Sahte Telif

• Kullanıcı laratvcom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

laratvcom

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 5-6 aydır attıgım bir yabancı ıcerık var ama 2 gundur aynı gmaıl uzerınden telıf bıldırımı alıyorum bana fake gıbı geldı sizce ne yapmam gerek. Telifi atan ismi gmaılı felan arastırdım hiç bir sonuc cıkmadı karşı bildirim atarsam ne olur sizce deneyen var mı

Son düzenleme:
valla hiç sorma ya zar zor birşeyler yapmaya çalısıyoruz adamlar ona taş koymaya çalışıolar

2 seçenek var,
1-İtiraz edeceksiniz ve karşı tarafın mahkeme başlatması beklenecek 14 gün içinde başlamazsa telif iptal.
2-Karşı tarafla bir şekilde iletişime geçeceksiniz ve sebebini soracaksınız.

Bu seçenekler dışında bir seçenek yok. İtiraz etsem mahkeme başlarmı vs. gibi şeylerin cevabını bizde bilmiyoruz.

Mesela bu videodan 6 aydır gelir elde ediyordum mart ayında eşleşen geldi ve gelirin buyuk cogunlugu göya eser sahibine gidiyor bana da sahte telif gibime geldi;

İtiraz etsem acaba mahkeme başlatırlarmı başlatmazlarsa 14gün sonra tekrar gelir elde edebilirmiyim?

https://www.youtube.com/watch?v=dCXEhv_dQw0

Mahkemeden önce youtube detaylı inceleme yapıp, haksız yere itiraz edenin kanalını kapatıyor. taraflar hak sahipliğini ispatlayamazsa mahkeme işi başlıyor.

Youtube ben halledemedim mahkeme halletsin diyor.

bu mailden banada telif gelmis. yabancı dizi yukluyorum. 4-5 kanal aynı dizinin bolumlerini paylasırken telifin sadece bana gelmeside enteresan. bu arada dun ilk defa diziyi ilk ben yuklemistim. zaten diziyi ne zaman ilk ben yuklesem ya topluluk yada telif geliyor.

bence sahte oldugu acık. yalnız merak ettigim biarkadas itiraz edince yt kanalı inceliyor ve kapatıyor demis. itiraz edersem kanal kapanır mı ? var mı fikri olan ?

bu mailden banada telif gelmis. yabancı dizi yukluyorum. 4-5 kanal aynı dizinin bolumlerini paylasırken telifin sadece bana gelmeside enteresan. bu arada dun ilk defa diziyi ilk ben yuklemistim. zaten diziyi ne zaman ilk ben yuklesem ya topluluk yada telif geliyor.

bence sahte oldugu acık. yalnız merak ettigim biarkadas itiraz edince yt kanalı inceliyor ve kapatıyor demis. itiraz edersem kanal kapanır mı ? var mı fikri olan ?

itiraz et hocam... o mail, profil nikine bi kız resmi koymuş.. resmi arattım türk olan bir kızın resmi çıkıyor. yani telifçi *erefsizi türk...muhtemelen forumada üyedir.

itiraz et hocam... o mail, profil nikine bi kız resmi koymuş.. resmi arattım türk olan bir kızın resmi çıkıyor. yani telifçi *erefsizi türk...muhtemelen forumada üyedir.

itiraz ettim fakat bu gece 2. telifi gondermis serefsiz. baska birininde kanalına telif atmıs bu gece. ne ayak anlamadım. fazla kanalda yok bu kategoride 4-5 kanal anca.

hocam sürekli alt kanal açarak aynı videoları bas gelen teliflere de sürekli itiraz et nasıl sa sahte

biz sahte olarak dusunuyoruzda umaarım oyledir :) telif yemeyen kanallardaki videoların seslerinde eco var ve bu durum beni biraz dusundurdu acıkcası. yakında cıkar kokusu. hayırlısı bakalım

2. telifden sonra kanal kapanmıs dun. yt de gezindim biraz ve 3-4 kanal son bulumu atmıs ve kanallarda sorun yok. sahte telifmis onuda anlamıs oldum. cok sey soyleyesim varda neyse...

Telif atma sekli nasil. Video mu tekrar yuklemis diyerekmi atiyor

2 tane sahte telif aldim geribildirim yaptim ama bakalim Loppaxsa Derdasaz [email protected] Sahtedir Geribildirim yapinca kac gun sonra normale donuyor kanal ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri