Sağlam yolladığım telefon kırık geldi

uploudpro39

Kayıtlı Üye
Hepsiburadadan 1.5 sene önce aldığım telefon 3 hafta önce telefon açılmıyor diye hepsiburadaya yolladım sıvı teması var deyip para istediler bende işlem yapmadan geri yollayın dedim bugün telefon bana ulaştı ama sağlam gönderdiğim telefonumun ekranı kırık kapağı yamuk şekilde geldi bende kargocuya tutanak tutturdum hepsiburadaya yollayacağım bu gibi bir durumla karşılaşan oldumu bize kırık geldi derlerse ne yapabilirim ?
Garanti şirketi: Teksel iletişim
siz siz olun bu firmadan alışveriş yapmayın hepsi dolandırıcı

Çok şanslisin valla. Yapıp yollarlar veya sifirini gonderirler. Hadi hayirli olsun

Hepsiburadadan 1.5 sene önce aldığım telefon 3 hafta önce telefon açılmıyor diye hepsiburadaya yolladım sıvı teması var deyip para istediler bende işlem yapmadan geri yollayın dedim bugün telefon bana ulaştı ama sağlam gönderdiğim telefonumun ekranı kırık kapağı yamuk şekilde geldi bende kargocuya tutanak tutturdum hepsiburadaya yollayacağım bu gibi bir durumla karşılaşan oldumu bize kırık geldi derlerse ne yapabilirim ?
Garanti şirketi: Teksel iletişim
siz siz olun bu firmadan alışveriş yapmayın hepsi dolandırıcı

Tutanak tutturman çok iyi olmuş. %99 telefonunuzu yapacaklar. Eğer zoruluk vs. çıkartırlarsa hemen şikayetimvar'a yazın anında sorun çözülür.

Eğer sonuç alamazsan kaymakamlıkta tüketici hakem heyeti var oraya gidersin. Ordan verilecek dilekçe, fatura ve tutanak; bu iç belgeyle başvuruyorsun.
Bu arada cebinden hiç para çıkmıyor.

Karar belli bir süre sonra sonuçlanınca yeni ürün ya da paranı geri vermek zorunda kalıyorlar.

Çok şanslisin valla. Yapıp yollarlar veya sifirini gonderirler. Hadi hayirli olsun
Bnce cok zor.arkadasimda hb dan alip 6ay dnra bozulup garantiye gonderiyo kullanici hatasi diye geri gonderip kirik cikmis kimse kbl etmedi cope gitti.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şaka gibi başlığı okuyunca zinirden güldüm..çok geçmiş olsun tutanak tutman cok iyi olmuş...olmadı tüketici hakem heyetine bir sorabilirsin

200-300 lira daha fazla verip her zaman resmi ürün almak lazım.Senin benim gibi adamlar bir şirket kurup telefon ithal ediyor.Haliyle telefon bozulunca onu tamir edebilecek elemanları da yok.

Arada hepsiburada olduğu için firma riske girmek istemeyip yenisini yollayabilir.

Bnce cok zor.arkadasimda hb dan alip 6ay dnra bozulup garantiye gonderiyo kullanici hatasi diye geri gonderip kirik cikmis kimse kbl etmedi cope gitti.

servisden ümidim yokta hepsiburadaya güveniyorum kargoda kırılmış olarak gösterip parasını verebilirler diye düşünüyorum sonuçta kargo sigortalı yolluyor hepsiburada

servisden ümidim yokta hepsiburadaya güveniyorum kargoda kırılmış olarak gösterip parasını verebilirler diye düşünüyorum sonuçta kargo sigortalı yolluyor hepsiburada
Hb guvenme hic.5sene once aldigim telefonu ayıplı mal geldi 2.gun iade ettim almadilar.ayipli mali kakaladilar bana.2 kere gonderdim ama ikisindede 30gun sonra bana gonderdiler neymis tel cizikmis iade alamayiz diye halbuki nokta toz yoktu.o gunden snra hb bitmiştir bnm icin.

evet servis bu sabah aradı yine aynı şeyi söylüyor oksitlenme oldu 300 lira verin düzeltelim diyorlar bende kabul etmedim tekrar geri göndericez dediler hepsiburadaya yazdım biz müdahale edemiyoruz yazdılar ne yapmam lazım

Hiç vakit kaybetme hakem heyetine git, derdini anlat yardımcı oluyorlar.

EVOPAD I1045 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

evet servis bu sabah aradı yine aynı şeyi söylüyor oksitlenme oldu 300 lira verin düzeltelim diyorlar bende kabul etmedim tekrar geri göndericez dediler hepsiburadaya yazdım biz müdahale edemiyoruz yazdılar ne yapmam lazım

Arkadaşım elinde tutanakla hakem heyetine git ve derdini baştan aşağıya anlat. Gerekirse onlar bilirkişiye yönlendiriyorlar. Telefonu inceletip sana yardımcı oluyorlar. Zaten tutanak tutturman iyi olmuş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri