S4 mini nasıldır?

SwoRd

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.wipkadin.com
Arkadaşlar elimde samsung galaxy wonder var.
Wonder+ 200 tl karşılığında s4 mini takas teklifi aldım.Telefonda ufak bir ezik varmış.İki telefonunda garantisi bitmiş durumda.wonder 200 tl satabiliyorum.
s4 mini 400 e gelmiş oluyor.sizce mantık lı mı ? ve s4 mini kullanan varsa nasıl bir telefondur

Adam mıdır ? S4 mini annemde var gayet memnun tabi senin ne amaçla kullanıcağına göre değişir

Valla geçenlerde gördüm sağlığınıza duacıydı :p :d

İşin şakası kötü telefon değil bizim tanıdıkta vardı mefta oldu gerçi şimdi ama baya kullandı diye hatırlıyorum.

Arkadaşlar elimde samsung galaxy wonder var.
Wonder+ 200 tl karşılığında s4 mini takas teklifi aldım.Telefonda ufak bir ezik varmış.İki telefonunda garantisi bitmiş durumda.wonder 200 tl satabiliyorum.
s4 mini 400 e gelmiş oluyor.sizce mantık lı mı ? ve s4 mini kullanan varsa nasıl bir telefondur

Sana önerim samsungdan uzak dur çok dandik 1 yılda telefon artık işlev görmez hale geliyor. Galeriye tıklarsın 2 dakika beklersin internette sayfalar donuyor resimler öyle bir kasma varki görmen lazım. Galaxy S3 Kullanıyorum bende. Bugün Lg g3 32gb aldım şuan kargoda :) :) Paran varsa lg g2 al derim yoksa 400 lirayada fena değil

Wonder da Ram düşük olduğu için çok kasıyor.Android sürümüde 2.3.6. güncelleme gelmedi görünen o ki gelmeyecekte :) 2-3 oyun yüklerim face whatsapp viber vs 10 bunları kaldırıp internetten video izlerken sayfaları gezerken kasmayan telefon olsa yetiyor bana s4 mini bu ihtiyacı karşılar mı sizce? Wonder da android sürümü eski olduğu için Chrome bile yüklenmiyor.Opera mini ile face te dolanmak video izleyememek çok kötü

Telefonun durumuna bağlı al denemelik 1-2 gün kullan sen karar ver

Sana önerim samsungdan uzak dur çok dandik 1 yılda telefon artık işlev görmez hale geliyor. Galeriye tıklarsın 2 dakika beklersin internette sayfalar donuyor resimler öyle bir kasma varki görmen lazım. Galaxy S3 Kullanıyorum bende. Bugün Lg g3 32gb aldım şuan kargoda :) :) Paran varsa lg g2 al derim yoksa 400 lirayada fena değil

ah ah para bol olsa m8 alırımda işte o kadar yok maksimum elimdeki + 250 falan verebilirim.

---------- Spam Engelliyici 01:09 ---------- Önceki Mesaj 01:01 ----------

Telefonun durumuna bağlı al denemelik 1-2 gün kullan sen karar ver

O şekilde telefon sahibinin kabul edeceğini sanmıyorum hocam.
Aslında benim aklımda discovery vardı 16 gb olan 330 a falan bulmuştum ama General mobile yerine s4 mini daha avantajlı gibi.Ekranı biraz daha ufak kalır sanırım

s4 ü bilmem ama hayatımda s3 kadar dandik bir telefon görmedim !!!!
internette donar açılmaz
galeri donar ısınır kafayı yedim bu telefon yüzünden
para oldugu zaman ilk işim [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] dan vazgeçmek olacak

Arkadasimda s4mini var sarjinda sorun çıktı.bacanak aldı 1 gun sonra tel surekli kendiliginden acilip kapaniyodu geri verip yenisini aldi simdi sorun yok.sorunsuz oldugundan emin olun.bosuna sattigini sanmiyorum.

minilerden uzak dur.
para biriktirene kadar wonder la takıl bence.
sonra sıfır zenfone falan alırsın maddi durumuna göre g2.

Su an s4 miniden yaziyorum. ilk ciktiginda aldim hala kullaniyorum. bu ilk akilli telefonumdu, baska bi telefon kullanmadim yani o yuzden karsilastirma yapamiyorum. Ama benim isimi gordu yinede. 400 liraya guzel telefon diyebilirim.

Bende s4 mini kullaniyorum. 1 sene oldu kullanmayi bilirsen o fiyata cok iyi telefon ben her isimi goruyorum bir yildir ne bi kasma yapti ne bisi 20 30 saat arasi sarj gidiyor hala. Bencede telefona bi bak iyi mi ondaj sonra karar ver. Fiyat iyi gibi.

s4 ü bilmem ama hayatımda s3 kadar dandik bir telefon görmedim !!!!
internette donar açılmaz
galeri donar ısınır kafayı yedim bu telefon yüzünden
para oldugu zaman ilk işim [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] dan vazgeçmek olacak
Suan s3 le yazıyorum ciddi anlamda aşırı dandik bugün telefonum kargoda lg g3 32 gb aldm gelir birazdan :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri