Şahin k Bonzai'ye dur de.

• Kullanıcı Invo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
denizin buz gibi soğuk sularını izlemeyen espriyi anlamaz. harbi komedi bu adam ya.. Denizin buz gibi soğuk sularından gelen adam; Kadın çıplak bir şekilde sahilde yatmış. Şahin K çırılçıplak ayağında terliklerle sudan çıkıyor replik: Bacımm ğuhhh Bacım Azdım ben uğhh Denizin Soğuk suları beni azdırdı. şimdi ben seni Bipmek istiyorum aç bakalım Ayağını Aç bakalım. nasıl sende istiyormusun denizin Buz gibi Sularından gelen Ayağımı ? istiyormusun he DAmına konduğum :D

denizin buz gibi soğuk sularını izlemeyen espriyi anlamaz. harbi komedi bu adam ya.. Denizin buz gibi soğuk sularından gelen adam; Kadın çıplak bir şekilde sahilde yatmış. Şahin K çırılçıplak ayağında terliklerle sudan çıkıyor replik: Bacımm ğuhhh Bacım Azdım ben uğhh Denizin Soğuk suları beni azdırdı. şimdi ben seni Bipmek istiyorum aç bakalım Ayağını Aç bakalım. nasıl sende istiyormusun denizin Buz gibi Sularından gelen Ayağımı ? istiyormusun he DAmına konduğum :D

Arkadaşın bahsettiği bu :D ( lütfen aile varsa açmayın )

Dipnot : +18 dir. Kesinlikle ben sorumlu değilim sadece paylaşmak istedim merak eden olursa diye

Moderatör tarafında düzenlendi:

Hocam Subminal Küfür İçeriyor . :D

yahu bu bonzai illetinin adını unutmaya çalıştıkça adamlar akıllarda kalmasına yardımcı oluyor...
bu şimdi böyle yapınca bonzai duracakmı ?
aksine milletin zihnine daha çok yerleşiyor daha obsesif hale geliyor ben şahsen tasvip etmiyorum...
şahsi görüşümdür
saygılar sunar
küçüklerin gözlerinden büyüklerin ellerinden öperim
iyi geceler :D

Hayat ne kadar çelişkili değilmi arkadaşlar. Bence bonzai iç ama denizden buz gibi çıkma :)

Bonzai kişiye denizden buz gibi çıkmak toplumu etkiliyor oyüzden yani içen kendine...

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Denizden buz gibi çıkınca seni nasıl etkiledi anlamadım?
Lafı biryerlere çekmeye gerek yok dostum denizden buz gibi çıkma endüstrisi kişiye, kişiden aileye, aileden topluma, toplumdan.... zararı olduğunu demek istedim bu kadar basit. Bonzai'de kişiye ve kişiden aileye kadar zararlı o yani.

aman arkadaslar dikkat o olenler kişiler icmeyibilmediği için cıgara gbi sanıp dozunu fazla kacıran arkadaslardır

Lafı biryerlere çekmeye gerek yok dostum denizden buz gibi çıkma endüstrisi kişiye, kişiden aileye, aileden topluma, toplumdan.... zararı olduğunu demek istedim bu kadar basit. Bonzai'de kişiye ve kişiden aileye kadar zararlı o yani.

Kötü manada demedim yanlış anlama. Bence Ahlakımızı bozan Denizden çıkan değil,. Dejenere toplum yaratma çabası ile Bizlere dayatılan her şey'dir. Cinsellik kadın ve erkek arasında olduğu sürece bence toplumu bozmaz. yani en azından esprili bir şahin k filmini toplumu bozmaz kanımca, Biz Şahin abinin filmleri ile büyüdük :rolleyes:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri