Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Her ne kadar konu açmak için post kassanız da gözümden kaçmadı bilmenizi isterim..
saçma bir kural oldugunu bildirmek isterim![]()
Banlamadığım için teşekkür edeceğinize koyulan kuralı saçma buluyorsunuz.
banlamadıgınız için teşekkur ederim ancak bu kuralı gozden geçirin lutfen
[MENTION=1931]Mercurial[/MENTION]
Ticaret konusunda Admin yada Modlardan biri kontrol etse, kimse kimseyi dolandırmaz.
Varsayalım bu arkadaşımız, [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] ne diyor ? gözümden kaçmadı pst kasdın diyor. Demekki hala açık bir kapı var dolandırılmak için, bu koyulan kural sadece bunun için ise, bence yerinde olmamış.!
sizin ban atıp atmamanız konu değil, Diğer arkadaşın yorumuna yazdım.Post kasılmasını gördüm ancak postlar çok boş değildir bu yüzden banlamadım.Post kasılması ıle dolandırıcılıgın kesınlıkle alakası yoktur.Güvene alır güvenmeyen araya admin mod koyar alır herkesin kendi bileceği iş.
Banlamadığım için teşekkür edeceğinize koyulan kuralı saçma buluyorsunuz.
şöyle düşünelim aylık 400 $ kazandırıyor diyorsun fiyat 350 tl hocam ilginç geldi bana![]()
Hocam kurallar uygulanmalı, tam hatırlamıyorum 100 ticaret puanı olmayan satış yapayacaktı ? Serkan hocam bu konu ile ilgili bi bildirge yayınlamıştı. Ben isim vermicem forumun teki güzel şekilde dolandırdı beni ve ben konuyu admine anlattığım zaman beni beni forumdan uzaklaştırdı sonradan anladı durumu tekrardan profilimi aktif etti bunun için tedbir. Satıcı arkadaş üstüne alınma senlik bir durum değil..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.