sabretmek ne zor şey

dizikit

Kayıtlı Üye
Sa arkadaşlar.

Yıllardır seo uzmanlığı yapıyorum. Şuanda da çalıştığım firmada seo uzmanlığı yapıyorum. Kendi şirketimi kuracağım e ticaret üzerine. Öncelikle işe girmeden siteleri birinci sayfaya çıkartmam gerekiyor. Ayrıca paravan site ağımı ve bir çok çalışmayı yapmam gerekiyor. Şuanda hepsini yapıyorum. 1 aydır aralıksız devam ediyorum. Lakin daha aylarca sürecek bu çalışmalar çünkü siteler yeni olduğu için çok yüklenemiyorum. Ayrıca da kuracağım iş için lazım olan paranın yarısı var bende. 50 60 k nakit lazım. bende yarısı var. Kredi haram olduğunu düşündüğüm için inançlarımdan dolayı çekemiyorum. ama 25 30 k yı da nerden bulacam onu da bilmiyorum. Kosgeble görüştüm önce firmanı aç cartt curt bir ton işten sonra destek veriyorlar o da %60 destek veriyorlarmış daha az önce konuştum. Yani iyice darlandım beyler 25 30 k para lazım bulamıyorum bir türlü. Allahım bir kapı açsa da ferahlasam. Başkasının işinde çalışıp emir almak ağırıma gidiyor karakterim böyle ne yapayım. Yt den de kazanç olmuyor artık. İyice darlandım ya kusura bakmayın buraya yazıp rahatlamak istedim.

Sa arkadaşlar.

Yıllardır seo uzmanlığı yapıyorum. Şuanda da çalıştığım firmada seo uzmanlığı yapıyorum. Kendi şirketimi kuracağım e ticaret üzerine. Öncelikle işe girmeden siteleri birinci sayfaya çıkartmam gerekiyor. Ayrıca paravan site ağımı ve bir çok çalışmayı yapmam gerekiyor. Şuanda hepsini yapıyorum. 1 aydır aralıksız devam ediyorum. Lakin daha aylarca sürecek bu çalışmalar çünkü siteler yeni olduğu için çok yüklenemiyorum. Ayrıca da kuracağım iş için lazım olan paranın yarısı var bende. 50 60 k nakit lazım. bende yarısı var. Kredi haram olduğunu düşündüğüm için inançlarımdan dolayı çekemiyorum. ama 25 30 k yı da nerden bulacam onu da bilmiyorum. Kosgeble görüştüm önce firmanı aç cartt curt bir ton işten sonra destek veriyorlar o da %60 destek veriyorlarmış daha az önce konuştum. Yani iyice darlandım beyler 25 30 k para lazım bulamıyorum bir türlü. Allahım bir kapı açsa da ferahlasam. Başkasının işinde çalışıp emir almak ağırıma gidiyor karakterim böyle ne yapayım. Yt den de kazanç olmuyor artık. İyice darlandım ya kusura bakmayın buraya yazıp rahatlamak istedim.

ALLAH Yardımcın Olsun. Gerçekten İnanarak Bu işe Girdiğin Belli. İnşallah Herşey Hayal Ettiğin Gibi Olur...

Kosgeb ile en son ne zaman konuştunuz bilmiyorum ama sistemleri değişti diye biliyorum artık yardımı işyerini kurmadan yapıyorlar isterseniz bir daha görüşün.

Daha az önce konuştum demişsiniz onu yeni fark ettim ama bence gidin yüzyüze görüşün hocam çünkü birkaç gün önce görüşmüştüm yeni sistemlerinde zaten özellikle maddelerde firmanizi onay almadan açmayın diyorlar kurs mülakat biticek projeniz kabul edilcek sonra işlemler başlıyor ve yardımı artık başta yapıyor

Son düzenleme:
Kosgeb ile en son ne zaman konuştunuz bilmiyorum ama sistemleri değişti diye biliyorum artık yardımı işyerini kurmadan yapıyorlar isterseniz bir daha görüşün.

Daha az önce konuştum demişsiniz onu yeni fark ettim ama bence gidin yüzyüze görüşün hocam çünkü birkaç gün önce görüşmüştüm yeni sistemlerinde zaten özellikle maddelerde firmanizi onay almadan açmayın diyorlar kurs mülakat biticek projeniz kabul edilcek sonra işlemler başlıyor ve yardımı artık başta yapıyor

hocam bende o haberi gördüm. Ama telefondaki eleman öyle birşeyden haberimiz yok dedi. Ayrıcada çıkartıp sana 50 bin tl yi hibe ediyoruz demiyorlar. Mesela firma kurulum giderin 1000 tl ise bunun %60 ını biz öderiz diyor. Yazılım donanım vs tüm gider kalemlerinde de aynı şey geçerliymiş. Devletin desteği de bu kadar olur işte.Yinede teşekkür ederim hocam çok sağolun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri