Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kardeş spamcısan alısıcan bunlara ben her telif atanı atıp koysam buraya oo
hadi yaa çok mu ciddisin allhalaa baksen ya bilader yardımcı olacaksan yorum yap adsensedekı 40 kanal gitti 3 gündür bu işi yapmıyoruz 5,,10 lira değil mebla başına gelirse anlarsın insallah gelmez
1.sezondan 9. sezona kadar videoları attım 1den 9 a kadar hepsine telif atmış böyle adamların neyse spamcı olmak baska sahte telif atmak baska
burdan bunu yapan ş.....rfs....ze sesleniyorum neden erkek gibi çıkmıyorsunsahte bencede hocam adamı bulabılırsen iyi olur
baskan bi kanal vardı videolar genelıne sahipti 5 dk içinde videoları giziliye aldı ayrıca geri bildirim yapacak durum yok p kazanma gitti ilk bu kanalbu kadar adamın videosu duruyor, senin videolara geliyorsa büyük ihtimalle telif sahtedir ama mail adresi yoksa bulman da zor, sen yine de itiraz et...
arkadaşlar gelen mailin resmini koyuyorum en az 20 defa bi anda kanala telif atmıs adam bu kım kanalı hangı kanal yada gercekmı sahtemı bulmam lazım çünkü adsense de ne varsa gittiii alayı
valla ben genelde telif geldiği anda kanalı siliyorum komple.. yenisiyle devam..adsense hocam kanalı sileyım mı p kazana cevrmeye mı çalısayım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.