Sahte telif !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

klausner12

Yasaklanmış
bugün bir isimle sahte telif gelmiş daha önceden sahte telif alıp karşı bildirim gönderip sonuç alan varmı karşı bildirime neler yazmam gerekir gerçekten bu youtube'nin suyu çıktı insanlar kendi hesaplarıyla değilde başkalarının hesaplarını nasıl kapattırırım bununla uğraşıyor yazık...

Kesin eminseniz düzgün bir üslup ile karşı bildirim yapın ama değilseniz boşverin mahkemelik olma ihtimali doğabilir.

Kesin eminseniz düzgün bir üslup ile karşı bildirim yapın ama değilseniz boşverin mahkemelik olma ihtimali doğabilir.
hocam %100 eminim normalde xx şirketi yollar telifi bugün bildiğin bir isimle ve dandik bir gmail ile telif gelmiş okadar videodan sadece 1 tanesine telif gelmiş herhalde hepsine telif yollamaya çalıştı 1 tanesi tuttu işte sahtekarın

hocam %100 eminim normalde xx şirketi yollar telifi bugün bildiğin bir isimle ve dandik bir gmail ile telif gelmiş okadar videodan sadece 1 tanesine telif gelmiş herhalde hepsine telif yollamaya çalıştı 1 tanesi tuttu işte sahtekarın

Şöyle birşeyde var ama mesela müzikten örnek vereyim şirket veya şarkının sahibi ayrı ayrı telif gönderebilir ama eminsen güzel bir dille durumu analtırsan karşı bildirim kabul oluyor

Şöyle birşeyde var ama mesela müzikten örnek vereyim şirket veya şarkının sahibi ayrı ayrı telif gönderebilir ama eminsen güzel bir dille durumu analtırsan karşı bildirim kabul oluyor
içerik dizi hocam işte karşı bildirime ne yazayım onu bilmiyorum sahtekarın teki üstelik atanda türk türk ismi bu yazdığımıda okuyordur kesin

Bana bir velet sahte telif atmıştı sonra iletişime geçtim kendisiyle bana dediği şu "sen çok kazanmışsındır şimdi bu videodan"... Böyle insanların olduğu yerde işimiz çok zor. Sonra tehdit ettim biraz sahte telif attığın için mahkemelik olacaksın falan diye abartarak şeyler söyledim korkup geri çekmişti. Veletlerle uğraşıyoruz.

Bana bir velet sahte telif atmıştı sonra iletişime geçtim kendisiyle bana dediği şu "sen çok kazanmışsındır şimdi bu videodan"... Böyle insanların olduğu yerde işimiz çok zor. Sonra tehdit ettim biraz sahte telif attığın için mahkemelik olacaksın falan diye abartarak şeyler söyledim korkup geri çekmişti. Veletlerle uğraşıyoruz.
veletler kendi ekmeğinin derdinde değil başkalarının ekmeğiyle nasıl oynarım bu adamı nasıl bitirim derdinde vakit ayırıp kendine kanal yapmak yerine başkalarının kanalını nasıl kapattırım bunun derdindeler karşı bildirimini gönderdim ben kabul edilmezse bile ben sana ne yapacağımı bilirim okullar açılmadı şu veletlerle uğraşmaktan bıktım

Bu işler sıkıntılı işler hocam. Ama eğer sahte olduguna eminseniz durmayın derim ben.

telif atan ergeni google'de arattım gerçektende ergenin teki 15 yaşında ya var ya yok ama yanlış kişiye çattı bırakmam bu ergenin peşini

hocam karşı bildirim bulunun reddedilirse ifşa edin içeriği herkes çöp etsin o p**ede yar olmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri