Rusçam Yok Rusça Kanal Açtım?

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Alex

Kayıtlı Üye
Bebekler ile ilgili kanal açtım,

Google translate ile başlıkları ayarlıyorum, çok temel ilgi çekici cümleler kuruyorum ki abuk subuk çevirmesin, çeviri oranı yüksek olsun diye.

Etiketleri de rusça keyword tools dan alıyorum rusça kelimeler olarak temel etiketi translate ile buluyorum keyword tools da o kelimede çıkan bütün rusça etiketleri alıyorum izlenme hacmi iyi olanları. Ne anlama geldiklerini pek bilmiyorum:) Ama temel kelimeyle alakalıdır heralde.

Açıklama da 3-4 kelimelik etiketlerden alıyorum konuyla ilgili.

Sizce yolum yol mu? Yoksa cacık olmaz mı? Önerilerinizi alayım :)

Neden Olmasın Gayet Güzel Bir Mantık Ama Çeviri Konusunda Daha Seçici Ol bence daha sağlıklı sonuçlar alırsın...

Neden Olmasın Gayet Güzel Bir Mantık Ama Çeviri Konusunda Daha Seçici Ol bence daha sağlıklı sonuçlar alırsın...

seçici olmaya çalışıyorum olabildiğince ama 1 video yüklemek epey zaman alıyor VDS ile yüklüyorum ama çeviriler düzgün olsun diye baya zaman gidiyor, meşkaleli oluyor biraz.

seçici olmaya çalışıyorum olabildiğince ama 1 video yüklemek epey zaman alıyor VDS ile yüklüyorum ama çeviriler düzgün olsun diye baya zaman gidiyor, meşkaleli oluyor biraz.

Kardeşim Ben Bugün başladım bu işe ve sadece 4 5 makale okudum serkan abinin videoları haricinde Pratikte Zorlanma diye bişey yok sadece kararlı olucan zaten sabırla ugraşırsan emeğinin karşılıgını elbet alırsın benden sana bir tavsiye kanalına arada bir saç modelleri nasıl yapılırı ekle az araştırdım Rusların keywordlarında baya ilgi görmüş :)

Kardeşim Ben Bugün başladım bu işe ve sadece 4 5 makale okudum serkan abinin videoları haricinde Pratikte Zorlanma diye bişey yok sadece kararlı olucan zaten sabırla ugraşırsan emeğinin karşılıgını elbet alırsın benden sana bir tavsiye kanalına arada bir saç modelleri nasıl yapılırı ekle az araştırdım Rusların keywordlarında baya ilgi görmüş :)

İngilizce benzer bir kanalım var makyaj saç ile ilgili, rusların çoğu da iyi ingilizce biliyor o kanalıma gelsinler : ) Motive edici desteğin için sağolasın hep birlikte iyi kazanırız umarım.

Hocam banada akıl verin. Fransız kanalı açtım. Adsense beklemede. Ne yapmam gerekiyor acaba ?

Hocam banada akıl verin. Fransız kanalı açtım. Adsense beklemede. Ne yapmam gerekiyor acaba ?

vallaha ben de ilk defa İng ve Türkçe dışında bir kanal açıyorum. Deneme yanılma sürecindeyim şuan, iyi bir çalışma algoritması arayışı içindeyim, bakalım başarabilecek miyiz?

Diğer dillerde kanalları olan ve başlık - etiket girme konusunda bize yardımcı olacak, fikir verecek arkadaşlar varsa çok minnettar oluruz

vallaha ben de ilk defa İng ve Türkçe dışında bir kanal açıyorum. Deneme yanılma sürecindeyim şuan, iyi bir çalışma algoritması arayışı içindeyim, bakalım başarabilecek miyiz?

Diğer dillerde kanalları olan ve başlık - etiket girme konusunda bize yardımcı olacak, fikir verecek arkadaşlar varsa çok minnettar oluruz

Şöyle bir durum var ben ilk defa kanal açıyorum :) Alex direk fransa kanalı açmamalı mıydım diye düşündürttün :)

Şöyle bir durum var ben ilk defa kanal açıyorum :) Alex direk fransa kanalı açmamalı mıydım diye düşündürttün :)

Biraz özgüvenli bir giriş olmuş :) Fransızca bildiğin bir dil değilse, öncelikle açtığın kanalların ingilizce olmasını öneririm. Ama tabi bu Fransızca açtığın kanalda başarısız olacağın anlamına gelmez, belki hızlı ve başarılı bir giriş yaparsın youtube serüvenine. Ama biraz uğraştırır ana dilin olmayan kanallar.

Fransizca Ve Ruscada Yardimci ola bilirim Kanalinizin Ne uzerine oldugunu yazin
+ 1 ornek verin bende o ornege uygun baslik ve etiketler konusunda az cok yardimci olmaya calisayim

P.S Her 2 dili Mukemmele yakin bilyorum )

Azeri bir arkadaş bul kendine :) azeriler rusçayı anadili kadar iyi biliyor.... Rusça işine gireceksen rusça bilen bir arkadaş şart çünkü öeviriler herzaman dogru olmuyor

İyi yapmışsın bence başarılı olursan yaz detayları :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri