[email protected] Madurları Var mı Aramızda ?

• Kullanıcı SameT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

SameT

Kayıtlı Üye
Web sitesi
purtukal.com
  • Davacı sırf ipneliğine
  • Temsilci abdulcevat çükübük
  • Davacı E-postası [email protected]

Bu kadarınada pes artık . Bir insan bu kadar onursuz ve haysiyetsiz olabilir mi ya ? Gül bi kanalıma yazık olacak valla . Kanalı Teşhis edebilecek var mı arkadaşlar ? Ve bu sahte telifden kurtulmanın bir yolu ?

Ben youtube'un telif atan kişinin bilgilerini incelediğini sanıyordum davacı ismine sırf ipneliğine yazan bir insanın telifini nasıl kabul eder

Bence bu telif gelen mail ve yazilan icerigin görüntüsünü videoya cek. Youtubeye yapilan sahte telif oldugunu ve dalga gecildigini bildir. Terbiyesizce bir hareket cünkü. Umarim dikkate alirlar.

Ben youtube'un telif atan kişinin bilgilerini incelediğini sanıyordum davacı ismine sırf ipneliğine yazan bir insanın telifini nasıl kabul eder

incelemeden işleme alıyor.geri bildirim aşamasında inceliyor ama bu seferde spam kanalların geri bildirimine youtube yükleyicisi olamayacağınız tespit edildi gibisinden bir şeyler yazıp işlem yapmıyorlar.

hocam bu telif olayında bence bu kişilik bozuk olan insalar bi açğını bulmuş olmaliki Bence telif sistemini bir bot takip ettiğini düşünüyorum yazdıkları ile o bota inandırıyorlar kendilerini mail adımış isimmiş önemi olmadığı belli oluyor bu teliftede

bu terbiyesizler her yerde arkadaş trafikde,işyerınde,avmde,yemın edıyorum bu tıp ınsanlar yüzünden bu güzelim ulkeden bunaldım gözüm doldu artık nasıl bir ömür geçer bu ulkede aklım almaz oldu 20 den fazla işyerı değiştirdim öyle yalakalar oyle hırsızlar gördümkü yazmaya kalksam 50 sayfa kıtap cıkar şerefsızlık diz boyu bu şekilde yazıp telif atan zihniyet benım küçükken bakkaldan aldığım çikolataya(tam hatırlamıyorum onun gıbı bişeydı)suluboya hediyesı çıktı onu gözümün önünde hediye yazan kağıdı yok etti sonra bana hani lan velet bişe yok s...git dıye beni kovdu ve bu zihniyet hemen hemen aynı zihniyet o zamanlar çok fakırdık bir sulu boya dahi alacak param yoktu yetımlık çök kötü bişey başına gelmeyen bilemez buradan seslenıyorum kansız şerefsızlere oğlum bak ıkıde bir bana denk gelip durmayın bir gün içinizden birini bir denk getircem ***********************

Youtube ile bu konuda iletişime geçsek elimize birşey geçermi acaba. Fikri olan var mı ?

Buna ne kadar küfür etsek azdır.
Sahte Telif atanların %95'i Türk malesef.
Yabancı içerikte bile sahte telifleri Türkler atıyor.
Kaçkez başıma geldi ordan biliyorum.

Youtube'un sistemi çok saçma telif atan kişiden kanıt istemeli bence

• Davacı sırf ipneliğine
  • Temsilci abdulcevat çükübük
  • Davacı E-postası [email protected]

Bu kadarınada pes artık . Bir insan bu kadar onursuz ve haysiyetsiz olabilir mi ya ? Gül bi kanalıma yazık olacak valla . Kanalı Teşhis edebilecek var mı arkadaşlar ? Ve bu sahte telifden kurtulmanın bir yolu ?

Walla ben yazıyı görünce ağzım açık kaldı, şaşkına döndüm, böyle iğrenç insanlar var mı ya , yazıklar olsun dicek bişi bulamıyorum
Bunun anlamı şu oluyor zaten Telif sistemi YouTubede Bot sistemine bağlı, hemen aktif oluyor :mad:

beyler tamam adam her lafı hak ediyorda açık açık foruma yazmayın bari...
sonuçta forumun bir düzeni,kuralları var.

davacı ipneliğine şakamı bu?Ne günlere kaldık arkadaş ya...

geri bildirimden ziyade [email protected] buraya özel mail yazin ve "sadece ipneligine" ne oldugunu aciklayin okusunlar adamlar...

simdiye kadar görüstügüm [email protected] daki insanlar cok yardimci oldu yetmiyormus gibi birde özel bilgi veriyorlar

Kendi videona sahte telif yersen yardimci olurlar tabii. Spam videoya sahte telif yedim diye mail atarsan neler olabilecegini tahmin etmek dahi istemiyorum.

hata bu sahte telif gonderenlerde degil asil hata youtube kim telif gonderirse tamam diyorlar inceleme ne yok

Kendi videona sahte telif yersen yardimci olurlar tabii. Spam videoya sahte telif yedim diye mail atarsan neler olabilecegini tahmin etmek dahi istemiyorum.

Vallaha bilmiyorum... para kazanmayii kapatip öyle mail yazmak lazim... telif atan kisinin dogru olmadigi enazindan ortaya ciksin... bir kac gün sonra parayi yine acardim eger benim basima böyle bir olay gelirse...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri