Röportaj kanalım için ilgi çekici sorular arıyorum

Convulsion

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.pubertyallergy.com
Merhabalar herkese şuan bir röportaj kanalı üzerinde çalışmaktayım. Sizlerden ilgi çekici sorular bekliyorum sonuçta izleyenler sizlersiniz. Sizin ilginizi hangi tür sorular çekerdi?

Not: Arkadaşlar sorular belli bir seviyede olmak zorunda yani özel hayata ve ahlaki sorulara yer vermek istemiyorum :)

Şöyle bir şey düşündüm yorum yazan arkadaşlar arasında soruları beğenerek oylama tarzı bir şey yapabilir misiniz? Beğenilen soruları videolara ekleyerek video sonuna forum nicki ile teşekkür notu düşeceğim :)

Yılbaşı ikramiyesi size çıksa ne yapardınız?
Yılbaşını nerede geçireceksiniz?
Yeni yıl için beklentileriniz nelerdir?

Ben olsam yılbaşına kadar bunları yapardım.

Aya ilk ayak basan siz olsaydınız ne yapardınız

Günceli takip edip sormanızı tavsiye ederim . Gündemde ne varsa ( siyaset ve dini konular dışında )

( Güncel çalışırsanız izlenim çok daha fazla olur , o da size moral ve motivasyon olur )

yeni yıl (yakında ), güzellik yarısması (yakında ) , ödül törenleri , konserler, magazinden çok etkili olanlar , yeni yıldızı parlamış genc yetenekler , dünya da ses getirmiş olaylar ...

Ama güncelle uğraşamam derseniz , bir çok kişinin yaptıgı gibi ekşi sözlükten çalın .

En son yaptığınız iyiliği hatırlıyor musunuz ?
Facebook mu twitter mı ?
Fazladan bir organınız olsaydı ne olmasını isterdiniz ?
Star warstaki favori karakteriniz ?
Zora düştüğünüzde ilk kimi ararsınız ?

-Bir günlüğüne karşı cins olsaydınız ne yapardınız?
-Noel Baba Türk Olsaydı?
-Uçağın Olsa Üstüne Ne Yazardın?
-Sevgilin senin için intahar etse napardın?
-1m dolara sevgilini/arkadaşını dövermisin?
-Kendinden Yaşça Büyük Sevgili Yaparmısın?
-Eğer Sevgiliniz Annen Mi Ben Mi Dese?

vs... çoğaltılabilir.

kaynak lazımsa

https://scorpapp.com/
Konular - KizlarSoruyor

en son ne zaman seviştiniz bak hit yapar bunu sorabilirseniz :D bizim milletimiz böyle abazanmı desem cinsel diyelim daha kibar şeylerden hoşlanır ve hit yapar kesinlikle en çok izlenenler arasında olur demedi deme :D

Eski sevgilinizin sosyal medya hesaplarını takip ediyormusunuz?
Survivor'A bir ünlü gönderme hakkınız olsaydı bu ünlü kim olurdu?
Bir ünlüyle yemek yeme hakkınız olsaydı bu ünlü kim olurdu?
Hayatınızı bitiren oyun?
Facebook'mu Twitter'mi kullanıyorsunuz?

Son düzenleme:
1 saatliğine görünmez olsaydınız napardınız ?
1 saatliğine milyoner olsaydınız napardınız ?

---------- Spam Engelliyici 21:55 ---------- Önceki Mesaj 21:47 ----------

sevgilininizin ağzı koksa ... :D

Hangi süper gücünüz olmasını isterdiniz ?
Siyah mı Beyaz mı ?
Telefon mu Bilgisayar mı ?
Sizce kezban nedir ? (Kızlara soruyorsanız) Siz kezban mısınız ?

Saçma mı oldu ne :D

1mn Dolar Paraniz Olsaydi Napardiniz?

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya gündemle ilgili sorular sor ya da kelime oyunu yaparak, ilgi çekicek şeyler bul ne bileyim selfie ilk duyulmaya başladığında selfie nedir sorusu vardı mesela. Adamın birisi selvi ağaçtır falan diyordu. Bunları yakalaman lazım. Yeni yıldan beklentiniz ne vs. tutmaz sanmıyorum. Misal en temizi basit bir tarih sorusu sor sokaklarda. Çok basit olsun ne bileyim cumhuriyet bayramı, osmanlının ilk padişahı vs. bunlara yanlış cevap verenleri falan koyarsın ordan yürür belki. Hiç telefon parçaladınız mı sorusu olabilir. Bilgisayarı ayağınızla mı açıyorsunuz vs. dürüstlük soruları gerekli. İlgi çekmeyen şeyler izlenmiyor. Misal babanıza en çok ne yaparken yakalansanız utanırdınız röportajı vardı. Direk ilgi çekici bir konu. Bunlarda bir nevi seo bence. Yani büyük ikramiye size çıkarsa nolur falan çok basit şeyler bunlar. Geniş düşün bence.

Al sana soru

Dünya dönüyorsa biz neden dönmüyoruz? Her türlü izleyicisi var bu videonun.

Dünyadaki tüm insanlar aynı anda zıplasa nolur gibi.

Ya da hırsız bir arkadaşın olsa onu ihbar eder misin?

En yakın arkadaşın eşcinsel çıksa tepkin ne olurdu?

Bunların izleyicisi her daim vardır. Röportajla daha önce ilgilenmedim aslında ama sabah sabah ilham geldi :D

Son düzenleme:
Günlük hayatta güncel haberlerde ne konuşuluyor. Mesela gerek siyasi yönden gerek dini yönden gerekse eğitim vs. yani tüm alanlarda soru sormaya çalış.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri