Sağlıksız Yaşıyorum.. (Yardım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

2gunde1uyuyanadam

Yasaklanmış
Merhabalar 21 yaşındayım yaklaşık 3 aydır her gece 02-03 saatlerinde uyuyorum sabah saat 9'da kalkıyorum, kalktığım gibi sigara içiyorum. Tekrar yatıp 1 saat sonra tekrar kalkıyorum gene sigara yakıyorum falan bu 12'ye kadar böyle devam ediyor.
Kendi iş yerimiz olduğu için işe geç gitmişim erken gitmişim fark etmiyor.. Yapabildiğim işler kısıtlı olduğu için
Hergün ağrı kesici içiyorum yanımda taşıyorum. Saat 1 de kahvaltı yapıyorum ( öğle yemeği yerine ) akşamda 7-8 gibi akşam yemeğini yiyorum. 2 övün
180 boyumdayım 56 kiloyum.. Kilo alamıyorum. Her gece 1.5 litre kola bitirdiğim için dişlerimin eridiğini söyledi doktorum. Sizce kendime nasıl bi çeki düzen vermeliyim ?

Senin yaşayış tarzın böyle.Sen yine iyi uyuyormuşsun ben daha kötüyüm.Sigaraya birşey demiyorum ama okadar da abartılcak bir durumun yok

hocam naptınız siz :D

hocam ilk olarak gece 2 3 yatmanız sorun değil, sabah 8 de kalkın bi çay koyun 2 yumurta kırın güzel bi kahvaltı yapın sigaranızı için işinize gidin öğlen 2 de bi puaça çay da güzel olur, akşam yemeğinide yersiniz sigaralar yemekten sonra dikkat edelim.

Hocam gece kola yerine çay için çay güzeldir sigarayla güzel gider çekirdekte alın her gece 1.5 litre kola adamı dişleri çökertir kesin yani kolayı bırakmalısınız hocam çay için her sabah 8 de kalkın bi kahvaltı yapın sapa sağlam olursunuz

koladan uzak dur dişleri geçtim böbrek taşı sorunu çıkartıyor valla fena zorluklar çekersin

Benimde dengelerim bozuldu sabah 10'da yatıyorum Akşam 7 de kalkıyorum, Akşam 8 gibi kahvaltı yapıp , sabaha karşıda akşam yemeği yiyorum :D

hocam naptınız siz :D

hocam ilk olarak gece 2 3 yatmanız sorun değil, sabah 8 de kalkın bi çay koyun 2 yumurta kırın güzel bi kahvaltı yapın sigaranızı için işinize gidin öğlen 2 de bi puaça çay da güzel olur, akşam yemeğinide yersiniz sigaralar yemekten sonra dikkat edelim.

Hocam gece kola yerine çay için çay güzeldir sigarayla güzel gider çekirdekte alın her gece 1.5 litre kola adamı dişleri çökertir kesin yani kolayı bırakmalısınız hocam çay için her sabah 8 de kalkın bi kahvaltı yapın sapa sağlam olursunuz

sapasağlam mı ????

güzel kardeşim herşeyin farkındasın zaten. kimden nasıl bir öneri bekliyosun ki..

saydıklarının sana olumsuz etkisi olduğunu biliyosun. bunları yapma.
yatma - kalkma eylemlerini düzene sok
yemek yeme alışkalığı için düzenli saatlerde yemek ye
sigarayı bırak
gazlı içecekleri az tüket
dişlerini günde en az iki defa fırçala
imkanın varsa akşamlar 1 saat yürü.. bu spor sana daha zinde olmanı sağlayacaktır..

ben bunları yazdım ama, sen bunları zaten biliyosun..

Uyku önemli. Mümkünse 11-12 arası yat ve mutlaka gece 12-4 arası uykuda ol. Bilimsel olarak da kanıtlanmış bir durum, bu saatler uykunun en verimli olduğu saatlerdir. Bir kaç gün bu şekilde yap sabah 8 den önce kalkmaya başlayacaksın ve dinlenmiş olacaksın hemde. Sigaraya bişey diyemem ben ne sigara ne alkol kullanıyorum gayette rahatım. Ama kilo almak istiyorsan sigarayı bırakman lazım. Senin min 75 kilo olman lazım o boya göre. Ve kola en zararlı olanı onu bırakmalısın yukarıda arkadaşın dediği gibi çay iç :)
Çay iyidir çekirdek, fındık fıstıkla da iyi gider :D

Sabah kahvalti etmeden sigara icme, gece yatarken yogurt ye, dislerini fircalamadan uyuma, kolayi kararinda ic yagli yemeklerle olabilir, hafif egzersiz yap, uyku konusunda bisey diyemiyecegim cunku bende duzensiz uyuyorum;)

Merhabalar 21 yaşındayım yaklaşık 3 aydır her gece 02-03 saatlerinde uyuyorum sabah saat 9'da kalkıyorum, kalktığım gibi sigara içiyorum. Tekrar yatıp 1 saat sonra tekrar kalkıyorum gene sigara yakıyorum falan bu 12'ye kadar böyle devam ediyor.
Kendi iş yerimiz olduğu için işe geç gitmişim erken gitmişim fark etmiyor.. Yapabildiğim işler kısıtlı olduğu için
Hergün ağrı kesici içiyorum yanımda taşıyorum. Saat 1 de kahvaltı yapıyorum ( öğle yemeği yerine ) akşamda 7-8 gibi akşam yemeğini yiyorum. 2 övün
180 boyumdayım 56 kiloyum.. Kilo alamıyorum. Her gece 1.5 litre kola bitirdiğim için dişlerimin eridiğini söyledi doktorum. Sizce kendime nasıl bi çeki düzen vermeliyim ?

Senin gibi kolacıyım. Aynısını doktor bana da söyledi. 27 yaşına kadar 11 tane diş çektirdim. Şimdi kalanlara protez yaptırdım gerçeğini mumla arıyorum, örnek olur inşallah.

[MENTION=9914]2gunde1uyuyanadam[/MENTION] güzel kardeşim bende aynı sıkıntıları yaşadım şuanda gunluky yaşantım eskisine göre daha iyi çok araştırmalarda bulundum . Asla bu yaşamındaki olayları direk kısıtlamıcaksın.Yani aniden bu sigarayı bırakmak kadar zor bir iştir mesala gunluk yasamından her aksam 1.5 lıtre kola mı ? İlk bundan kurtulmaya başla . Mesala 10 gun boyunca 1 litre iç Sonra 0,5 sonra koklu bitir su içmeye başla.Uyku düzenine gelince buda aynı mesala gunde 12 saat uyuyorsan bunu yarım saat yarım saat düşürerek gitmen gerekiyor ve uyanınca . 30 SN SICAK SU ARDINDAN 1 DK SOĞUK SU VE ARDINDAN TEKRAR 30 SN SICAK duş almalısın.Bu beyni canlandırıyor ve gün boyu dinçte kalmana yardımcı oluyor. Benim hayatımında taktiği bu oldu inş seninkinede yardımı dokunur . Teşekkürler

Aynen her şeyin farkındasın ve de yapmaya halen devam ediyorsun. Yatma saatlerin sorun değil en az 7 saat uyuduktan sonra. Senin uyku ve yemek saatlerini düzene sokacak tek bir şey var oda spor. Bence hemen git bir vücut geliştirme salonuna yazıl. Hem kaliteli bir şekilde kilo alırsın hemde hayatını değiştirir. Bu konuda yardıma ihtiyacın olursa pm ile ulaşabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri