Ruhi Çenet ile on numara bilgiler

yarısı yalan yanlış bide kendine ait olmayan videolara telif atmış bi kaç arkadaşın ondan beri gıcıgım

Adamı bizzat tanırım görüşürümde. Ruhi böyle bir şey yapmaz palavra sıkma gece gece.. Adamın kaynak aldığı kanallar ve siteler belli zaten videolarında yazıyor ama gidip adamın videolarını çekerse o arkadaşların, adam da telifi atar k.bakma şimdi..

He bu arada harbiden tanısamda Ruhi Çenet konuları yeter ya. Her videosuna konu açmanın manası yok. Forumun bir çoğu denk gelmiştir videolarına zaten..

Yakında Pewdiepie senede kaç para kazanıyor konularıyla kapışacak adam forumda..

Adamı bizzat tanırım görüşürümde. Ruhi böyle bir şey yapmaz palavra sıkma gece gece.. Adamın kaynak aldığı kanallar ve siteler belli zaten videolarında yazıyor ama gidip adamın videolarını çekerse o arkadaşların, adam da telifi atar k.bakma şimdi..

He bu arada harbiden tanısamda Ruhi Çenet konuları yeter ya. Her videosuna konu açmanın manası yok. Forumun bir çoğu denk gelmiştir videolarına zaten..

Yakında Pewdiepie senede kaç para kazanıyor konularıyla kapışacak adam forumda..

Ruhi Çenet Telif Hakkı - Youtube | Adsense | Network Kazanç Programı Hakkında Destek ve Bilgi Paylaşım Forumu. Youtube dan Para Kazanma.

Gönderdiğin o dandik sitenin dandik konusunu göremiyorum şuan açılmıyor bende.. Ruhi sana telif attıysa geri bildirim yapacaksın bu kadar basit..

Edit: Chrome dan açtım konuyu.. Çekemeyen bir kaç tane boş adamın yorumunu bana gösterme burada.. Telif atma hakkı var.. Adam telif hakkı olmayan resimleri videoları alıp editleyip video yapıyor emek harcıyor.. Telifide her türlü atar.. oldu o zaman Ruhi araştırsın bulsun video yapsın bilgileri birileri gelsin kopyalasın..

Son düzenleme:
Gönderdiğin o dandik sitenin dandik konusunu göremiyorum şuan açılmıyor bende.. Ruhi sana telif attıysa geri bildirim yapacaksın bu kadar basit..

o zmn ruhi böyle bişey yapmaz değilde yaptıysa geri bildirim yapsaydı desen daha mantıklı olurdu

o zmn ruhi böyle bişey yapmaz değilde yaptıysa geri bildirim yapsaydı desen daha mantıklı olurdu

Kardeşim adamın yaptığı araştırmaları yapabiliyormusun o videoları yapabiliyormusun? Yapamıyorsan gelip burada konuşmayacaksın.. Çekecek kanal bulamadınız mı Ruhi'nin kanalını çekiyonuz anlamadım ki..

Kardeşim adamın yaptığı araştırmaları yapabiliyormusun o videoları yapabiliyormusun? Yapamıyorsan gelip burada konuşmayacaksın.. Çekecek kanal bulamadınız mı Ruhi'nin kanalını çekiyonuz anlamadım ki..

para vermiyo ya türkçe yoksa yaparız

para vermiyo ya türkçe yoksa yaparız

O zaman niye konuşuyon ki alala :) Emeğe saygı gösterin arkadaşlar.. Emek verenin videosunu alırsan hırsız olursun.. Özgün kanallara bulaşmanın gereği yok o kadar içerik varken.. Youtube koca deniz ama siz hala gidip Ruhi Ahmet Mehmet onun bunun emek verdiği araştırdığı videoları çekin. Sonra telif atınca gelin ağlayın burada..

O zaman niye konuşuyon ki alala :) Emeğe saygı gösterin arkadaşlar.. Emek verenin videosunu alırsan hırsız olursun.. Özgün kanallara bulaşmanın gereği yok o kadar içerik varken.. Youtube koca deniz ama siz hala gidip Ruhi Ahmet Mehmet onun bunun emek verdiği araştırdığı videoları çekin. Sonra telif atınca gelin ağlayın burada..

Hocam her videoda emek var :) Spami yapilan her video ozgun video sonucta :)

milyon dolarlık dizi filmlerde emek yok ruhi resmi farklı kaydet deyince mi emek verdi komik:)

milyon dolarlık dizi filmlerde emek yok ruhi resmi farklı kaydet deyince mi emek verdi komik:)

Komiğim arkadaş tamam sana cevap vermicem daha..

Hocam her videoda emek var :) Spami yapilan her video ozgun video sonucta :)

Hocam senin özgün içerik kabul ettiğin Networkun var sen deme bari. :) O zaman senin networku sömürelim biz varmısın bu işe?

Yapmayın gece gece adamın emeğine saygı gösterin az ya.. Araştırmak telif olmayan resimleri videoları bir araya getirip bunu sunmak video hazırlamaktır. Tamam dizi film spamlamakta kötü ama o kadar içerik var niye Ruhi Çenet veya Ahmet Mehmet Ayşe Fatma?

Hocam senin özgün içerik kabul ettiğin Networkun var sen deme bari. :) O zaman senin networku sömürelim biz varmısın bu işe?

Hocam benim soylemek istedigim aslinda su; hirsizliga girer demissiniz ya hani, sonucta her ozgun videoda emek var.. Haklisiniz.. Spamlanan filmler, dizilerde de emek var.. Onu da spamlamak hirsizliga girer sizin demenize gore :) Onu ima etmeye calistim.. Yoksa Turkce icerigin spamlanmasina ben de karsiyim acikcasi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri