Sahte İhtarı Ne Kadar Hızlı Çözebilirler?

zebownic

Kayıtlı Üye
Bu aralar nedense salak saçma şeyler oluyor youtube'da

Geçen hafta önce rasgele bir isim bir videoma ihtar atmış karşı bildirimi yaptım ama bekliyorum... 90k olmuştu izlenmesi :/

Kanalım daha yeni 100k ya ulaştı ve ihtar yedik olacak şey mi.

Ekran görüntüsü burda
Şimdi benim 30 gün beklemem mi gerekiyor? :(
DDrd2m.png

Video kesinlikle bu şahsa ait değil. Nintendo videosu ve nintendo kesinlikle ihtar atmıyor videolara sadece para kazanmayı iptal eder eğer eşleşirse.

mail adresinden belli sahte telıf oldugu eger bır kuruma ayıt olsa maıl adresı boyle cıkmza kurumun ısmı yazar karsı bıldırımı atmıssın zaten yaptıgın ıtıraz karsı tarafa bıldırılıp ondan yanıt bekleyeceksın yanıt vermez ıse 1 hafta ıcınde bıldıgım kadarıyla telıf gecersiz olur.
not: yaptigin itiraz kabul olursa karsi taraftan savunma istenireger gerekli bilgileri iletmez ise yanlis olmasin 1 hafta yada 15 gun icinde telif kalkar

Şimdi 21 Ağustos'ta ihtar yedim. 26'sında fark edip itirazı mı gönderdim. İtirazım geçerliyse 9 Eylül'de büyük ihtimal geri gelecektir yani?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri