S.a Dizi Yayınlamayı Düşünüyorum

mustafakulaoglu

Kayıtlı Üye
S.a Dizi Yayınlamayı Düşünüyorum

Telif Atmayan :Kanal varmı Arkadaşlar

Daha önce
fox ve atv den yüklüyordum

deneyeceksiniz.birisinin çıkıp da ben şunu yüklüyorum ne telif var ne de dünya engeli demesini mi bekliyorsunuz?

as.
meydan boş hocam bütün diziler senin olsun :)
deneyeceksin bu işin başka çaresi malesef yok.

Hocam en onemli bilgi bile tecrube kadar kazandırmayabilir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

hocam kimse söylemez şu dizi telif vermiyor diye sana deniyerek görcek 10 tane farklı diziyi bi kanala at bak hangilerine telif gelcek :D ne kadar sürede

2012 Kasım ayında başka bir forumda bir konum vardı. 50'den fazla dizi var. eşleşen, dünya engeli vermeyen ve ihtar yollamayan diziler diye. %90'nı dünya engeli vermiş durumda. her zaman değişir bugün vermeyen yarın vermeyede başlıyabilir. Ve artık bu tarz şu diziyi çalışın denmesi gerçekten çok zor. 1-2 kişi hadi neyse ama bu forumda a dizisi vermiyor dense. 1 gün içinde tüm bölümlerini kendi kanallarına atacak 50'den fazla kişi çıkıyor.

konu sahibi kardşeim....en güzeli tüm kanlalrdaki tüm dizilerin 1 er bölümünü atmak 1 hafta takip etmek eşleşen-dünya engeli-telif vermeyenleri listelemek...daha sonrasında ise o temizlerden kanal yapmak...bu iş bukadar basit

Bu Sene dizilerden Kazanç az ,Telif Çok olacak Şmdiden görünen bu , ;)

aynen katılıyorum şirketler uyandı artık ve dahada uyanacak bu gidişle
Aynen Kardeşim Artık dizi yapacaklar 5 kere daha düşünsün ,
Film Şirketleri Artık partner, Mcn olan firmalarla anlaşıyor , bakalım artık.

Ihtarı gectik flag atıyor aç gozluler

C5303 cihazımdan gönderildi

Dizi İşi Yaş Dizi Çok emek Gerektiriyor Telifler havada Ucusuyor her dizide,Ama Kafamda suan dsunuyorum, senın konunu gordukden sonra, Telifi engellemek amaçlı için Bir Taktik Verebilirim Bugunde Güzel Bi Paylasım Gorebilirsiniz benden :)

Dizi İşi Yaş Dizi Çok emek Gerektiriyor Telifler havada Ucusuyor her dizide,Ama Kafamda suan dsunuyorum, senın konunu gordukden sonra, Telifi engellemek amaçlı için Bir Taktik Verebilirim Bugunde Güzel Bi Paylasım Gorebilirsiniz benden :)

merakla bekliyorum

eski dizilerden basla calışmaya
da bu dizi calısanlar nasıl yapıyor bilmiyorum dizi calıstımmı muhakkak aynı dizinin birden fazla bolumunu atacan sonucta e dizi sahibide 3 telif birden atarsa adsense ye baglı bircok kanalın para kazanması gidiyor benimde bir hesabım vardı bir kanalıma 3 telif geldi adsenseye baglı olan diger abonesi az kanalların para kazanması gitti abonesi fazla olan kanallar ise birsey olmamıştı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri