Romnin Network'ü Kapattık: "Neden?"

• Kullanıcı Incubus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Incubus

Administrator
Kayıtlı Üye
Romnin Network'ü Kapattık.

Neden açmıştık?

Tek cümle: "Creative Nation'a güvendik."

Neden kapattık?

Herkesten öncelikle özür diliyoruz. Hata ettiğimizi anladık. Forumdaki üyelerimizin yaşadıklarını tek tek dinledik, gördük. Gerçeği araştırdık. Geç de olsa hem hub'larıyla olan ilişkilerini gördük, hem üyelere yaptığı haksızlıkları gördük. Amacımız başlangıcından beri para kazanmak değildi, yardımcı olmak, ilgilenmek ve MCN olmak için gerekli adımları atmaktı; ancak Creative Nation ile çalışarak bunu yapamayacağımızı geç de olsa fark ettik.

Neden bir anda çark ettiniz?

Hatadan dönüyoruz bu mesajı atarak ve bu kararları alarak. Bunda en önemli pay da ilgili kişilerin ve kurumların YTPara hakkında düşüncelerini öğrenmiş olmamız. Her şeye göz yumabiliriz gerektiğinde; ancak üyelerimize edilmekte olan laflar, üyelerimizin haklarına yapılacak olan usülsüzlüklere göz yumamayız.

MCN olma hayalinize ne oldu?

Forumda MCN olabileceğine inandığımız 2-3 arkadaş (ekip) var başta Serkan usta :) Sonra İbrahim abi, Harun abi vs vs... Elimizden gelirse onlara destek oluruz. Şuan Romnin olarak MCN olmanın da ötesinde bir proje (evet belki de hayal) ile ilgileniyoruz. Gizlilik anlaşmaları nedeniyle hiçbirimiz ağzımızı açamıyoruz ama çok farklı olabilir dünya bizler ve sizler için :cool:

Romnin Network aracılığı ile forumdan Creative Nation'a kanal sokan arkadaşlar'a ne olacak?

Kendileriyle tek tek iletişime geçildi, durum bildirildi, özel anlaşmalar yapıldı kendileriyle. Hiç kimse zor durumda kalmadı, kalmaz.

Creative Nation ile çalışmamızı öneriyor musunuz?

HAYIR! Ayrıca şunu açıkça söylüyorum. Creative Nation dışında herhangi bir partner ile çalışan tüm arkadaşlara Romnin ekibi olarak ödeme alımında yardımcı olmaya çalışacağız, gereken iletişim yollarını zorlayıp elimizden geldiğince YTPara için çalışacağız.

Saygılarımızla,
Romnin Ekibi

Incubus, mNote, RocknRolla

İbrahim bunu beğendi.Gayet güzel bir karar aldınız forum üyelerinin çıkarını kendi çıkarınızın önünde tuttuğunuz için tebrik ederim inşallah kısa zaman içinde daha iyi yerlere gelirsiniz.

zararın neresınden dönersen kardır, herşeyde bir hayır var.. tecrübe ede ede doğru olanı bulursunuz merak etmeyin

uzuldum ama cok kotuluyorsunuz firmayi olmaz boyle :(

1-2 saat önce ben de böyle bir konuyu okusam aynı tepkiyi verebilirim. Ancak üyelerimize dolandırıcı gözüyle bakan kendilerinin farkında bile olmayan bir firmayla çalışmak mümkün değil...

Zoomin En İyisi Hocam ''Hatanın Neresinden Dönsen Kardır''

Ah Creative :) Başka bir arkadaşın açtığı alt bayiden girenlere ne olacak peki biz nasıl kurtulacağız bunlardan. :)

Herşeyin hayırlısı olmanisini temenni ediyorum umarım yeni projeler ile bizlere güzel haber verirsiniz ;)

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yukarda yazidaki gibi dusunen insanlarla birarada olmaktan gurur duyuyorum.
Bizlerin hakkini korumak icin kendi kazancinizdan vazgecmek bence buyuk bir insanlik ornegi.
Kendi adima Tesekur ediyorum size.

1600 $ ödememi alamadım bende yardımcı olursanız mutlu olurum :D

Hocam konuyla alakalı değil ama Çizgifilm,Film,Dizi gibi içeriklerin parasını artık vermiyeceklermiş partnerler doğru mu ? telif olmasa bile.
Birileri yt öderse verir ki yt telifsiz ise öder birileri ise verilmeyecek diyor.

Kanalım Zoomin.TV'de

Hay Allah razı olsun sizden ya, iş yapmayın şu lanet networkle.. Dolandırıcıları bile karıştırır olmuşlar, kendilerinden ala dolandırıcılık yapan mı var.. Lanet olsun bu networkü öğrendiğim güne!

Hocam konuyla alakalı değil ama Çizgifilm,Film,Dizi gibi içeriklerin parasını artık vermiyeceklermiş partnerler doğru mu ? telif olmasa bile.
Birileri yt öderse verir ki yt telifsiz ise öder birileri ise verilmeyecek diyor.

Kanalım Zoomin.TV'de

Dizi + telifli vs kanalım ödeme aldım creativeden

Hakkınızda hayırlısı ama partneri keşke bu kadar kötülemeseydiniz :)

Hakkınızda hayırlısı olsun hocam. Umarım maddi bir zarar vs. yoktur.

Dizi + telifli vs kanalım ödeme aldım creativeden

Hakkınızda hayırlısı ama partneri keşke bu kadar kötülemeseydiniz :)
Hocam alırsınız da . Yarın bir gün tek bir ödeme yapmasalar, demediğiniz kalmaz. Yani genele bakmak lazım. Creative ödemeleri konusunu gezerseniz mağdur çok arkadaş var maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri