Rusya, YouTube Trafiği Bakımından Dünyanın Ilk Beşi Arasında

Lepact Deloup

Kayıtlı Üye
Rusya, YouTube Trafiği Bakımından Dünyanın Ilk Beşi Arasında

Rusya, YouTube Internet hizmetleri için üretilen bilgi akışı trafiği bakımından dünyanın ilk beşi arasında bulunuyor. Bu açıklama YouTube içerik alanlar ve partner programlar başkanı Robert Kyncl tarafından Moskova’da düzenlenen basın toplantısında yapıldı.

YouTube pazarlamadan sorumlu başkan yardımcısı Danielle Tiedt’in sözlerine göre Rusya’da videohosting hizmetleri dünya ortalamalarına göre çok daha aktif bir şekilde gelişiyor. Rusya’da en popüler olan kategoriler arasında komedi (сomedy) ve müzik (music) klipleri bulunuyor. Gerçekleşen izleme sayısının yarısı bu kliplere ait. YouTube içerikten sorumlu başkan yardımcısı Tom Pickett, video hizmeti yönetiminin Rus içerik üreticileri ile işbirliğini derinleştirmek niyetinde olduklarını söyledi, çünkü Rusya YouTube için öncelikli piyasalardan biridir.

comScore verilerine göre YouTube’un Rusya’daki aylık izleyici kitlesi 51 milyona varıyor, ancak bu rakama YouTube kliplerini başka Internet sitelerine monte edilmiş olarak izleyenler de dahil.
;)

bildiğim kadarıyla rusyada irili ufaklı küçük milletler var. Sovyetlerin yıkılmasından sonra bunlar dağldılar ama hala rusça ana dil gibi konuşuluyor. Bu milletlerin internet alt yapısıda doğal olarak rusya üzerinden sağlanıyor.

Buradaki olay sadece rusya değil :)

Videoların izlenilmesinden çok bence para kazandırması öenmli benim için. Oyüzden adseneye ençok para aktaran ülkelere bakacak olursak..

Adsense En Çok Kazandıran ülkeler (tbm)
- İngiltere
- Amerika
- Kanada
- Avustralya

sonrasında
- İspanya
- Fransa
- İtalya
- Almanya

gelmektedir...

ne rusya ne çin nede hindistan görünürlerde yok.
biggrin.gif

rusyadan 1000 kişi video izlicek kazanacaksın 10$, amerika veya avrupadan 10 kişi izlicek kazanacaksın 100$

durum ortada.

arkdaşlar rus kanal açtık diyelim dil rusça mı olmalıdır ?

bildiğim kadarıyla rusyada irili ufaklı küçük milletler var. Sovyetlerin yıkılmasından sonra bunlar dağldılar ama hala rusça ana dil gibi konuşuluyor. Bu milletlerin internet alt yapısıda doğal olarak rusya üzerinden sağlanıyor.

Buradaki olay sadece rusya değil :)

Videoların izlenilmesinden çok bence para kazandırması öenmli benim için. Oyüzden adseneye ençok para aktaran ülkelere bakacak olursak..

Adsense En Çok Kazandıran ülkeler (tbm)
- İngiltere
- Amerika
- Kanada
- Avustralya

sonrasında
- İspanya
- Fransa
- İtalya
- Almanya

gelmektedir...

ne rusya ne çin nede hindistan görünürlerde yok. :D

rusyadan 1000 kişi video izlicek kazanacaksın 10$, amerika veya avrupadan 10 kişi izlicek kazanacaksın 100$

durum ortada.

dostum dedigin olay dogru ama birde şu yönden bak youtubeyi en çok kullanan ülkeler

İngiltere

Amerika Birleşik Devletleri

Rusya

Çek Cumhuriyeti

İspanya

Polonya

Brezilya

hindistan

Fransa

İtalya

Türkiye

buna ne diyeceksin?

---------- Mesaj saat 17:17:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:16:06 civarında gönderildi. ----------

arkdaşlar rus kanal açtık diyelim dil rusça mı olmalıdır ?

diger arkadaşları bilmiyorum ama ben rusça kanal rusça içerik kullanıyorum

buna ne diyeceksin?

olayı ben şöyle değerlendiriyorum...

1 elbise dükkanın var diyelim buraya günde 500 müşteri gelse bunların 10 tanesi alışveriş yapsa...

yada günde sadece 15 kişi gelse ve 10 kişi alışveriş yapsa

sence hangisi daha zahmetsiz ve karlı?

ben şahsen uğraşmaya değmez gözüyle bakıyorum...

illa yabancı olacaksa ingilizce olsun dil bilmiyorsanda türkçeye devam.

ben kimse yönelsin yada yönelmesin demiyorum. Sırf izleyen çok diye çok para kazanırım mantığını ortadan kaldırmak niyetim...

Rusya Fransayla ayni kazandiryor + ruslarda reklama tiklama daha fazla oluyor kendi tecrubelerim Hem rusca Hemde fransizca kannallarim var Dili iyi bilmekde onemli faktor

bende de 1 adet rusça kanal var. +1m görüntülenmeli :) çok kazandırdıgı söylenemez ama izlenmeler gayet iyi

Ne alakası var rus dilinde hiç video paylaşmadığım için sordum.Ön yargılı olmayalım lütfen.

rusça açmayın kanalınızı herifler ya kendı dıllerınde arama yapmıyorlar ya da başka bı sıkıntıları var ama rusça aranma çok az bakmak ısteyen youtube keywordsten kontrol etsın bazı kelımelerı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri