Saadet Zinciri Kairos'ta Binlerce Üye Battı

daha geçen gün tanıştığım bi kız arkadaş bu sisteme para yatırdığını söylemişti ekimden beri para alamıyormuş, başarı ve kariyer risk gerektiriyormuş. parayı alıp kaçsalar bile üzülmezmiş. bunlar bitsin bide ben saadet zinciri kurucam :D hem para çok bu işte hem de insanlar kolay para kazanmak için her türlü biat ediyorlar :D

sitedeki yorumlarda polyannalar var :) Biri 17k ile girdim demiş oda asrın enayisi oluyor herhalde :)

Eskiden bu sistemlerden başım çok ağrıdı. Arkadaş işi anlatmaya başlayınca artık anlatma yeter diyorum. Oğlum diyorum geçmişten biraz ders al. Hep aynı şeyler. Bırak bu işleri diyorum. Yahu insan 1 kere 2 kere bilemedin 3 kere aynı hataya düşer devamlı aynı hataya düşer mi?

20 bin yatıran arkadaşım vardı, ben pek yanaşmayınca aramaz oldu. Umarım yatırdığını almıştır.

İçlerinde milyoner olanda var ilk giren daima kazanır Yt de böyle mega'da böyle diğer herşeyde böyle yani

böyle uygulamaların yada sitelerin ömrü max 2 yada 3 ay sonrasında herkes tarafından duyulduğunda işlem patlar paraları alır kaçarlar olay bu kadar basit.

sitedeki yorumlarda polyannalar var :) Biri 17k ile girdim demiş oda asrın enayisi oluyor herhalde :)

bizim burda bi net cafeye gittim içerde onlarca laptop açık bi şekilde duruyordu abi bunlar satılıkmı dedim yok dedi kairos mu dedim evet dedi :D tarlayı sattım 1 milyonla girdim dedi günde 2k dolar ohh mis dedi :D

Beni pastaneye çekip 2 saat laf yapmışlardı zor kurtuluyorsun valla ellerinden. Çıktıktan sonra arkadaşa yatırmadın dimi para falan sakın yatırma dedim "ben çoktan girdim kanka" dedi. Geçmiş olsun ne diyelim :D

türkiyede ilk olarak titan Saadet zinciri çıkmıştı bi dünya insan dolandırıldı sonra çeşitli Saadet zincirleri çıktı yine dolandırıldı millet şimdide bu çıktı abi biz türkler çok seviyoruz çalışmadan kazanmayı emek vermeden kazanç diye birşey yok üyelerin en büyük bölümüde türktür kesin :)

Şimdi mobile yöneldiler tavuklar mı horozlar mı ne vardı. hyip(faiz) sitelerinin hepsi dolandırıcıdır açık ve net!

daha geçen gün tanıştığım bi kız arkadaş bu sisteme para yatırdığını söylemişti ekimden beri para alamıyormuş, başarı ve kariyer risk gerektiriyormuş. parayı alıp kaçsalar bile üzülmezmiş. bunlar bitsin bide ben saadet zinciri kurucam :D hem para çok bu işte hem de insanlar kolay para kazanmak için her türlü biat ediyorlar :D

Ölmez meslek değil mi :)

Adsiz.png

Son düzenleme:
Üyelerin ‘lider’ olarak tanımladıkları kişiler lüks arabalarla, yurtdışı seyahatlerinde ve umre turlarında pozlar verirken, para ödeyerek sisteme yeni giren üyeler vaat edilen kazancı alamamaktan şikâyetçi oldu.

Din tüccarlığı heryerde arkadaş. Tabi en kolay milleti kandırma yolu bu. :mad:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri