Selam arkadaşlar,
Bugün rastladığım bir VPS kampanyasını size bildirmek istedim.
İlk ay sadece 1 CENT ile kaliteli bir vps alabiliyoruz. İsterseniz 1 ay kullanıp daha sonra dosyalarınızı başka bir vps yada hostinge taşıyabilirsiniz.
Ödeme seçeneklerinde paypal da mevcut.
VPS Özellikleri:
25 GB HDD
1GB RAM
1 TB Bandwidth
ABD Lokasyon (New York - Los Angeles - New Jersey)
Bu özelliklerde Cloud bir VPSye ilk ay sadece 1CENT ödeyerek sahip olabilirsiniz.
Diğer aylar ise 6$ ödeyerek devam edebilirsiniz.
İşletim sistemi olarak Linux CentOS, Debian, Ubuntu, Fedora vb. toplamda 17 adet linux işletim sistemi var ve tüm sürümleri mevcut.
Windows seçeneği isterseniz, 2 dolar daha ekleyerek Linux + Windows seçeneğine sahip olabiliyorsunuz.
Öncelikle verdiğim linklerden birisine tıklayarak siteye kayıt olmanız gerekiyor.
Buraya tıklayarak VPSyi alabilirsiniz (Refli link)
Buraya tıklayarak VPSyi alabilirsiniz (Refsiz link)
KUPON KODU: VPSPENNY ve 1CENT
Bu ekranda gerekli yerleri doldurduktan sonra mailinize gelen kodu girmeniz gerekiyor. Kodu girdikten sonra üyeliğiniz onaylanmış oluyor.
Company kısmını boş bırakabilirsiniz.
Daha sonra sitede Cloud VPS (Refli) - Cloud VPS (Refsiz) bölümüne girerek 1. sıradaki VPSyi seçiyoruz.
VPSyi kendimize göre yapılandırıyoruz ve kodumuzu giriyoruz.
Ödememizi yaptıktan sonra bizi yönetim paneline yönlendiriyor.
VPS 2-3 dakika içinde seçtiğiniz işletim sistemi ile birlikte kurulmuş oluyor ve VPS bilgileri mailinize geliyor.
Yönetim paneli şu şekilde:
Bugün rastladığım bir VPS kampanyasını size bildirmek istedim.
İlk ay sadece 1 CENT ile kaliteli bir vps alabiliyoruz. İsterseniz 1 ay kullanıp daha sonra dosyalarınızı başka bir vps yada hostinge taşıyabilirsiniz.
Ödeme seçeneklerinde paypal da mevcut.
VPS Özellikleri:
25 GB HDD
1GB RAM
1 TB Bandwidth
ABD Lokasyon (New York - Los Angeles - New Jersey)
Bu özelliklerde Cloud bir VPSye ilk ay sadece 1CENT ödeyerek sahip olabilirsiniz.
Diğer aylar ise 6$ ödeyerek devam edebilirsiniz.
İşletim sistemi olarak Linux CentOS, Debian, Ubuntu, Fedora vb. toplamda 17 adet linux işletim sistemi var ve tüm sürümleri mevcut.
Windows seçeneği isterseniz, 2 dolar daha ekleyerek Linux + Windows seçeneğine sahip olabiliyorsunuz.
Öncelikle verdiğim linklerden birisine tıklayarak siteye kayıt olmanız gerekiyor.
Buraya tıklayarak VPSyi alabilirsiniz (Refli link)
Buraya tıklayarak VPSyi alabilirsiniz (Refsiz link)
Bu ekranda gerekli yerleri doldurduktan sonra mailinize gelen kodu girmeniz gerekiyor. Kodu girdikten sonra üyeliğiniz onaylanmış oluyor.
Company kısmını boş bırakabilirsiniz.
Daha sonra sitede Cloud VPS (Refli) - Cloud VPS (Refsiz) bölümüne girerek 1. sıradaki VPSyi seçiyoruz.
VPSyi kendimize göre yapılandırıyoruz ve kodumuzu giriyoruz.
Ödememizi yaptıktan sonra bizi yönetim paneline yönlendiriyor.
VPS 2-3 dakika içinde seçtiğiniz işletim sistemi ile birlikte kurulmuş oluyor ve VPS bilgileri mailinize geliyor.
Yönetim paneli şu şekilde: