Sahte Belge Hazırlamak hakkında Beyin Fırtınası

• Kullanıcı furkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

furkan

Yasaklanmış
mrb arkadaşlar

malüm son günlerde yüklediğimiz videoların yüzde 75 80 kimi zaman yüzde 90 kimi zamanda yüzde 100üne ünlem geliyor
bence bu ünlem sorunuyla başetmenin herhangi bir çözüm yolu yok gibi

diyorum ki bir sahte belge hazırlasak, ünlem çıkan videolar için kullansak
sizce işe yararmı

ve incubusun mesajını alıntılıyorum

benim kişisel bir önerim var. Yabancı forumlarda duyduğum bir yöntem, işe yarıyor mu denemedim pek şu aralar ilgilenme fırsatı bulamadım. Eğer tutan bir videonuza sonradan ünlem geldiyse ve sizden belge istiyorsa. Bir internet sitesi açın (kanalın adını da içinde bulunduran .com domainli) Ardından youtube'de paylaşmış olduğunuz ve ünlem veren videoyu başka bir video paylaşım ortamında paylaşıp sitenize ekleyin. Siteyi wordpress vb. bir site yaparsanız videonun paylaşılma tarihini de geçmişe gönderebilirsiniz birazcık ama şart olduğunu sanmıyorum. Ardından belge gönderilmesini istediği video için (ünlem çıkan) internet siteinizin .com adresini ve videoyu yayınladığınız bölümünü gönderin ve kendi videonuz olduğunu, internet sitenizde de yayınlandığını söyleyin. Ünlem yeşilleniyormuş. Dediğim gibi denemedim, deneyen olursa bana söylesin. O belgeyi nereden istiyor vs, mail ile mi gönderiliyor vs. onu bile bilmiyorum yani, yabancı forumların vip köşelerinde sürten dedikodu bu.

bu ve bunun gibi birşey yapamazmıyız acaba

Bence işe hile katılmamalı bir olur iki olur ama o kadar daha sonra daha büyük sorunlar çıkar muhtemelen.

mrb arkadaşlar

malüm son günlerde yüklediğimiz videoların yüzde 75 80 kimi zaman yüzde 90 kimi zamanda yüzde 100üne ünlem geliyor
bence bu ünlem sorunuyla başetmenin herhangi bir çözüm yolu yok gibi

diyorum ki bir sahte belge hazırlasak, ünlem çıkan videolar için kullansak
sizce işe yararmı

ve incubusun mesajını alıntılıyorum

bu ve bunun gibi birşey yapamazmıyız acaba

Ben sahte belgeyi kaç kez facebook adminlerine yutturdum :)

Sahte kız kimlikleri yaparak yüksek takipçili kapanan sahte hesapları açtırmıştım :) biraz prof çalışma olursa youtube adminlerinede başka belgeler yutturulabilir :)

genel bi çözüm bulunmassa spam'ın bittiğinin resmidir.

Sahte belge oluşturmakla sahte telif göndermek arasında pek fark yok bence :) Yine de bu tarz şeyleri forum olarak teoride olduğunu anlamayıp pratiğe dökecek ve sonunda başı ağrayacak arkadaşlar olabilir o nedenle konuyu kapatıyorum. Sonuçta sahte belge işin içine girince sahtecilik oluyor iş biraz daha, yasal olarak kimseyi zor durumda bırakmayalım. (Sahte belge ile telif hakkı da kaldırılabilir bu mantıkla, ama sahtecilik ağır bir suç, zor durumda bırakır sizi. Tavsiye etmiyoruz forum olarak :) )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri