Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
camtasia ile denedim ben. bazen geçiyor bazen de bu şarkıyı yorumladım diye bi seçenek çıkıyor. onun haricinde pro bilmiyorum.
Audacity
gom video converter var video hızını ayarlayabiliyorsun artı çerçevede eklersin hızlıdır
Hocam ben bunu 1 saatlik videoda denedim gerçekten hızlıDeneme sürümüyle denedim 10 dk siniri var. 49 saniyede resim + hizlandirmayi yapti. Bayagi hizli gibi geldi. Lisans bulup uzun videolarda denemek lazim.
Hocam ben bunu 1 saatlik videoda denedim gerçekten hızlı
Hocam ben bunu 1 saatlik videoda denedim gerçekten hızlı
toplu render yapabiliyormu
sesi hızlandıramadım ben sadece görüntüyü hızlandırıyor
yapıyor hocam
---------- Spam Engelliyici 00:23 ---------- Önceki Mesaj 00:20 ----------
seside hızlandırıyor hocam . settings - other - play speed
Cerceve icin videoyu nasil ortalattiriyorsunuz programa ? Yani convert yapmadan ekrani nasil denk getirebiliyorsunuz?
Fakat bu sekilde videonun yanlari kirpilmis oluyor biraz. Sunusormak istediydimYani videoyu tamamen cerceveye almak icin.(alt ve üst cerceveli resimler seklinde)
Fakat bu sekilde videonun yanlari kirpilmis oluyor biraz. Sunu sormak istediydimYani videoyu tamamen cerceveye almak icin.(alt ve üst cerceveli resimler seklinde)
Bende aynı sorunla karşılaşmıştım.hocam video render alırken çalışmayı durdurdu hatası verdi![]()
İşte o şekil olmuyor hocam.
Ama daha ince ,renkli çerçeve eklersen sorun olmaz birazda hızlandırdını tamamdır. ben çogu eşleşeni böyle geçebildim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.