Sahte telif yollayan [email protected]

• Kullanıcı alperenuzun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

alperenuzun

Kayıtlı Üye
Arkadaşım telif attığın video tom ve jerry videosu . Sen bu videonun telif haklarına sahip olduğunumu düşünüyorsun ? Bu forumdan olduğunu duydum . Karşı telife cevap veremeyeceğinden ne yapacaksınız bakalım .

KZJ98g.png

edit//kanal bilgisi

Allah yardımcın olsun artık .

ahahahahahhaha :D:D
emine my kids video

gecmis olsun bu arada kardes

[MENTION=5722]EMN[/MENTION]

Sahte telifci üye süresiz uzaklaştırılmıştır!

ahahahahahhaha :D:D
emine my kids video

gecmis olsun bu arada kardes

Teşekkür ederim hocam karşı bildirim yaptım ispat etsin bakalım :)

---------- Mesaj saat 21:00:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:59:45 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=5722]EMN[/MENTION]

Sahte telifci üye süresiz uzaklaştırılmıştır!

İlginizden dolayı teşekkür ederim hocam .

bu mal niye foruma kabul edilmişti onu da anlamadım,baştan biliniyordu sahte telifci olduğu kaç kişiyi yakmıştı.

Arkadaşım telif attığın video tom ve jerry videosu . Sen bu videonun telif haklarına sahip olduğunumu düşünüyorsun ? Bu forumdan olduğunu duydum . Karşı telife cevap veremeyeceğinden ne yapacaksınız bakalım .

Allah yardımcın olsun artık .

Videoyu onun kanalindan mi kopyaladin? Eger oyleyse atladigin bisey var. O sahis videolarin icine kendi kisa bi videosunu yerlestiriyor. O sekilde atiyor telif bildirimlerini. Yani senin karsi bildirimin kabul edilmeyecek.

Bedavaya oksijen tüketiyo bunlar

Videoyu onun kanalindan mi kopyaladin? Eger oyleyse atladigin bisey var. O sahis videolarin icine kendi kisa bi videosunu yerlestiriyor. O sekilde atiyor telif bildirimlerini. Yani senin karsi bildirimin kabul edilmeyecek.

Ben bu kanalımın videolarını yabancı kanallardan aldım hocam

---------- Mesaj saat 21:03:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:02:49 civarında gönderildi. ----------

Bedavaya oksijen tüketiyo bunlar

Vallahi doğru dedin hocam

Emin misin? Eminemeralin kanali olmasin o? Aldigin kanalin linkini goster ben sana soyliyim onun kanalimi degil mi. 4096P videolari o atiyor cunku genelde.

Hocam aldığım kanalı gösteremem şuan ama o 4096p video değildi . Videoyap özgünleştirme sistemiyle adı öyle oldu bundan eminim

Hocam aldığım kanalı gösteremem şuan ama o 4096p video değildi . Videoyap özgünleştirme sistemiyle adı öyle oldu bundan eminim

Soyledigin sekilde olsa sana telif atamazdi. Bu sahis o kendi yerlestirdigi gorsel icerigi kullanarak telif atiyor. Yani videoyu muhakkak onun kanalindan cekmissindir.

Soyledigin sekilde olsa sana telif atamazdi. Bu sahis o kendi yerlestirdigi gorsel icerigi kullanarak telif atiyor. Yani videoyu muhakkak onun kanalindan cekmissindir.

Kısmetse kalkar o telif hocam .

---------- Mesaj saat 21:07:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:07:19 civarında gönderildi. ----------

bunlar yüzünden kanallara rahat rahat giremıyoruz

Çok haklısınız

Kısmetse kalkar o telif hocam .

---------- Mesaj saat 21:07:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:07:19 civarında gönderildi. ----------

Çok haklısınız

O geri cekmeden kalkmaz o telif. Cocuklarimin videosu dedigi gorsele atiyor o telifi. Videonun tam***** degil.

o geri bildirimden olumlu sonuç alamazsın...
ondan telif yiyenler videoyu sileceğini ve geri çekmesini söylesin çeker...
kendi videosu olmayana da telif atmaz.başkası ondan almıştır,sende o başkasından almışsındır...tom ve jerry kısmına değil içine koyduğu görüntüye atıyor...

youtube içine koyduğu görüntüye sahte telif uygulaması yapmadığına göre forumdan atılması da gereksiz...

---------- Mesaj saat 19:12:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:12:06 civarında gönderildi. ----------

Hocam ben kalkacağını düşünüyorum . Sizede burdan olumlu cevabı kısmetse vereceğim 10 gün sonra :)
ben sana kalkmayan onlarca örnek gösterirdim ama kanallar yok ortada,ilk mağdurlarındanım:)

o geri bildirimden olumlu sonuç alamazsın...
ondan telif yiyenler videoyu sileceğini ve geri çekmesini söylesin çeker...
kendi videosu olmayana da telif atmaz.başkası ondan almıştır,sende o başkasından almışsındır...tom ve jerry kısmına değil içine koyduğu görüntüye atıyor...

youtube içine koyduğu görüntüye sahte telif uygulaması yapmadığına göre forumdan atılması da gereksiz...

---------- Mesaj saat 19:12:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:12:06 civarında gönderildi. ----------

ben sana kalkmayan onlarca örnek gösterirdim ama kanallar yok ortada,ilk mağdurlarındanım:)

Kalkar insallah hocam .

Çizgi film işine hiç girmedim nasıl varner brosdan eşleşen gelmiyor anlamadım? Siz onun kanalından mı çekiyorsunuz videoları? Demek adam aşıyor eşleşeni sizde ondan alıyorsunuz :D

Çizgi film işine hiç girmedim nasıl varner brosdan eşleşen gelmiyor anlamadım? Siz onun kanalından mı çekiyorsunuz videoları? Demek adam aşıyor eşleşeni sizde ondan alıyorsunuz :D

Yok hocam o kişinin kanalından almadım . İnsallah kalkar o telif hayırlısıyla

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri