Sahte Telif Yememe Yontemi

• Kullanıcı Bossmir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Bossmir

Kayıtlı Üye
Bilmis Oldugunuz Gibi Formda Neredeyse Herkes Sahte Teliflerden Bikti Usandi isten Sogudu Anlatacagim Yontem ile Kanalinizi Telifden Kesin Olarak Koruyorsunuz Yapmaniz Gereken sey Kendi Kanaliniza Telif Atdiktan Sonra Kanalinizi Teliften Kapatdirmaniz ( Kendiniz Kendinize Telif Atin Karsi Bildirim Gonderin ) Karsi Bildirim Esnasinda Kendi Atdiginiz Telifleri Geri Cekin O Asamadan Sonra Kanala Felistahi Gelse Telif Atamaz ( CMS ile Atilan Telifler Haric) Yontem Bu Kadar Basit Bi Tesekkurunuzu Alirim Herkese iyi Formlar

Bilmis Oldugunuz Gibi Formda Neredeyse Herkes Sahte Teliflerden Bikti Usandi isten Sogudu Anlatacagim Yontem ile Kanalinizi Telifden Kesin Olarak Koruyorsunuz Yapmaniz Gereken sey Kendi Kanaliniza Telif Atdiktan Sonra Kanalinizi Teliften Kapatdirmaniz ( Kendiniz Kendinize Telif Atin Karsi Bildirim Gonderin ) Karsi Bildirim Esnasinda Kendi Atdiginiz Telifleri Geri Cekin O Asamadan Sonra Kanala Felistahi Gelse Telif Atamaz ( CMS ile Atilan Telifler Haric) Yontem Bu Kadar Basit Bi Tesekkurunuzu Alirim Herkese iyi Formlar

Bunu çoğu insan biliyor, asıl sıkıntı kendilerine telif atamaması. Telif atmayı bilmiyoruz :D Herifin tekine bile para verdik boşa... Varsa ben tertemiz yöntem biliyorum attığım telif dakikasına bakmadan gidiyor diyen gelsin bana özele, 3 telifli kapanacak kanaldan parayı kesinleştirmeyi öğreteyim bende.

Son düzenleme:
Bunu çoğu insan biliyor, asıl sıkıntı kendilerine telif atamaması. Telif atmayı bilmiyoruz :D Herifin tekine bile para verdik boşa... Varsa ben tertemiz yöntem biliyorum attığım telif dakikasına bakmadan gidiyor diyen gelsin bana özele, 3 telifli kapanacak kanaldan parayı kesinleştirmeyi öğreteyim bende.

hocam para kesinleştirmeyi öğreteyim derken :)

Anlamadım, yani kanal teliften kapanıp sonra tekrar açılınca bi daha telif gelmiyomu?

hocam para kesinleştirmeyi öğreteyim derken :)

Ayın 14 ünde 3 telif yedin diyelim 7 gün içerisinde kapanacak kanalın, karşı bildirim gönderdin şirkete yt kabul etmeyecek 3-5 gün daha sonra kapanacak. İşte kanalın 5-10 gün sonra değil de 40 gün sonra kapanmasını sağlıyorum, kanal kesinleşmeye giriyor kapanmadan. En basit şekilde anlattım valla anlamışsındır umarım :D başka türlü anlatamam.

benim kanal sahte telifden kapandı itiraz ettim açıldı adam sonra tekrar telif attı geri açamadım adam telif sahte idi

Kanalın kapanması gerekiyor mu yoksa 1 adet atsak yeter mi ?

Ayın 14 ünde 3 telif yedin diyelim 7 gün içerisinde kapanacak kanalın, karşı bildirim gönderdin şirkete yt kabul etmeyecek 3-5 gün daha sonra kapanacak. İşte kanalın 5-10 gün sonra değil de 40 gün sonra kapanmasını sağlıyorum, kanal kesinleşmeye giriyor kapanmadan. En basit şekilde anlattım valla anlamışsındır umarım :D başka türlü anlatamam.

anladım teşekkürler hocam :)

Simdi diyeceksiniz ki Kendi Kendimize Nasil Telif Atalim E Kolayi var

Cekin Bi Video Yukleyin Fake Kanala bekleyin 2 gun Ondan Sonra Videoyu Kendi Kapatmak istediginiz kanala Basin Telifi

Sahte telifle başım belada. Gmail telif atıyor iki gün sonra domain adresi ile telif atıyor. Bıktım itiraz sonuç vermiyor. Saçma sapan bir sistemle ugraşıyorum. Gun içerisinde kendi kanalıma hızlı telıf atıp aynı gün içeriisinde telıf geri nasıl çekebilirim. Yokmu forumda conteid id olan arkadaş telıf atsın hızlıca gerı ceksın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri