Sahte Telif, Flag Hakkında Duyuru

• Kullanıcı Incubus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Site Hakkında
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Incubus

Administrator
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, bugüne kadar forumda sahte telif atmayı ya da flag ile kanal kapattırmayı düşünen arkadaşları barındırmamak için elimizden geleni yaptık. Bundan sonra da yapmayı sürdüreceğiz. Sadece bir uyarı yapmak istedim. Özellikle sosyal medya (facebook) ve skype üzerinde bazı oluşumlar tespit ettim. Bu oluşumlara katılan ya da bu oluşumlara adam toplayan herkes sınırsız olarak forumdan uzaklaştırılacaktır. Bu oluşumları yalnızca forum üzerinden değil, sosyal medya ya da skype üzerinden de destekleyen ya da katılan tüm arkadaşlar için aynı işlem uygulanacaktır.

Youtube hepimize yeter, ben bugüne kadar 2 kanala flag attım. Onlar da gerçekten Youtube üzerinde olmasını istemediğim türden videolar olduğu için attım. Siz de bu sistemi lütfen suistimal etmeyin. Kimsenin ekmek parasıyla oynamayın.

Tekrarlıyorum sosyal medya ya da skype üzerinden de bu tarz ekipler kurmaya çalışan, ortaklıklar kurmaya çalışan herkes forumdan sınırsız uzaklaştırılacaktır.

Merhaba arkadaşlar, bugüne kadar forumda sahte telif atmayı ya da flag ile kanal kapattırmayı düşünen arkadaşları barındırmamak için elimizden geleni yaptık. Bundan sonra da yapmayı sürdüreceğiz. Sadece bir uyarı yapmak istedim. Özellikle sosyal medya (facebook) ve skype üzerinde bazı oluşumlar tespit ettim. Bu oluşumlara katılan ya da bu oluşumlara adam toplayan herkes sınırsız olarak forumdan uzaklaştırılacaktır. Bu oluşumları yalnızca forum üzerinden değil, sosyal medya ya da skype üzerinden de destekleyen ya da katılan tüm arkadaşlar için aynı işlem uygulanacaktır.

Youtube hepimize yeter, ben bugüne kadar 2 kanala flag attım. Onlar da gerçekten Youtube üzerinde olmasını istemediğim türden videolar olduğu için attım. Siz de bu sistemi lütfen suistimal etmeyin. Kimsenin ekmek parasıyla oynamayın.

Tekrarlıyorum sosyal medya ya da skype üzerinden de bu tarz ekipler kurmaya çalışan, ortaklıklar kurmaya çalışan herkes forumdan sınırsız uzaklaştırılacaktır.

İyi olur hocam, youtube zaten büyük bir oluşum , herkeze yetecek kadar kategori mevcut. Dolayısıyle herkez kazanabilir. O yüzden flag severlere ve atarlara burdan sesleniyorum, adam olun, kimsenin ekmeğiyle oynamayın, siz iyi niyetli temiz kalpli biri olun zaten her işiniz yolunda gider.

== Unutmayın Ceyo Candır ==

Ne kadar yapmayın desek de yapacaklar. En azından özgün kanallardan uzak durun. Bu da bir şeydir.

aynen siz flag atmayın. Bırak izleyici beğenmediyse atsın.

En kötü adamın emeklerine bi bakın ona göre vicdanınız varsa tabi..

daha sabah içinde 1000 dolar olan kanalımı kapattırmışlar şunun bunun çocukları.:mad::mad::mad: kim ne derse desin yeni yetme veledizinaları bu foruma aldığınız sürece bu iş yapılmaz hale gelecek.

Flag atmak kadar düşük bir hareket yok. Keşke daha iyi bir önlemi olsa, ama caydırıcılık olarak iyi bir şey yapılan. Azalarak bitseler keşke.

Hele de bana flag atıyorlar bende millete atıyorum gibisinden yaklaşım çok kötü.

Bana flag gönderen amerikali bir adamı buldum konuştuk bana gönderiyorlar bende herkese gönderiyorum dedi.
Oysaki kendisi hile yapıyor izlenim artırıyordu sonra kanalı uçuyordu sebebini bizde görüyordu. Sahte hit artırıp kanallarınızın uçmasını başkasından bilmeyin özellikle.

bu tür uyarıları ciddiye alacaklarını sanmıyorum. ancak onaysız üyeliklerin forumu görmesi engellenirse ozaman insanlar banlanmaktan korkar. onaysız-onaylı üye araında şuan çok fark yok.

daha sabah içinde 1000 dolar olan kanalımı kapattırmışlar şunun bunun çocukları.:mad::mad::mad: kim ne derse desin yeni yetme veledizinaları bu foruma aldığınız sürece bu iş yapılmaz hale gelecek.

Eskiden yoktu bu flag telif falan 2013 e geri dönsek keşke ne güzel kazanıyoduk şimdi youtubede telif savaşı kurtuluş savaşını geçti

peki hocam bu 301 cilere karşı aynı videoyu farklı isimlerle (içinde bişe yok siyah ekran) 15-20 tane atan kanallara karşı adminler olarak ve moderatorler olarak bir yazlım kurup sizin tarafınızdan flaglatılsalar uygun olmazmı.

3 kişinin bir araya gelip de bir şeyler yapmaya çalışması örgütten sayılır :D
sadece bu iş için bir araya gelen değilde her türlü grup kurma aşamasına girenler de uzaklaştırılmalı.bireysel iş yapıyorsun neyin grubuyla uğraşıyorsun.2-3 kazanamayan bir araya gelip de bir şey yapmaya çalışırsa bunun sonucu flaga gelir.

Youtubeun onlem almasi lazim afedersiniz bu seref yoksunu insanlar akillanmaz. Spam yapan videonun sahibi saniyor kendisini.

Mobilden yazildi.

hocam siz ne kadar yapmayın etmeyin deseniz de bunlar yapılmaya devam edecek..hatta bu yt den para kazanmayı öğrenen insanlar arttıkca bu olaylar daha da artacak..maalesef insanlarda artık vicdan ve ahlak denen bir kavram kalmadı..baskalarının emegine saygı duymaktansa onların emegini yok etmeye calısan insanlarla doldu her yer.maalesef ki genc arkadaslar bu işlerle daha cok ugrasıyolar ..bu noktaya nasıl gelindi önce onun bir analizini yapmak lazım..baskalarının emeklerini calarak ve yok ederek belki para kazanabilirsiniz ancak o paranın hic bir hayrı olmaz..hem bu dünyada hem de ahirette bi yerden bunların acısı cıkar...ama bunu düsünüpte haraket eden insan sayısı giderek azalıyor..

beter olsunlar millet çalışssın didinsin sizde gelin flag atın ayıptır arkadaşlar deşifre edelim böyle grupları

o oluşumlardan birisine denk gelirsem eğer çok kötü sözler sarfedeceğim !!!

Maalesef öyle ..... çocukları giderek çoğalıyor.Hey sahte flagcılar size iltifat ettim Veledi zina lar alın size bir iltifat bu mesajlar dan mutlu oluyorsunuz.Bitmezsiniz şeref yoksunları. O paralar la yediğiniz içtiğiniz herşey bağızınızda düğümlensin rahat yüzü görmeyin hem bu dünyada hem Ahirette.

Bu konudan flagcilara sesleniyorum siz flag atarak insanlari yildiracaginizimi zannediyorsunuz be hey kit beyinliler bilimum kategirilerde ozellikle flag yedigim kategorilerde 100 er kanal yaptim 100 er kanal daha render da suz oturun simdi aksama kadar flag atin

Bu konudan flagcilara sesleniyorum siz flag atarak insanlari yildiracaginizimi zannediyorsunuz be hey kit beyinliler bilimum kategirilerde ozellikle flag yedigim kategorilerde 100 er kanal yaptim 100 er kanal daha render da suz oturun simdi aksama kadar flag atin

Valla bende aynısını yapacam siz düşünün gerisini beyin yoksunu flagcılar.

Aslında tespiti açısından forumda sahte bir konu açılarak bu yönde olan kişilere yaptırım uygulanabilirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri