Sahte telif canimiza yetirdi.

• Kullanıcı france-1453
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

france-1453

Kayıtlı Üye
Selamun aleykum

Boyle konu actigim icin ozur dilerim.

1 haftada bu gmail den 8 farkli kanalima telif yedim.

[email protected]

yetkili kisilerden bu kisiyi cezalandirmalarini istiyorum attigi butun kanallarin telif fotosunu isteginiz uzerine veririm..

heny seni çağırıyorlar sanırım!!!

heny

henyyyy

henyyyyyyyyy

sanırım heny uyudu.. sizi müsait bir youtube yetkilisine bağlıyorum. tahmini bekleme süreniz 3 dakika.

İyide yetkililer nasıl bir Ceza verecekler buna?
Sen şahsı tanıyor musun, yada kanallarını biliyor musun?
:D

Ben Seni Direkt Youtube yetkilisine aktarıcam ona istediğini şikayet edebilirsin.
Onlar gerekeni yaparlar. . .

İyide yetkililer nasıl bir Ceza verecekler buna?
Sen şahsı tanıyor musun, yada kanallarını biliyor musun?

Ben Seni Direkt Youtube yetkilisine aktarıcam ona istediğini şikayet edebilirsin.
Onlar gerekeni yaparlar. . .

Hocam belki bu hesapla uyelik yapmis olabilir olamazmi.. hocam gercekten canima yeterdi 3k aboneli kanalima simdi yaptigim kontrelde gordum icim acidi. videolarin hepsini camtasiadan gecirdim cerceve ekledim videolarida dailymotion dan aldim. bugun sekizinci telifi yedim

Hocam belki bu hesapla uyelik yapmis olabilir olamazmi.. hocam gercekten canima yeterdi 3k aboneli kanalima simdi yaptigim kontrelde gordum icim acidi. videolarin hepsini camtasiadan gecirdim cerceve ekledim videolarida dailymotion dan aldim. bugun sekizinci telifi yedim

Bende yedim o çakaldan telif, muhtemelen o eleman yabancı Türk değildir diye tahmin ediyorum.
Karşı bildirim yapın diyeceğim eğer sizin için önemliyse o kanal, Elden birşey gelmez.

Selamun aleykum

[email protected]

yetkili kisilerden bu kisiyi cezalandirmalarini istiyorum attigi butun kanallarin telif fotosunu isteginiz uzerine veririm..

Benim kanalada atmıştı telif bu şerefsiz.

Bende yedim o çakaldan telif, muhtemelen o eleman yabancı Türk değildir diye tahmin ediyorum.
Karşı bildirim yapın diyeceğim eğer sizin için önemliyse o kanal, Elden birşey gelmez.

Ben mail atmıştım geri çekmesi için küfür etmişti şerefsiz.Japon bu adam.

Adam youtuber ve iyilerden yardım istiyo başkalarıda dûşmesin bu sahtekarın eline diye dalga geçilecek bi durum yok heny gelmesede olur

Adam youtuber ve iyilerden yardım istiyo başkalarıda dûşmesin bu sahtekarın eline diye dalga geçilecek bi durum yok heny gelmesede olur

konuda youtuber'lerden yardım istendiğine dair bir ibare yok. supporta yazar gibi direkt bir mesaj atılmış bizde mizah yaptık biraz. fazla kasmaya gerek yok.

ayrıca konu hakkında hiç bir youtuberde bişey yapamaz durumda. ortada kanal yok. gelen teliflerin içeriği yok.

Yapılacak bişey yok işte sahte yada gerçek telif hiç faketmez elinde belge olsa bile yt ye bunu inandırmak çok zor geri bildirimin reddedildi gibi saçma bi yazı çıkıyo mahkeme işinden kaçmak için mi yapıyolar ne yapıyolarsa telifi geri bildirimle halletmek çok zor oluyo bu sahte telifçilerde ordan yüreklenip böyle yapıyolar yt 2 belge istese sahte telif mi kalır.

Selamun aleykum

[email protected]

verdiğin mail'e ait kanal bu hocam. YM K - YouTube

(kanal ifşası yasak falan demeyin, sizin de canınız yanabilir. en azından iletişime geçsin arkadaş.)

Son düzenleme:
konuda youtuber'lerden yardım istendiğine dair bir ibare yok. supporta yazar gibi direkt bir mesaj atılmış bizde mizah yaptık biraz. fazla kasmaya gerek yok.

ayrıca konu hakkında hiç bir youtuberde bişey yapamaz durumda. ortada kanal yok. gelen teliflerin içeriği yok.

Yazdigim yaziyi iyi oku anlamassan birdaha oku. anlamassan tekrar tekrar oku..

mesajimin sonunda yazdim yetkili kisilerin istegi uzerine telif resimlerini atarim diye. okey.

Yazdigim yaziyi iyi oku anlamassan birdaha oku. anlamassan tekrar tekrar oku..

mesajimin sonunda yazdim yetkili kisilerin istegi uzerine telif resimlerini atarim diye. okey.

Bu kisiye larsi yaptirim olmasini istiyorsan aleni sekilde paylasmalisin zaten fotoyu gizlersin kategorini paylasirsin. Oke?

[email protected]
bu dallamanın telif atması için başlığın japonca olması yeterli herhalde
viacom un japon çakması galiba her önüne gelene telif basıyor.
bu kadar telife de ayakta kalıyorsa gerçek mi acaba diye düşündürüyor.

Yabancı yı bilmemde yerlı ıcerık çalısanlar geri bildirimde bulunurken 50 kere düşünsunler Bu gerı bildirim işlerinin şakası yok

yüzde yüz çakma benimde bi çok kanalıma telif a ttı ve aynı içerikden 10 kanal varsa bi tek benimkini kapattı kafasına göre atıyor telifi (ama dikkat ettiğim bi nokta adamın çerçeveli videolara garezi var bi tek onlara atıyor telif)

Yabancı yı bilmemde yerlı ıcerık çalısanlar geri bildirimde bulunurken 50 kere düşünsunler Bu gerı bildirim işlerinin şakası yok

Pusu kurulamazmı, ne adsense nede partner bağlı olmasa geri bildirimin ne zararı olacak?

Telif geldiyse ve intikam istiyorsan aynı içerikle yeni kanal yap telif atmasını bekle.Her geri bildirim boş çıkacak değilya 1 olmadı 2.sefer o yanar. Sonra başka hesapla geri gelir onada çakarsın. Tabi bu tür işler benim gibi para kazanmaya başlamayanlar için şuan parasını sayanlar bana bulaşmasında boşver kafasında.

Pusu kurulamazmı, ne adsense nede partner bağlı olmasa geri bildirimin ne zararı olacak?

Telif geldiyse ve intikam istiyorsan aynı içerikle yeni kanal yap telif atmasını bekle.Her geri bildirim boş çıkacak değilya 1 olmadı 2.sefer o yanar. Sonra başka hesapla geri gelir onada çakarsın. Tabi bu tür işler benim gibi para kazanmaya başlamayanlar için şuan parasını sayanlar bana bulaşmasında boşver kafasında.
Kardeşim kusura bakma yazdığından bir şey anlayamadım özel nedenlerden dolayı kafam bu sıralar hiç yerınde değil tekrar özür dilerim anlayamadığım için Benım bildiğim tek gerçek var Geri bildirimin kabul olursa youtube senın bilgilerini karsı tarafa veriyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri