Ruhi Çenetten Sonra Berkcan Güven'de Ne Kadar Kazandığını Açıkladı!

Youtube'un y sinden bile artık midem bulanmaya başladı. Adamın kamera karşısında yaptığı hareketlere bak bunun gibileri sanayide çalışıp ekmeğini kazanma derdinde. Belki bu daha fazla kazanıyor olabilir ama kazanmak var kazanmak var. İyice özenti meydanı oldu nasıl bir psikolojiyse artık müzik dinlemek için bile youtube açasım gelmiyor spotify üyeliği aldım mutluyum :D

edit: Ruhiyi maliyeye şikayet etmişlerdi ruhi ve bu arkadaş için sonuç ne olacak merak ediyorum.

Youtube'un y sinden bile artık midem bulanmaya başladı. Adamın kamera karşısında yaptığı hareketlere bak bunun gibileri sanayide çalışıp ekmeğini kazanma derdinde. Belki bu daha fazla kazanıyor olabilir ama kazanmak var kazanmak var. İyice özenti meydanı oldu nasıl bir psikolojiyse artık müzik dinlemek için bile youtube açasım gelmiyor spotify üyeliği aldım mutluyum :D

edit: Ruhiyi maliyeye şikayet etmişlerdi ruhi ve bu arkadaş için sonuç ne olacak merak ediyorum.

Katılıyorum hocam. Ama bu kadar para kazandığına bakmayın. Sponsorluklarla bu adam bayağı götürüyor.

Katılıyorum hocam. Ama bu kadar para kazandığına bakmayın. Sponsorluklarla bu adam bayağı götürüyor.

Hocam ne kadar kazandığı konusuna hiç girmedim girmek de istemedim. Kazandığı paranın 5 katını bana verseler şuan şu borçlarla uğraşmama rağmen şu hareketleri küçük çocuklara sergilemem insan biraz ciddi olur saygılı olur. Git gide kötü bir hal almaya başladı ilerde bizleri neler bekliyor çok merak ediyorum.

Gövde gösterileri başlamış artık :D

Kalite var mı kalite?

Bunlar vergi vermeye başladı heralde böyle gelirlerini ortaya koyduklarına göre rahatça.

Eskiden içeriği boş bile olsa forumda ilk sayfa taktiği konuşulurdu.

2018de vergi verilmeye başlanacak deniyordu? Bunlar acaba vergiden kaçmak için mi düşük kazanç gösteriyorlar?

Adam akıllı video çeken olmuş sonunda vergiye dair :) Adsensedeki kesintiler zaten vergiye gider

Bu arkadaşı ilk kez görüyorum.
Küçükken ateşli bir hastalık geçirmiş olması muhtemel...
Evlerden ırak...

Ruhi Çenet için vergi şikayetinde bulunmaları yersiz...
Yüksek gelire sahip youtuberlar zaten vergilendiriliyorlar.
Nasıl diyecek olursanız şahıs şirketi kuruyorlar.
O şekilde vergilerini ödüyorlar. Tıpkı oyuncular, şarkıcılar gibi...

Bugün cinemaximum da enes baturun filmine giden kitleyi gördüm. Sanırım o çocuklar bundan 3-5 sene sonra ben bunun nesine gittim yada neyini sevdim diye kendilerine soracaklardır. Eğer ki okumaya devam ederlerse.

Bu çocuk ortama ayak uyduruyor başka yaptığı bişey yok.

Youtubedeki gelir adsensedekiyle çok farklı oluyor ben mi yanlış biliyorum :D Benim adsense youtubede görünenden çok çıkıyordu hep

Kimin ne kazandığını niye bu kadar merak ediyorsunuz anlamıyorum. İsterse adam 1m$ kazansın size hiçbir faydası yok. Önemli olan sizin ne kazandığınız

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri