Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ülke teksasa döndü anasını satayım. neremizi dönsek şeyimiz haine çarpıyor.
Herif tam bir ajan.Radikal islamcı olmasına imkan yok . Radikal islamcı falan diyolar cia demeye korkuyolar. Amerika halep konusunda beni nasıl masa dışı bırakırsınız diyerek hesap soruyor.
![]()
ajan öldürülmüş, tam burası bir muamma....kesinlikle etkisiz hale getirilmemeliydi...konuşturulması lazımdı...
Aanslag op Russische ambassadeur in Turkije, Syrië lijkt motief | NOS
videosu. bu ülkeden cacık olmaz bu saatten sonra.
Kurtlar Vadisi Pusunun bir bölümünde şöyle bir sahne aklımda kalmış, gerçi baya oldu izlemiyorum, eski bölümleri güzeldi
Bir bölümde CIA Polat Alemdarın peşine bir ajan takar, Polat farkeder durumu ve ajanı yakalamaya çalışır konuşturmak için, tam etkisiz hale getireceği zamanda CIA ajanı bi hap yutar ve ölür, hapın ismini hatırlamıyorum şuan
bundada öyle birşey olmuş olabilir
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.