Sahte telif mi gerçekmi bi yardımcı olun arkadaşlar

• Kullanıcı paragöz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

paragöz

Yasaklanmış
arkadaşlar gelen mailin resmini koyuyorum en az 20 defa bi anda kanala telif atmıs adam bu kım kanalı hangı kanal yada gercekmı sahtemı bulmam lazım çünkü adsense de ne varsa gittiii alayı

hocam sız resımde birşey gorebiliyorsanız bizede anlatın :D birşey anlaşılmıyor

Sayın **********(kanalını gizle diyecektim ama uçmuş bile)
Telif hakkı hak talebi nedeniyle YouTube videonuz engellendi. Bu, videonuzun artık YouTube'da oynatılamadığı ve bazı YouTube özelliklerine erişiminizi kaybetmiş olabileceğiniz anlamına geliyor.
Video başlığı: THE KING OF QUEENS SEASON 8 EPISODES 12
İçerik: Visual content
Hak talebinde bulunan kullanıcı: Sony Pictures Movies & Shows​
Bunun nedeni ne olabilir?

• Videonuzda telif hakkıyla korunan içerik bulunuyor olabilir.
  • Telif hakkı sahipleri, içeriklerinin bulunduğu YouTube videolarını engellemeyi seçebilir.
- YouTube Ekibi

bu sekılde 20 tane telif atmış bana
Video başlığı: THE KING OF QUEENS SEASON 8 EPISODES 12
İçerik: Visual content
Hak talebinde bulunan kullanıcı: Sony Pictures Movies & Shows
arkadaşlar videoyu arattığımda aslında sizde herşeyi açık görürrsünüz ama neyse

kardeş spamcısan alısıcan bunlara ben her telif atanı atıp koysam buraya oo

kardeş spamcısan alısıcan bunlara ben her telif atanı atıp koysam buraya oo

hadi yaa çok mu ciddisin allhalaa baksen ya bilader yardımcı olacaksan yorum yap adsensedekı 40 kanal gitti 3 gündür bu işi yapmıyoruz 5,,10 lira değil mebla başına gelirse anlarsın insallah gelmez

hadi yaa çok mu ciddisin allhalaa baksen ya bilader yardımcı olacaksan yorum yap adsensedekı 40 kanal gitti 3 gündür bu işi yapmıyoruz 5,,10 lira değil mebla başına gelirse anlarsın insallah gelmez

merak etme kardeşim 2 gün önce geldi daha 20 kanal sildim ben kötülemek için yazmadım alışıcaksın yapcak bişe yok spamsın sonuçta bende dahil

8. sezon 12. bolum sadece o kanalda degil onun disinda 3-5 kanalda daha var. Kimin yaptigini bulamazsin yani.

1.sezondan 9. sezona kadar videoları attım 1den 9 a kadar hepsine telif atmış böyle adamların neyse spamcı olmak baska sahte telif atmak baska

1.sezondan 9. sezona kadar videoları attım 1den 9 a kadar hepsine telif atmış böyle adamların neyse spamcı olmak baska sahte telif atmak baska

boş adam bunlar hocam işi gücü olmayan yapcak bişe yok küfür ettsen bunlara suratına yarappi şükür derler

kanalı buldum videoları gizlemişş......gggg verecem kanalı sizlerede bu arada sahte telif timi vardı forumda kımler acaba bana ulaşın arkadasşlar

bu kadar adamın videosu duruyor, senin videolara geliyorsa büyük ihtimalle telif sahtedir ama mail adresi yoksa bulman da zor, sen yine de itiraz et...

bu kadar adamın videosu duruyor, senin videolara geliyorsa büyük ihtimalle telif sahtedir ama mail adresi yoksa bulman da zor, sen yine de itiraz et...
baskan bi kanal vardı videolar genelıne sahipti 5 dk içinde videoları giziliye aldı ayrıca geri bildirim yapacak durum yok p kazanma gitti ilk bu kanal
daha sonra alayı o şr....sz okuyor bunları utan utan insallah çıkaramazsın adi

sahte telif kım atarsa yada atmışsa burdan duysun içimden geçirdiklerimi tahmin et bi adana lı olarak ama sende yüz olsa böyle .....yapmazsın sabun parası olsun

arkadaşlar gelen mailin resmini koyuyorum en az 20 defa bi anda kanala telif atmıs adam bu kım kanalı hangı kanal yada gercekmı sahtemı bulmam lazım çünkü adsense de ne varsa gittiii alayı

sahte hocam, partnermi adsensemi çalışıyordunuz ? partnerse sıkıntı..

adsense hocam kanalı sileyım mı p kazana cevrmeye mı çalısayım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri