RPMNetworks kullanan var mı?

KUMANLI

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, bugün rpm networke partnerlik için başvurdum. Şu an hesap özetinde RPMNetworks sizi ağına katılmaya davet etti. yazıyor.

sizce partnerliğe geçmelimiyim? Ayrıca partnerlik konusunda rpm networks'ü önerir misiniz?

ben kullanıyorum oranlar açısından bi sıkıntı yok ama komisyonu çok yüksektir yüzde 40 ile çalışıyorlar iyi karar vermek lazım.

duyduğuma göre partnerli kanalların videoları üst sıralarda çıkabiliyormuş diğer kanallara göre.

Siz partnerliğe geçtikten sonra bir değişiklik farkettiniz mi?

Onu bilemiyorum hocam ne desem yalan olur,yine kanal üstünde yaptığımzı çalışmaya güvenmemiz lazım çok bi trafik getireceğini sanmıyorum partnerliğin.

bende bu partnerlik şirketine başvurmayı düşünüyorum ödemeyi banka hesabına yapyorlar mı ?? Paypal dan istemiyorum da :)

Türkçe içerikli en baba kanalımla RPM Network luyum 3 aydır. Kesinti %40 ile biraz yüksek olmasından tek şikayetim. Ödemeleri ayın son gününde paypala gönderiyorlar. Videoların üst sıralara çıkmasını ben kendi kanalımda gözlemledim. Benim sunduğum tarz videoları arama yaptıgımda en az 3 videom ilk 5'de çıkıyor. Bunda RPM'nin bir rolü varmı bilemiyorum.

duyduğuma göre partnerli kanalların videoları üst sıralarda çıkabiliyormuş diğer kanallara göre.

Siz partnerliğe geçtikten sonra bir değişiklik farkettiniz mi?

Bunun cevabını bir kaç kez vermiştik.. Evet, Network'ler özel yöntemlerle ortakları olan kişilerin kanalını ve videolarını hep üst sıralara taşırlar, hit'inizi arttırırlar. Bu da sizin abone sayınızın artmasını ve videolarınızın daha çok izlenmesini sağlar.. Tabi buna bağlı olarak kazançlarınızın artmasını da..

Türkçe içerikli en baba kanalımla RPM Network luyum 3 aydır. Kesinti %40 ile biraz yüksek olmasından tek şikayetim. Ödemeleri ayın son gününde paypala gönderiyorlar. Videoların üst sıralara çıkmasını ben kendi kanalımda gözlemledim. Benim sunduğum tarz videoları arama yaptıgımda en az 3 videom ilk 5'de çıkıyor. Bunda RPM'nin bir rolü varmı bilemiyorum.

dostum paypal dan paranı nasıl alıyorsun ?? Banka kartına aktarılırken kesinti yapıyormu ??

Parayı banka hesabıma aktarıyorum lazım olduğunda. Yalan söylemeyim ama kesinti yapmıyor bildiğim kadarıyla.

Peki Bir Soruda Ben Sorayım 1 Kanalım var Çok İzlenme Var Fakat Para Kazanmaya Açık Değil. Ben Bu Kanalı Partnerlik Başvurusu Yaptığımda Kabul Edilmesi için Para Kazanmanın Açık Olması Gerekiyor mu?

Peki Bir Soruda Ben Sorayım 1 Kanalım var Çok İzlenme Var Fakat Para Kazanmaya Açık Değil. Ben Bu Kanalı Partnerlik Başvurusu Yaptığımda Kabul Edilmesi için Para Kazanmanın Açık Olması Gerekiyor mu?

Evet, Kanal durumu iyi değilse (Para kazanmaya açık olması lazım) partnerlik başvurunuz kabul edilmez.

Kanal durumu iyi derken izlenme sayınızı kastetmedim.. aşağıdaki sayfanıza girdiğinizde telif hakları ile ilgili ikonlarınızın yeşil olması lazım.. Temiz ve ihtarsız olmalı yani.

http://www.youtube.com/account_features

Sevgili KingTube... RPMNetworks telif ihtarlarını önceden tarafımıza bildiri olarak gönderiyor mu? Bir de Türkçe içeriğe tahmini olarak 1K izlenime ne veriyor bilgi sahibimisiniz? Teşekkürler...

Evet hepsi yeşiller. Bir tek para kazanma aktif değil.
O zaman sorun yok, partner olursanız zaten aktif olacaktır.

---------- Mesaj saat 17:56:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:52:44 civarında gönderildi. ----------

Sevgili KingTube... RPMNetworks telif ihtarlarını önceden tarafımıza bildiri olarak gönderiyor mu? Bir de Türkçe içeriğe tahmini olarak 1K izlenime ne veriyor bilgi sahibimisiniz? Teşekkürler...

Hayır, Network'ler size gönderilecek telifi önceden bildirmezler..
1K izlenime ne kadar ödeyecekleri önceden söylenemez, her kanal kendi durumuna ve videolarının içeriğine, kalitesine göre ödeme alır. Ama genelde 1K izlenime 2 ile 5 $ arası para ödüyorlar.

Bu partner sistemi nasıl birşey ? Ne karşılığı para kazanıyoruz? Ne yapmamız gerekiyor ? Nasıl bir sistem detaylı yazarmısınız?

ödemeleri ne zaman yapıyorlar 1.5 aydır nerdeyse bekliyorum hala kesinleşmedi kazancım :S

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri