Ruhi Çenet Tv'de

• Kullanıcı arme
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

arme

Kayıtlı Üye
beyler an itibariyle habertürk'de ruhi çenetin videosu çıktı adı'da geçti reklammı verdi ne hani koskoca tv kanalı kendide bulabilirlerdi slayt şeklinde video,ama tebrik etmek lazım iyi iş çıkarmış

Ne mutlu ona ben TV'de çıksam ya da yaptığım bir video, gerçekten mutlu olurdum.

hep bi trol çıkıyor oda sen ol :D yani hocam özgün başladı eskiden ses ile anlatırken şimdi yazı ile ama hala iyi iş çıkartıyor bizde düşünseydik keşke diyorum

Eskiden yazı ile anlatırdı. Sonra sese döndü şimdi yine yazı. Bu çocuk arkadaşımdır iyi tanıyorum.. Bazı arkadaşlar tebrik etmek yerine hala kıskanç tavırlar sergileyerek kendilerini eziyorlar başka bir şey değil.
He bu arada TAMAM.

Ruhi Çenet videolarından daha güzel bir videoyu yu koymak zorundasın burada tamam diyorsan eğer.. Koyamıyorsan yukarıda dediğim gibi kıskancın kralısın..

Son düzenleme:
yalnız sesle yapsa çok güzel olacak insan okurken korkuyor dinlerken en azından etrafımıza bakabiliyoruz :D

geçende çıktı habertürke bir kaç kanala daha çıktı videosu kendi profilinde paylaşmıştı.

bu adamın bile kanalı kapandı youtube da şaka gibi bi aralar.

yalnız sesle yapsa çok güzel olacak insan okurken korkuyor dinlerken en azından etrafımıza bakabiliyoruz :D

Valla bende Ruhi'ye sesle yapmasını öneriyorum ama yine yazıya döndü. Yazıya dönünce banada rakip oluyorsun diyorum şakasına tabi ama anlamıyor. :)
O değilde spam yapan adamın haddine değildir bu adama alaylı yaklaşmak. Sana demedim kardeşim o kendini biliyor. Ölüm meleği ya. Kafasına göre yorum yapıyor.. Beğenmek değil özgünü takdir etmek önemlidir.

Çekememezlik çok kötü bir şey :) Ama uğraş kardeşim sende bir gün özgün videolarla Ruhi kardeşimin kazandığını kazanırsın. :)

Son düzenleme:
Valla arkadaşın tamam'dan sonra benimde ''ok'' yazasım geldi :)

Ruhi Çenetten çok daha sağlam özgün videolar yapanlar var ama adam marka oldu normal. Bizde mi özgüne girsek nabsak 2 Türkü patlatsak anında dislikelar yağar yotuube kapatır kanalı hatta ip'ye ban koyar o derece..

Son düzenleme:
araştırıyor adam bence gerçekten hakediyor wiki ne bilmeyen adamlar yt videonun yoruma çocukca şeyler yazmışlar bazı fikirleri çok uçuk ütopik olabilir ama benim hoşuma gidiyor izliyorum sürekli

Bildiğim kadarı ile ruhi cenet hindistanda falan okuyor.İlginç görüğü şeyleri türkçeye çevirip yayınlıyor.Kazandıklarıyla okul harçlığını eğitimini karşılıyormuş.Bir videoasunda açıklıyordu.

Edit : 2 tane kanalı var.Youtube'den buton ödülüde kazanmıştı.

ne çok yancısı varmış. tamam vurmayın @2'ye adam öldü.

hep bi trol çıkıyor oda sen ol :D yani hocam özgün başladı eskiden ses ile anlatırken şimdi yazı ile ama hala iyi iş çıkartıyor bizde düşünseydik keşke diyorum

Ben bundan 1 sene önce yapıyordum o zaman 4 kanal falan vardı ruhinin benim kanalım ve 2 kişi daha aylık güzel bırakıyordu fakat birisi tarafından flaglandı sonrada bıraktım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri