılan bir ırktan olunca neden rahatsız ediyor sizi bu tür kampanyalar?
ırk olarak düşünme eğer düşünüyorsan söyleyim en yakın 3 arkadaşımdan biri kürt malatyalı tam bir adam bunu ırk olarak düşünme ama oradaki insanlar apo bayrağı açıp pkk destek vermesiyle bitti benim gözümde sence bunlarımı destekleyelim geçen suriyelilerde kampda apo bayrağı asmışlar bunlaramı yardım edelim yani 30000 şehidimizin katilini öven insanlara yardımmı istiyorsunuz forum benim olsa konu kapatır sizi banlardım neyseÖz gardaşlarımızada yollarız. Çöpe atmak neyin nesidir? Daha fazla baltalama konuyu. Ölenler sizin tabirinizle hakaret olarak sayılan bir ırktan olunca neden rahatsız ediyor sizi bu tür kampanyalar?
kimsenin böyle bir şey saydığı bir ırk yok kafandan kurma, sen konu açmışsın yardım etmeyeceklerini belirtmişler o kadar. kötü ırk yoktur kötü insan vardır.
ırk olarak düşünme eğer düşünüyorsan söyleyim en yakın 3 arkadaşımdan biri kürt malatyalı tam bir adam bunu ırk olarak düşünme ama oradaki insanlar apo bayrağı açıp pkk destek vermesiyle bitti benim gözümde sence bunlarımı destekleyelim geçen suriyelilerde kampda apo bayrağı asmışlar bunlaramı yardım edelim yani 30000 şehidimizin katilini öven insanlara yardımmı istiyorsunuz forum benim olsa konu kapatır sizi banlardım neyse
Haklısın kötü ırk yoktur kötü insan vardır. Fakat bunlara yardım edeceğime çöpe atarım diyen insan açıkça bu yardıma ihtiyacı olan insanları yani kürtleri aşağılıyor.
kürtleri aşağılamıyor hocam çarpıtma mesajı..
Sadece apoyu destekleyenlere yardım yapacağıma çöpe atarım daha iyi diyor.
Tabi bu yardım apoyu destekleyenlere gidiyor diyemez kimse ama bu yardımdan mutlaka ki apoyu destekleyenlerde yararlanıyor.
kürdü lazı çerkezi hepimiz TÜRK vatandaşıyız. bu tarz konularda yazdığımız mesajlara dikkat edelim kötü diye adlandırdığınız insanların istediklerini (istemeden) yapmıyalım.
HEPİMİZ KARDEŞİZ
Bir yardım elide siz uzatın, bu çocuklar soğuk kış günlerinde üzerlerine giyecek mont, başlarını sokacak çatı dahi bulamıyorlar. Elimizden gelen yardımı yapalım elimizi onlara uzatalım. DERMAN YAZ 4384'e GÖNDER
![]()
bilgi için teşekkürler yarın köntür yükleyip hepsiyle mesaj atıcam
köpek bil yediği kaba işemez , herkes istediği yere yardım yapar bu bizi ilgilendirmez.Apoyu destekleyene asla yardım yapmam.
Uyarılarıma rağmen kışkırtıcı mesaj attığınız için mesajınız report edilmiştir.
Düşüncemi söledim report edebilirsiniz .
Herkes her düşündüğünü söylerse burası çöplüğe döner.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.