Sahibinden.com İçin BOT SATIŞI

menzilli

Yasaklanmış
PvML05.png

4YlBPA.png

y247Ek.png

8m14dn.png

aPEOL4.png

DoJNdo.png

Kriterlerinize özel arama yapar
Ve Toplu mesaj atmanızı sağlar arkadaşlar
Ürün satışı , alımı
Fiyat toplama vs vs için idealdir.

Fiyat:200TL

Hocam bu tam olarak ne botu? :(

Ben içerik çekme botu sandım fakat pek içerik çekme botuna benzemiyor.

Hocam bu tam olarak ne botu? :(

Ben içerik çekme botu sandım fakat pek içerik çekme botuna benzemiyor.

ben anladım sanırım şöyle misal bir aracınız var onu 2006 model araçlarla takas etmeyi düşünüyorsunuz oradan seçiyorsunuz yıl 2006 yı mesaja takas düşünürmüsünüz yazıyorsunuz düşünen geri dönüş yapıyor sanırım bu amaçla yapılmış

bir anda arama sonucunuzdaki herkeze toplu mesaj gönderebilmenizi sağlıyor ürün satma satın alma için çok çok hızlandırıcı fırsat yakalatabilecek bir sistemdir bu

bir anda arama sonucunuzdaki herkeze toplu mesaj gönderebilmenizi sağlıyor ürün satma satın alma için çok çok hızlandırıcı fırsat yakalatabilecek bir sistemdir bu

Hocam bu bota kimse bu amaç için 200TL vermez. Benden size tavsiye botun fiyatını çok çok düşürün 10TL gibi bir rakama kadar. İçerik çeken bir bot olsa tamam derdim ama bu amaç için bu fiyat çok felaket yüksek.

Yanlış anlama emek çok büyük ama yanlış yerde yanlış fikirle kullanılmış.

Şu özellik olsaydı alırdım diyen arkadaşlar kafalarında tüm özellikleri yazabilir program entegre edilecektir kişiye özel pack olarak verilecektir.

era hocam geçen aylarda bunun yaklaşık 2 katı fiyatına galeri ve emlak işiyle uğraşan birine satmıştım gayette memnun oldu öneriniz için teşekkür ederim :)

Şu özellik olsaydı alırdım diyen arkadaşlar kafalarında tüm özellikleri yazabilir program entegre edilecektir kişiye özel pack olarak verilecektir.

era hocam geçen aylarda bunun yaklaşık 2 katı fiyatına galeri ve emlak işiyle uğraşan birine satmıştım gayette memnun oldu öneriniz için teşekkür ederim :)

Piyasayı bilmeyen insanlar çok var. Normal bir bota 500 lira veren adam tanıyorum:)

illaki :)
40bin liraya site yaptıranda var ama bunun ederi bana göre en az 200
çünkü arka planda aştığımız çok sorun oldu zaman aldı

bugun merak edenler için tanıtım videosuda eklenicek
özellikler galeri , emlak , alım satım ile uğraşanların işine yarayabilecek güzel bir sistem oluştu

bu tarz botları yazan kişiler genellikle çağrı merkezleri için yazıyor. Bence bunu araştırın, köşelik olursunuz :)

birazda oralardan birilerini buradan bulabilirim diye yazdım da daha ışık yanmadı :)

Günlük doping parası veren emlak şirketleri için çerez parası.

bir de bi kere alıcaksın ömür boyu kullanım
uygun fiyata güncelleme geliştirme
amcamın oğlu araba alıp satıyordu ona biraz ucuza verdim oda bunun sayesinde iyi takaslar yaptı alsatlar yaptı kullanmayı bilene çok hız katıyor

bu forumda her alandan insan olduğu için burayada açim dedim daha iyi fiyata alıcı bulana komisyonda verebilirim :)

niyetim sürümden kazanmak

ara ara hesap değiştirmek gerekicektir tabi limit kişiden kişiye değişiyor diye bilioyrum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri