Sadece Edit için leptop önerisi

severall

Kayıtlı Üye
Edit işlerini rahatlıkla yapabileceğim özellikle sony vegas adobe tarzı programları rahatlıkla kullanabileceğim ucuz bir leptop arıyorum bu hafta içinde almam lazım forumdaki leptop önerilerine baktım fakak çoğu üst düzey arıyor bana biraz daha ucuz lazım.Diğere eve leptop taşımaktan bıktım iş görücek bir şey lazım neyse uzattım yardımlarınıza ihtiyacım var [MENTION=17556]kahraman638[/MENTION] donanım uzmanı yardım et

"ASUS-TP300LD-C4089H" buna bir bakmanı öneririm.Benim çok hoşuma giden bir leptop. 360 derece katlanabilir ve çok ince bir bilgisayar.Donanım olarakta bahsettiklerini çok rahat bir şekilde yapabilecek güce sahip.Orta segment bir leptop.

Para biriktirir biriktirmez bende sipariş vereceğim bundan bir adet :)

"ASUS-TP300LD-C4089H" buna bir bakmanı öneririm.Benim çok hoşuma giden bir leptop. 360 derece katlanabilir ve çok ince bir bilgisayar.Donanım olarakta bahsettiklerini çok rahat bir şekilde yapabilecek güce sahip.Orta segment bir leptop.

Edit için uygun değil bu cihaz.
Monster,Msi,Victor markalarına bakın [MENTION=9927]severall[/MENTION]

Valla kafam allak bullak bu alınabilir gibi duruyor
Edit için uygun değil bu cihaz.
Monster,Msi,Victor markalarına bakın [MENTION=9927]severall[/MENTION]

Öyle çok uçan bir şeyde lazım değil macbooklar nasıl sahibindende 1500'e vardı bir tane
Sahibinden Satılık, Kiralık, Emlak, Oto, Alışveriş Ürünleri

sağlam editte ekran kartı vs yüksek olmalı.ssd olursa daha hızlı olur.e düşük ramli birşeyde tercih etmeyeceğine göre yine 3.5 4 k gözden çıkaracaksınız.geri kalanlarla render edit yapılmaz

Ben 512 paylaşımlı ekran kartıyla bile render yapabiliyorum camtasia ile hız olarakta yeterli benim pc böyleyse o asus çok çok daha iyisidir.2 gm ram 256 ekran kartı olan bir notebook ile vegas 8 kullanıyordum hemde intel atom işlemciyle.Yani olmaz diye bişey yok bence senin bahsettiğin herşeyi yapabilir bu hala tereddüt ediyorsan inceleme videolarını incele kullanıcı yorumlarına bak

sağlam editte ekran kartı vs yüksek olmalı.ssd olursa daha hızlı olur.e düşük ramli birşeyde tercih etmeyeceğine göre yine 3.5 4 k gözden çıkaracaksınız.geri kalanlarla render edit yapılmaz
Öyle üst düzey bir şey istemiyorum üstad geçen yıl 3kya msi aldım o yetiyor bunu biraz daha düşük bütçe lazım
Ben 512 paylaşımlı ekran kartıyla bile render yapabiliyorum camtasia ile hız olarakta yeterli benim pc böyleyse o asus çok çok daha iyisidir.2 gm ram 256 ekran kartı olan bir notebook ile vegas 8 kullanıyordum hemde intel atom işlemciyle.Yani olmaz diye bişey yok bence senin bahsettiğin herşeyi yapabilir bu hala tereddüt ediyorsan inceleme videolarını incele kullanıcı yorumlarına bak

Aynen kafama yattı bu hafta yada en geç pazartesiye almam lazım bu macbooklar hakkında fikrin var mı

Edit işlerini rahatlıkla yapabileceğim özellikle sony vegas adobe tarzı programları rahatlıkla kullanabileceğim ucuz bir leptop arıyorum bu hafta içinde almam lazım forumdaki leptop önerilerine baktım fakak çoğu üst düzey arıyor bana biraz daha ucuz lazım.Diğere eve leptop taşımaktan bıktım iş görücek bir şey lazım neyse uzattım yardımlarınıza ihtiyacım var @kahraman638 donanım uzmanı yardım et
Skypeden gel. Derdine derman olayım :D skype: kahraman6381

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri