sadece 3 kişiye satılacıktır diye yazılan konulara istinaden

yaneolsun

Yasaklanmış
kusura bakmayın ne zamandır bu tür konuları okuyorum herkes bir konu açıyor sadece 3 kişiye satılacaktır diye sonra Skype den satışa devam ediyorlar , kanal satıcısı olduğum için çekemiyor diye düşünürsünüz diye yazmadım bugüne kadar ama bu tür sistemleri satın alanlar yazsalar alındı diye ve 3 kişiden fazlasına satılmasa yani insanlar aldatılmasa daha iyi olmaz mı ...tabi ki bana da sistem lazım oluyor ama herkes biliyor ki bir sistem çok kişi tarafından öğrenilince patlıyor ve ödenen para boşa gidiyor ...

3kişi alsada 3 kişi ile kalmaz o :) 5-10 gider skypeden :)

Bende ilave bir yorum yapayım, kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum ama 1 ya da 2 numara sistemi bu konulardaki bence, bir kişi satıyor 2-3 gün sonra bir başkası satıyor, alanlarda bir şey demiyor, aynı siteler devamlı satışta kalıyor gibime geliyor.Ya bilerek yapılan bir kısır döngü, ya da para verip alan 3 kişiyede ben satayım, 1 kişi sermayeyi çıkarır 2 kişiden aldığımda kardır, sistemde ne kadar giderse Allah kerim diyordur gibime geliyor.Şahsi fikrimdir, saygılar....

Bunun matematikteki formülü su:

1>3>6>12>24>48 = pi sayisi

[01:00:13] *** NumaraSistemi sizi Skype'ta eklemek istiyor
Merhaba yavuz polat, seni bir kişi olarak eklemek istiyorum. ***
[01:00:22] NumaraSistemi: gmail için ücretsiz numara alabileceğin bir siteye ihtiyacın var mı?
[01:00:25] *** yavuz polat, kişi ayrıntılarını NumaraSistemi ile paylaştı. ***
[01:00:41] NumaraSistemi: Merhaba hocam
gmail için ücretsiz numara alabileceğin bir siteye ihtiyacın var mı?
[01:01:43] NumaraSistemi: ?
[01:01:53] yavuz polat: kimsin sen
[01:02:03] NumaraSistemi: ytpara DunyaBilisim
[01:02:16] yavuz polat: evet okumuştum konuyu
[01:02:25] yavuz polat: iki kişiye satı bir daha kimseye satmayacaktın
[01:02:32] NumaraSistemi: aynı site değil
[01:02:44] NumaraSistemi: kullandığım sitelerden 2 tanesini sattım
[01:02:47] NumaraSistemi: konu altında da yazmıştım
[01:02:57] NumaraSistemi: hala aktif
[01:03:01] NumaraSistemi: fixlenmedi
[01:03:10] yavuz polat: yakınca bir kaç güne fixlenir
[01:03:10] NumaraSistemi: ayrıca bunun konusunu açmadım ordan
[01:03:16] NumaraSistemi: tamamdır hocam
[01:03:36] yavuz polat: ve benim bilmediğim iste olmadığını nereden bileceğim
[01:03:48] yavuz polat: ve kim bilir bu şekilde kaç kişye satacaktsın ve devam edeceksin
[01:04:12] NumaraSistemi: hocam bak bu zamana kadar nasıl kişilerle ticaret yaptın bilmiyorum ama her insanı aynı kefeye koyamazsın
[01:04:40] yavuz polat: ben bugüne kadar parayla hiç almadım hocam sistem
[01:04:49] NumaraSistemi: ihtiyacım yok demen yeterliydi hocam
[01:04:54] yavuz polat: ama sadece şunu biliyorum yt de duyulan siteler hep patladı
[01:05:03] NumaraSistemi: bana yapıştırdığın laf hoş değil
[01:05:11] NumaraSistemi: yt'de daha duymadım hocam siteyi
[01:05:15] yavuz polat: senin yaptığın hareket çokmu hoş
[01:05:19] NumaraSistemi: satışı da yt'den yapmadım
[01:05:24] NumaraSistemi: r10dan yaptım
[01:05:34] yavuz polat: yt de sattın şimdi buraya geldin
[01:05:46] NumaraSistemi: konuyu açmadan yazdım hocam
[01:05:47] yavuz polat: ve oarada sadece 2 kişiye satacağım dedin
[01:05:57] NumaraSistemi: aynı site değil diyorum usta
[01:06:02] NumaraSistemi: yazdığımı oku artık
[01:06:05] NumaraSistemi: hadi selametle
[01:06:09] yavuz polat: ama homcam ben onu ne bileceğim?
[01:06:17] yavuz polat: yani nereden anlayacağım
[01:06:31] NumaraSistemi: bildiğin siteleri yazacaksın hocam, bunlardan birisi değilse alabilirim diyeceksin
[01:06:35] NumaraSistemi: mevzu bu kadar sadece
[01:06:39] yavuz polat: yokya
[01:06:46] yavuz polat: sen yaz ben sana bunları bilmiyorum diyeyim
[01:07:00] NumaraSistemi: fixlenmiş siteleri yazarsın o zaman hocam
[01:07:08] NumaraSistemi: hocam neyse tamam vazgeçtim ben
[01:07:10] NumaraSistemi: hayırlı akşamlar
[01:07:15] yavuz polat: güle güle
pc de bulamadım sürekli formatla çalıştığımız için aksi bir durum varsa bu arkadaş savunsun yapıştırıp yazıştıklarımızı skypeden zaten silmiştim hemen

Bende ilave bir yorum yapayım, kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum ama 1 ya da 2 numara sistemi bu konulardaki bence, bir kişi satıyor 2-3 gün sonra bir başkası satıyor, alanlarda bir şey demiyor, aynı siteler devamlı satışta kalıyor gibime geliyor.Ya bilerek yapılan bir kısır döngü, ya da para verip alan 3 kişiyede ben satayım, 1 kişi sermayeyi çıkarır 2 kişiden aldığımda kardır, sistemde ne kadar giderse Allah kerim diyordur gibime geliyor.Şahsi fikrimdir, saygılar....

Hocam satılan site smspva.com . Botunuda fotumdaki bütün mailciler kullanıyor. Yöntemde sürekli güncellendiği için bot devamlı çalışıyor. Bir girin bakın mail şifre kombinasyonlarına. Susayım susayım dedim ama insanları gerçekten saf zannediyorlar.

bence adminlerde buna bir sınır getirsin başkası yöntem satıyor adminlerin görmesi gerek diyorlar ama bu satışlarda hiç kontrol yok gibime geliyor.konuda hiç yazmamış şunlara sistem gösterildi stabil diye ....

Hocam satılan site smspva.com . Botunuda fotumdaki bütün mailciler kullanıyor. Yöntemde sürekli güncellendiği için bot devamlı çalışıyor. Bir girin bakın mail şifre kombinasyonlarına. Susayım susayım dedim ama insanları gerçekten saf zannediyorlar.

Anlıyorum hocam, bütün mailciler kullanıyor sözün genelleme olmuş, ben hiçbir zaman o siteden tek numara kullanmadım, ayrıca belirteyim.:)

burda full rus numarası var, bugün açılan bahsi geçen konuda 23 ülke varmış

hocam biz bugün bahsi geçen konu için değil genel olarak açtık bu konuyu ve sistem bulmakla olay bitmiyor öyle olsa herkes zaten bir şekilde buluyor sistem parayla veya araştırarak .. sadece 3 kişiye satılacak deyip fazlasıyla veya birilerinden satın alarak satanlara karşı ytpara üyesi arkadaşları bilgilendirmek istedik

Son düzenleme:
[MENTION=46780]yaneolsun[/MENTION] aynen haklısınız hocam,
[MENTION=24142]Arbuzik[/MENTION] hocam ben bu siteyi bayadır biliyorum sadace +7 rus numaraları ile başlayan numaralar veriyor, ve çoğu ünlemde işe yaramıyor

hocam para sıcak gelıyordur..
bu sayıyı azaltma adına en azından bu forum ıcın.
uc kısıye dıen arkadas kımlere sattgıını belırtmek zorunda olarak konu altına tıcaret acsın yoksa ban yesın.
alanlarda belırtmek zorunda olsunlar hemde ıslerıne gelır ses cıkarmazlarsa sıstem daha cok kısıye satılır ve patlama ıhtımalı artar.

10 kişiye satıp 1000 lira kazanacağıma 3 kişiye satıp 1000 lira kazanıyorum, çoluk çocukla uğraşmıyorum,

Youtube sektörünü öldürmek elimde. Dağıtırım 75 kurusa herkez izlenim alır :)

smspva rus numarası dışında numara vermiyor diye biliyorum bende. Uzun süredir kullanıyorum ben proxy hizmeti girdi devreye onuda kullandım youtube işi dışında. Ancak sadece site adresi bilgisini satmak bana etik gelmiyor.

Ha bir ara bir admin konu açıyordu; nasıl onaylanır vs gibi video da çekiyordu. Öyle emek verilcekse tamam helali hoş olsun ama site adresi bu:...... deyip para istemek bence hoş olmuyor.

smspva rus numarası dışında numara vermiyor diye biliyorum bende. Uzun süredir kullanıyorum ben proxy hizmeti girdi devreye onuda kullandım youtube işi dışında. Ancak sadece site adresi bilgisini satmak bana etik gelmiyor.

Ha bir ara bir admin konu açıyordu; nasıl onaylanır vs gibi video da çekiyordu. Öyle emek verilcekse tamam helali hoş olsun ama site adresi bu:...... deyip para istemek bence hoş olmuyor.

Yok hocam numara nasıl alınır vs. herşeyi göstermek zorundalar zaten doğrulama sistemi satıyorlar yani konunun amacı o site satmıyorlar :)

Yok hocam numara nasıl alınır vs. herşeyi göstermek zorundalar zaten doğrulama sistemi satıyorlar yani konunun amacı o site satmıyorlar :)

ya mutlaka öyledir ama skype şöyle böyle yap dicek biticek. Video falan çekmişlerse onlar üstüne alınmasınlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri