Sadece 1CENT ile Kaliteli VPS

Fantastica

Kayıtlı Üye
Selam arkadaşlar,
Bugün rastladığım bir VPS kampanyasını size bildirmek istedim.
İlk ay sadece 1 CENT ile kaliteli bir vps alabiliyoruz. İsterseniz 1 ay kullanıp daha sonra dosyalarınızı başka bir vps yada hostinge taşıyabilirsiniz.
Ödeme seçeneklerinde paypal da mevcut.

VPS Özellikleri:
25 GB HDD
1GB RAM
1 TB Bandwidth
ABD Lokasyon (New York - Los Angeles - New Jersey)

Bu özelliklerde Cloud bir VPSye ilk ay sadece 1CENT ödeyerek sahip olabilirsiniz.
Diğer aylar ise 6$ ödeyerek devam edebilirsiniz.

İşletim sistemi olarak Linux CentOS, Debian, Ubuntu, Fedora vb. toplamda 17 adet linux işletim sistemi var ve tüm sürümleri mevcut.
Windows seçeneği isterseniz, 2 dolar daha ekleyerek Linux + Windows seçeneğine sahip olabiliyorsunuz.

Öncelikle verdiğim linklerden birisine tıklayarak siteye kayıt olmanız gerekiyor.

Buraya tıklayarak VPSyi alabilirsiniz (Refli link)
Buraya tıklayarak VPSyi alabilirsiniz (Refsiz link)

KUPON KODU: VPSPENNY ve 1CENT

Bu ekranda gerekli yerleri doldurduktan sonra mailinize gelen kodu girmeniz gerekiyor. Kodu girdikten sonra üyeliğiniz onaylanmış oluyor.

Company kısmını boş bırakabilirsiniz.

PEXB29.jpg

Daha sonra sitede Cloud VPS (Refli) - Cloud VPS (Refsiz) bölümüne girerek 1. sıradaki VPSyi seçiyoruz.
VPSyi kendimize göre yapılandırıyoruz ve kodumuzu giriyoruz.

KUPON KODU: VPSPENNY ve 1CENT

9pkEWk.jpg

Ödememizi yaptıktan sonra bizi yönetim paneline yönlendiriyor.
VPS 2-3 dakika içinde seçtiğiniz işletim sistemi ile birlikte kurulmuş oluyor ve VPS bilgileri mailinize geliyor.

Yönetim paneli şu şekilde:

ozB8Po.jpg

sağol makbule geçti lazım olursa bir göz atarım

hocam paypal ile ödemede kredi kartından ödeme yapıyor paypal bakiyesinden yapmıyor... sonra otamatik çekmesinler ... güvenilirmi sizce...

Son düzenleme:
Ödemeyi paypal üzerinden yapıyor hocam. Otomatik yenileme yok. Otomatik yenileme yapmak isterseniz siteden kendiniz ayarlamanız gerekiyor.

Ayrıca paypalınız üzerinden otomatik ödeme olup olmadığını kontrol etmek için paypal ayarlarınızdan;
Ödeme ayarları kısmına girip
Önceden onaylı Ödemeler kısmına tıklamanız yeterlidir.

Son düzenleme:
Güzel bir bilgi Eminim çoğu arkadaşın işine yarayacaktır teşekkürler iyi çalışmalar...

Ödemeyi paypal üzerinden yapıyor hocam. Otomatik yenileme yok. Otomatik yenileme yapmak isterseniz siteden kendiniz ayarlamanız gerekiyor.

Ayrıca paypalınız üzerinden otomatik ödeme olup olmadığını kontrol etmek için paypal ayarlarınızdan;
Ödeme ayarları kısmına girip
Önceden onaylı Ödemeler kısmına tıklamanız yeterlidir.

paypal bakiyesini kullanmıyor içindeki kartı kullanıyor demek istemiştim...

hocam ben aldımda vnc ile bağlanamıyorum orayıda kısa bi özet geçsen

maalesef kaliteli falan değil firefox açıp bi sayfa açın 15 saniye az dayanıyor ram düşük olduğu için otomatik kapanıyor linuxda.

[MENTION=15077]Fantastica[/MENTION] herşeyi yaptım vps ye nasıl giricem anasayfadaki ip yi yazdım giremedim

maalesef kaliteli falan değil firefox açıp bi sayfa açın 15 saniye az dayanıyor ram düşük olduğu için otomatik kapanıyor linuxda.

Hocam bir yanlışlık olmasın ? Linux windowstan daha hafif bir işletim sistemidir, linuxtaki 1 gb ram windowsta kullanılan 3gb ram e bedel. 1gb ramle firefoxun donması imkansız başka sorun vardr da çözülür inşallah...
Ben de alacaktım bu yazını görünce vazgeçtim

Hocam bir yanlışlık olmasın ? Linux windowstan daha hafif bir işletim sistemidir, linuxtaki 1 gb ram windowsta kullanılan 3gb ram e bedel. 1gb ramle firefoxun donması imkansız başka sorun vardr da çözülür inşallah...
Ben de alacaktım bu yazını görünce vazgeçtim

linux windows ram kullanımı konusunda haklısın ama ben denedim bi kaç kez donma demeyelim ani kapanma oluyor mesela googleda sorun yok ama youtube ana sayfada aniden kapanıyordu. sonuçta bu konu yalnızca burada paylaşılmadı yabancı forumlardan da onlarca kişi girip 0.1 cente aldı vpsi, adamlarda 0.1 cent için tutup en kaliteli sunucularını buyrun kullanın demezler bence.ama hitpleap çalışıyordu mesela fatura çıkmasın falan diye iptal ettim 10 gün sonra.

linux windows ram kullanımı konusunda haklısın ama ben denedim bi kaç kez donma demeyelim ani kapanma oluyor mesela googleda sorun yok ama youtube ana sayfada aniden kapanıyordu. sonuçta bu konu yalnızca burada paylaşılmadı yabancı forumlardan da onlarca kişi girip 0.1 cente aldı vpsi, adamlarda 0.1 cent için tutup en kaliteli sunucularını buyrun kullanın demezler bence.ama hitpleap çalışıyordu mesela fatura çıkmasın falan diye iptal ettim 10 gün sonra.

1CENT verip masaüstü arayüzü yükleyip up/down - render yapmayı beklemiyorsunuz sanırım.
Youtube işleri için daha yüksek paketler almanız gerekir.

Son düzenleme:

Anladım galiba tek fiziksel sunucuyu parçalara bölmüşler hocam. Sonraki aylarda çıkardıkları fatura ucuz geldi onun için dedim hani up/down için yeterliyse alıp kullanalım 4-5 ay.
Alwaysonpc nin vdsini alıcam satın alma yeri yok sitelerinde :D
Şu ana kadar kullanıp memnun kaldığım tek vds o valla.
Ama onda da deneme süresi 10dk gibi birşeydi yanlış hatırlamıyorsam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri