"SADECE" Kendi Şehrinin Takımlarını Tutanlar KİMLER ?

• Kullanıcı LoKi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Spor

LoKi

Kayıtlı Üye
rd6qR3.jpg
İZMİTLİYİZ.....Sadece KOCAELİSPORLUYUZ .. Amatörde de olsak , Kaldırımda da oynasak Tek Takım Tek Yürek Her zaman.. Kalsada Son Nefes İllede KÖRFEZ deriz !!!...

Forumda da acaba şehrine böyle sadık olanlar var mıdır ?

Son düzenleme:
web master dünyası kan ağlıyor adsenseler uçuyor :( Kimse takım falan muhabbetine girecek durumda değil..

web master dünyası kan ağlıyor adsenseler uçuyor :( Kimse takım falan muhabbetine girecek durumda değil..

Dostum burası "Konu Dışı" zaten , biraz da hobiler iyi gelir...
Umarım Moralin Düzelir... Adsense lerimiz bizde kalır İnşallah

Loki uyarı alıcaksın, baştaki yazılarını düzelt.

Takım konusunda fanatik değilim, hayat bu kadar sıkıntıyla doluyken kafamı kaldırıpda takım peşinde koşmuyorum..

Hayatım boyunca hiçbir zaman 4 büyük 3 küçük takım tanımadım varsa yoksa şehrimin takımlarıydı ama 5-6 yıldır türkiye futbolundan tiksindim. elimde olanaklar olsa türkiyede futbol federasyonunu kapatırım.

Şükür ki Trabzonsporluyuz

Kocaman yazmışsınya konu başında onları diyorum.

Tamamdır ;) Eyvallah ... Takım olunca büyük harfle yazınca sanki tezahürat yaparmış gibi oldu da o yüzden :)

---------- Spam Engelliyici 02:04 ---------- Önceki Mesaj 01:53 ----------

Loki uyarı alıcaksın, baştaki yazılarını düzelt.

Takım konusunda fanatik değilim, hayat bu kadar sıkıntıyla doluyken kafamı kaldırıpda takım peşinde koşmuyorum..

Bu arada dostum şunu Unutma ki ; Bu Hayatta Ölümden Başka Herşeye Çare Vardır ve o karşılaştığın zorluklar SADECE Sabrını Güçlendirsin ! Sıkıntı olarak bakmayacaksın... Olmuyor işte tadı bi anda zengin olunca...
Uykusuz Gecelerden sonra gelen başarıların tadını çoğu kimse bilmez... Bu arada Kader faktörünü de unutma.... Gerçekten iyi niyetli başlarsan her işine....sonu da öyle devam ediyor....Eğer baktın o kadar iyi niyetine rağmen , yinede işler iyi gitmiyo... bekle... sabret .... emin ol er yada geç Güneşi Göreceksin ! ;)

Son düzenleme:
10 Yaşımda tam olarak Beşiktaş'lı oldum ama aslında Sakarya'da oturuyorum.

Futbol aşkı normal olarak böyle bir şeye itiyor insanı. Büyük futbolcular falan şehir takımını tutmam için futbolla hiç ilgilenmeyen biri olmam lazım herhalde.Sakaryaspor umrumda değil bu arada.

10 Yaşımda tam olarak Beşiktaş'lı oldum ama aslında Sakarya'da oturuyorum.

Futbol aşkı normal olarak böyle bir şeye itiyor insanı. Büyük futbolcular falan şehir takımını tutmam için futbolla hiç ilgilenmeyen biri olmam lazım herhalde.Sakaryaspor umrumda değil bu arada.

Komşu , herkesin kendi tercihidir tabiki, ama futboldan anlamamak demek değildir , kendi şehrinin takımını tutmak veya tutmamak....
Milyon Dolarlık futbolculara ve sahalara aldırmadan Galibiyet şarkılarını kendi evlerinde bile dinletmektir önemli olan ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri