Sağlık Kategorisi Nedir ? ( Kazandıran Ufak Bilgiler )

kkundakci

Yasaklanmış
Merhabalar arkadaşlar,

Uzun zamandır kanal denemeleri yapmaktayım. Bu konuda da sizlere haftada bir açtığım kanallar ile ilgili olarak bir derleme yapmaya karar verdim. Bugün sizlere belirteceğim kanal kategorisi başlıkta da olduğu gibi sağlık kategorisidir.

Evet belki görselde gösterim = reklam tıklaması çok denk gitmemekte ancak şunu belirtebilirim ki, kanalın tek başına getirisi görselde ki gibidir. Herhangi bir başka kanal bağlı değildir. Zaten artık ben kanal açtığım zaman adsense bağlıyorum iyi bir izlenimden sonra partnere geçiriyorum daha fazla getirisi oluyor. Bu yüzden de kanallarınızı açarken sağlık kategorisinde neler yapabilirim diye düşünmenize gerek yok. Ana başlıklar halinde sıralayacağım ve sizlerde az çok fikir yürüterek daha fazla başlık bulabilirsiniz. Ya da karışık bir sağlık kategorisi yapabilirsiniz.

- Kadın Sağlığı,
- Erkek Sağlığı,
- Çocuk Sağlığı,
- Kalp ve Akciğer Sağlığı,
- Böbrek ve Bağırsak Sağlığı,
- Fizik Tedavi,
- Zayıflama ve Formda Kalma,
- Erkek ve Bayanların Kimselere Soramadıkları Cinsel Sağlık
- Kanser, Ayak Mantarı, Aids, Tümör vb. bir çok sağlık rahatsızlığı

Evet arkadaşlar bunlara çok çok fazla şeylerde eklenebilir. Ancak belirttiğim gibi özellikle hangisi ilgili derseniz, Erkek ve Bayanların Kimselere Soramadıkları Cinsel Sağlık derim. İzlenim çok fazla alabilmektesiniz. Ayrıca kanala abone çekiminde de faydalıdır. Bu sayede kanallarınızı rahatlıkla izlenim aldırıp partner yapabilirsiniz.

Daha fazla detaya girmeye gerek görmüyorum. Çünkü detaylık bir durum söz konusu değildir. Her şey ortada.
Kısaca;
İçerikler Türkçe mi : Evet Türkçe
Telif Durumu : Çok şükür sıkıntı yok.
Özgünlük : Evet arkadaşlar bu konuda güzel bir açıklama yazmanız gerekmektedir. Güzel bir seo çalışması ile ve imleme siteleri sayesinde çok fazla izlenim alabilirsiniz.
Kanaldaki video sayısı : 26
Kanaldaki izlenim :389.405
Kanal Abonesi : 89
Kanal Açılışı : 12 Aralık 2013 Saat 21:45

vp68s.jpg

Okuduğunuz için teşekkür ederim. Sorularınıza açığım
Saygılarımla...

10.000 izlenime 12tl vermesi biraz düşük olmuş sanırım türkçe olduğundan dolayıdır.

10.000 izlenime 12tl vermesi biraz düşük olmuş sanırım türkçe olduğundan dolayıdır.

Kesinlikle doğrudur hocam. Ancak bu benim kazanmama veya beni yıldırmaya engel bir durum değildir. Bu kanal günlük 1 tl de bıraksa ben bu konuyu açacaktım. O yüzden erkenden mücadeleyi bırakanlara örnek olsun istedim.

Çok faydalı konu teşekkürler devamını forum için bekliyoruz

Erkek ve Bayanların Kimselere Soramadıklari videolari bulmakta pek kolay olmazsa gerek?

Çok faydalı konu teşekkürler devamını forum için bekliyoruz

Her zaman biliyorsun :) Kazandığımı paylaşabilme özelliğim yüksek miktarda

---------- Mesaj saat 13:22:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:20:55 civarında gönderildi. ----------

Erkek ve Bayanların Kimselere Soramadıklari videolari bulmakta pek kolay olmazsa gerek?

Neden zor olsun o hocam. Yeter ki aramak iste
Örnek : Erken boşalma sorunu ( Erkekler için )
Orgazm sorunu ( Kadınlar için )

En basitinden youtube ye bak hocam. Kaç tane video çıkacak karşına

Bende bu konuya yardımcı olarak ufak bi resim paylaşayım zayıflamaya yönelik sağlık videosu pek fazla izlenim yok ama kazancı bence fena değil

Bende bu konuya yardımcı olarak ufak bi resim paylaşayım zayıflamaya yönelik sağlık videosu pek fazla izlenim yok ama kazancı bence fena değil

Öncelikle teşekkürler hocam. Ancak bu açtığım konuda gerçekten çok izlenim alabilirsiniz. Neden mi bu konular zaten türk forumlarında var ve bunu türk forumlarında 150-200 kelimelik bir makale ile beslediğinizde yemede yanında yatın olur sizler için :) Ve oradaki rakam bir anda inanılmaz değişime uğrar

tbmler perişanmış bence.

Hocam daha 1 haftalık kanal o kadar yüklenmiş durumda da değilim hani :) Ek olarak bir nichne ve anahtar kelimede çalışmışlığım bulunmamakta. Sadece basit 3-5 anahtar kelimenin bana getirdikleri bunlar. O yüzden TBM çok düşükte olsa önemli değil. Sonuç olarak partnere geçirebileceğim mükemmel bir kanala sahip oluyorum birde bu tarafından düşünün

Öncelikle teşekkürler hocam. Ancak bu açtığım konuda gerçekten çok izlenim alabilirsiniz. Neden mi bu konular zaten türk forumlarında var ve bunu türk forumlarında 150-200 kelimelik bir makale ile beslediğinizde yemede yanında yatın olur sizler için :) Ve oradaki rakam bir anda inanılmaz değişime uğrar
Sanırım beni yanlış anladınız bende sizi desteklemek amaçlı koydum resmi ben izlenim olarak bişey alamadım ama 4-5k videodan almadığım geliri 140 gösterimden aldım o yüzden sağlık konusuna girilmesi gerektiğini düşünenlerdenim sizin gibi. :)

Sanırım beni yanlış anladınız bende sizi desteklemek amaçlı koydum resmi ben izlenim olarak bişey alamadım ama 4-5k videodan almadığım geliri 140 gösterimden aldım o yüzden sağlık konusuna girilmesi gerektiğini düşünenlerdenim sizin gibi. :)

Bende sizlere izleniminizi arttırabileceğinizi belirtmiştim hocam :)

sağlık için video nerdne bulacam uzman tv var oda telif atıyor

sağlık için video nerdne bulacam uzman tv var oda telif atıyor

Hocam sadece uzman tv ye bağlı kalmayınız. Binlerce video sitesi var. Sadece türkçe olarakta açmayabilirsiniz. Yabancı dilde de açabilirsiniz. Denemelerim bu hafta bu yönde olacak sizlere yine net bilgiler vereceğim. Bilginize.

---------- Mesaj saat 13:41:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:40:06 civarında gönderildi. ----------

ben yabancı çalıştığımdan ancak bu kadar arttırabildim izlenimi :)
bi kaç imleme sitesine koydum nafile olmadı.

Türkçe içerikte türkçe, yabancı içerikte yabancı forumları kullanalım arkadaşlar. Faydasını bu hafta görmeseniz kesinlikle diğer hafta görürsünüz. Yanlız güzel bir ön yazı gerekmektedir.
Hocam izlenimini arttırabilirsin. :)

bu tbm ve değerleri görünce sağlık kategorisine girmemek gerektiğini anladım ,teşekkürler..:D

bu tbm ve değerleri görünce sağlık kategorisine girmemek gerektiğini anladım ,teşekkürler..:D

Fikriniz için teşekkürler. TBM ile ilgili neden böyle bir sorunun olduğunu yukarı mesajlarımda belirtmiştim. Türkçe içerik olduğundan dolayı ve detaylı bir anahtar kelime çalışması olmadığından dolayıdır. Adsenseye bağlamayınız hocam. Partner kanalı kazanabilirsiniz. Buradakinden daha fazla kazanabilirsiniz. Saygılarımla

youtubede sağlık kategorisi yok.kişiler ve bloglara attım izlenme olmadı pek [MENTION=58]kkundakci[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri