RPM Network Para Alamama Sorunu

legendgameable

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar ben youtubede rpm networke partner olmuştum her şey güzel ama geçen aylarda bile alamadım royalıtıes kısmına bastığımda resimdeki şekilde para falan gösteriyor ama paypalımda para falan yok anlamadım nasıl olacak bir yardım ederseniz çok sevinirim :)

v85bn.png

Merhaba arkadaşlar ben youtubede rpm networke partner olmuştum her şey güzel ama royalıtıes kısmına bastığımda resimdeki şekilde para falan gösteriyor ama paypalımda para falan yok anlamadım nasıl olacak bir yardım ederseniz çok sevinirim :)

v85bn.png

Kardeş daha 6 dolar var bekle biraz para biriksin. Paypala ordaki para geçmezki zaten direk. Ödeme zamanları var.

adsenseden kanalın parasını önümüzdeki ayın 20 sinden sonra alacak partner sonra sana ödeme yapacak.

Kardeş daha 6 dolar var bekle biraz para biriksin. Paypala ordaki para geçmezki zaten direk. Ödeme zamanları var.

adsenseden kanalın parasını önümüzdeki ayın 20 sinden sonra alacak partner sonra sana ödeme yapacak.

Ama sorun o değil geçen aylardada kazancım var ama alamadım hiç birini ondan soruyorum

50 dolar hocam minimum ödeme.RPM de ödemelerde sorun olmaz tıkır tıkır ödüyorlar

RPM de ödem 50 dolar artı hangi ayda kazandıysan 2 ay sonra ödemesini alırsın. mesela OCAK ayının ödemesini MART ta alırsın.

ama benimde birikmiş ödemem olmasına rağmen 4 ay geçen ödemede var hala gelen bişe yok. :)

ben youtube analytic den takip ediyorum rpm nin panel çok ayarsız gidiyor,royalti de bazen yazıyor bazen yazmıyor takip etmesi dert,en iyisi analytic.

şu sayfadaki revenue kısmı daha açıklayıcı https://max.makerstudios.com/insights

Aynı şekil benimde 3-4 aydır kesinleşiyor daha yatan giden bir şey yok dashboard'a konu falan açtım 2 ay sonra ödeme gerçekleşir falan zırvalıyorlar. Mail'e de paypal onayından sonra cevap dönen olmadı, destek hattı sıkıntılı networklerden biri.

Aynı şekil benimde 3-4 aydır kesinleşiyor daha yatan giden bir şey yok dashboard'a konu falan açtım 2 ay sonra ödeme gerçekleşir falan zırvalıyorlar. Mail'e de paypal onayından sonra cevap dönen olmadı, destek hattı sıkıntılı networklerden biri.

aynen forumda sizin konuyu gördüm bende size soracaktım. acaba bir talepte bulunmamızmı gerekiyor. anlamadım gitti.

---------- Mesaj saat 19:51:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:40:47 civarında gönderildi. ----------

detaylı bir destek bildirimi oluşturdum sonuçlanınca burdan sizede yazarım.

ben buraya sanırım şubatta üye olmuştum o zamanlar kayıt sırasında paypal giriliyoru bir daha uğraşmıyordun sanırım sistem değişmiş.Panelde TAX&PAYMENT bölümü va sizde ne yazıyor orda? Ödeme alabilmeniz için APPROVED yazması gerekiyor.onun dışında talep gibi işlemler yok her ay otomatik gönderiyorlar

ben buraya sanırım şubatta üye olmuştum o zamanlar kayıt sırasında paypal giriliyoru bir daha uğraşmıyordun sanırım sistem değişmiş.Panelde TAX&PAYMENT bölümü va sizde ne yazıyor orda? Ödeme alabilmeniz için APPROVED yazması gerekiyor.onun dışında talep gibi işlemler yok her ay otomatik gönderiyorlar

bende şubat gibi üye oldum approved yazıyor. onaylı yani. ödeme hiç gelmedi bende paypal değiştirdim 15 gün önce. bidaha destekten yazdım bakalım ne olacak.

Hocam bendede tax%paymentde approved yazıyor ama para daha gelmedi anlayamadım bir türlü paypal hesabımız kartı olmadıkça gelmiyor mu para ?

Hocam şuan tüm ayların parasını hesapladım 20,58 $ diyor gelmez mi şimdi para ?

aynen forumda sizin konuyu gördüm bende size soracaktım. acaba bir talepte bulunmamızmı gerekiyor. anlamadım gitti.

---------- Mesaj saat 19:51:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:40:47 civarında gönderildi. ----------

detaylı bir destek bildirimi oluşturdum sonuçlanınca burdan sizede yazarım.

bekliyorum, network e bağlı kanal allahtan umursadığım bi kanal değil ama 3-4 ay olunca içindede yüklü bi miktar para oldu kurtarıp o kanalla uğraşmak istemiyorum. diğer networklere güven azalıyor böyle olunca.

Alamayan var mı acaba.daha 2 gün önce geldi son ödemeler nasıl para alamıyorsunuz hayret

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri