Rojavada'ki Kardeşlerimiz,Soğukta Yaşayan Çocuklarımız İçin Yardım Kampanyası SMS ile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ersan145

Yasaklanmış
Bir yardım elide siz uzatın, bu çocuklar soğuk kış günlerinde üzerlerine giyecek mont, başlarını sokacak çatı dahi bulamıyorlar. Elimizden gelen yardımı yapalım elimizi onlara uzatalım. DERMAN YAZ 4384'e GÖNDER

yard%C4%B1m-1024x529.jpg

Bu tarz gerçekçi ihtiyaçlara çok duyarlı davranmalıyız kardeşim,inşallah gerekli yardımlar esirgenmez oradaki kardeşlerimize..

rojava%20230813.jpg

burayamı yardım edecez valla ben anlamadım yoksa farklı yerdenmi bahsediyorsunuz gerci dünyada bu isimde bir yer resmi olarak yok ama eğer böyleyse birşey yazardım forumdan ban yerim diye yazamıyorum siz anlayın

Kuru gıda ve diğer temel ihtiyaçların karşılanması için iletişim

B7aix9eCYAAP0Rh.jpg

---------- Spam Engelliyici 05:58 ---------- Önceki Mesaj 05:58 ----------

rojava%20230813.jpg

burayamı yardım edecez valla ben anlamadım yoksa farklı yerdenmi bahsediyorsunuz gerci dünyada bu isimde bir yer resmi olarak yok ama

Evet buraya yardım edeceğiz. Konuyu baltalama kitlenmesini istemiyorum ! Bu arada paylaştığın fotoda bir şey göremedim ????

Kuru gıda ve diğer temel ihtiyaçların karşılanması için iletişim

---------- Spam Engelliyici 05:58 ---------- Önceki Mesaj 05:58 ----------

Evet buraya yardım edeceğiz. Konuyu baltalama kitlenmesini istemiyorum !
çöpe atarım oraya etmem edeceksen öz gardaşlarımız burada
iraqiturmen___irak_turkmenleri___facebook_cover_by_turkmennetwork-d4zgblw.jpg

9k=

9k=

Öz gardaşlarımızada yollarız. Çöpe atmak neyin nesidir? Daha fazla baltalama konuyu. Ölenler sizin tabirinizle hakaret olarak sayılan bir ırktan olunca neden rahatsız ediyor sizi bu tür kampanyalar?

Ordakine de ederiz burdakine de..
Ama şunu düşünmen gerek, sen o durumda orda o çocuklardan biri olsaydın ve burda sıcak koltuğunda bilgisayarın başında sorumsuz adamın biri "çöpe atarım yardım etmem" yazsaydı ve okusaydın ne düşünürdün acaba, empati kurmak yetenek değil az karakter meselesi..

Konu kilitlenmesin lütfen daha fazla yazma kardeşim..

Öz gardaşlarımızada yollarız. Çöpe atmak neyin nesidir? Daha fazla baltalama konuyu. Ölenler sizin tabirinizle hakaret olarak sayılan bir ırktan olunca neden rahatsız ediyor sizi bu tür kampanyalar?

kimsenin böyle bir şey saydığı bir ırk yok kafandan kurma, sen konu açmışsın yardım etmeyeceklerini belirtmişler o kadar. kötü ırk yoktur kötü insan vardır.

ırk olarak düşünme eğer düşünüyorsan söyleyim en yakın 3 arkadaşımdan biri kürt malatyalı tam bir adam bunu ırk olarak düşünme ama oradaki insanlar apo bayrağı açıp pkk destek vermesiyle bitti benim gözümde sence bunlarımı destekleyelim geçen suriyelilerde kampda apo bayrağı asmışlar bunlaramı yardım edelim yani 30000 şehidimizin katilini öven insanlara yardımmı istiyorsunuz forum benim olsa konu kapatır sizi banlardım neyse

kimsenin böyle bir şey saydığı bir ırk yok kafandan kurma, sen konu açmışsın yardım etmeyeceklerini belirtmişler o kadar. kötü ırk yoktur kötü insan vardır.

Haklısın kötü ırk yoktur kötü insan vardır. Fakat bunlara yardım edeceğime çöpe atarım diyen insan açıkça bu yardıma ihtiyacı olan insanları yani kürtleri aşağılıyor.

---------- Spam Engelliyici 06:07 ---------- Önceki Mesaj 06:07 ----------

ırk olarak düşünme eğer düşünüyorsan söyleyim en yakın 3 arkadaşımdan biri kürt malatyalı tam bir adam bunu ırk olarak düşünme ama oradaki insanlar apo bayrağı açıp pkk destek vermesiyle bitti benim gözümde sence bunlarımı destekleyelim geçen suriyelilerde kampda apo bayrağı asmışlar bunlaramı yardım edelim yani 30000 şehidimizin katilini öven insanlara yardımmı istiyorsunuz forum benim olsa konu kapatır sizi banlardım neyse

Sadece fotoğraftaki çocuğun gözlerine bak ve sonra aynaya bak ben ne diyorum ya diye düşün. Daha fazla uzamasın lütfen. Yardım edecek kişilerin yardımına mani olmayalım.

Haklısın kötü ırk yoktur kötü insan vardır. Fakat bunlara yardım edeceğime çöpe atarım diyen insan açıkça bu yardıma ihtiyacı olan insanları yani kürtleri aşağılıyor.

kürtleri aşağılamıyor hocam çarpıtma mesajı..

Sadece apoyu destekleyenlere yardım yapacağıma çöpe atarım daha iyi diyor.

Tabi bu yardım apoyu destekleyenlere gidiyor diyemez kimse ama bu yardımdan mutlaka ki apoyu destekleyenlerde yararlanıyor.

kürdü lazı çerkezi hepimiz TÜRK vatandaşıyız. bu tarz konularda yazdığımız mesajlara dikkat edelim kötü diye adlandırdığınız insanların istediklerini (istemeden) yapmıyalım.
HEPİMİZ KARDEŞİZ

kürtleri aşağılamıyor hocam çarpıtma mesajı..

Sadece apoyu destekleyenlere yardım yapacağıma çöpe atarım daha iyi diyor.

Tabi bu yardım apoyu destekleyenlere gidiyor diyemez kimse ama bu yardımdan mutlaka ki apoyu destekleyenlerde yararlanıyor.

kürdü lazı çerkezi hepimiz TÜRK vatandaşıyız. bu tarz konularda yazdığımız mesajlara dikkat edelim kötü diye adlandırdığınız insanların istediklerini (istemeden) yapmıyalım.
HEPİMİZ KARDEŞİZ

Dediğim gibi daha fazla uzamasın lütfen politik mesaj atmasın bu mesajdan sonra hiç kimse. Yardım eden etsin etmeyen niye gelip baltalıyor anlamıyorum. Bu yardım valilik izni alınarak yapılan yardım sms yardımı. Daha fazla yazmasın kimse lütfen. Yardım eden koca yürekli insanlara selam olsun.

Bir yardım elide siz uzatın, bu çocuklar soğuk kış günlerinde üzerlerine giyecek mont, başlarını sokacak çatı dahi bulamıyorlar. Elimizden gelen yardımı yapalım elimizi onlara uzatalım. DERMAN YAZ 4384'e GÖNDER

yard%C4%B1m-1024x529.jpg

bilgi için teşekkürler yarın köntür yükleyip hepsiyle mesaj atıcam

köpek bil yediği kaba işemez , herkes istediği yere yardım yapar bu bizi ilgilendirmez.Apoyu destekleyene asla yardım yapmam.

insani yardımları bile politik olaylara cevirebilecek cahil bilinçsiz insanlarla aynı havayı soluyor olmak utanç verici.

bu ülkede senin cebinden cıkartıp bakkala verdigin 1 tl 'den bile terör örgütlerine dolaylı yoldan destek giderken, adam çöpe atarım yine vermem diyebiliyorsa cahilliğin daniskasıdır.

kobanide ölende candır, filistindeki, türkmenistandaki, cindeki uyguruda ,

ölen veya yardıma muhtaç olan insana yardım etmek için onun diline,dinine,rengine veya düşüncesine bakacaksan, hiç yardım etme çünkü sen yardımı insan olduğun için değil sözüm ona ahiri hayatta sana geri dönmesi için yapıyorsundur. buda senin ne kadar menfaatci oldugunu gösterir.

hali hazırda, laf olsun diye milliyetcilik yapmamak lazım, cünkü milliyetci olabilmek için önce insan olmak gerekir.

nede güzel söylemişler ne oldum değil ne olacağım diyeceksin.

gün gelirde güzel ülkemizin topraklarıda düşman tehtidiyle karşı karşıya kalırda , farklı insanlardan temel ihtiyac yardımına muhtaç kalırsak, umuyorumki size yardım edebebilecek insanlarda aynısını düşünmez.

kobani,cin,türkmenistan,filistin, gine,afganistan ve daha niceleri imkanı varken herkez yardım etmeli.

yaşasın kobani,filistin ve daha nice dayanışmalar, yaşasın insanlık, yaşasın birbirini düşünen insanoğlu.

kahrolsun faşizm,kahrolsun benciller, kahrolsun cehalet,

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri