Sahte Telif

• Kullanıcı pampa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

pampa

Yasaklanmış
Selamlar herkese,

Forumda araştırdım ama konuyla ilgili net ve güncel içerik olmadığı için yeni konu açıyorum..

Bi kanalıma sahte telif gelmiş.. Bunun için ne yapabilirim ?
Tahmin edebilceğiniz gibi içerik ne benim ne telifi yollayan kişinin :) o yüzden direk itiraz ihtimali kalkıyo zaten :)

birde bi youtube kanalının bağlı olduğu mail adresine nasıl bakabiliriz ?

Selamlar herkese,

Forumda araştırdım ama konuyla ilgili net ve güncel içerik olmadığı için yeni konu açıyorum..

Bi kanalıma sahte telif gelmiş.. Bunun için ne yapabilirim ?
Tahmin edebilceğiniz gibi içerik ne benim ne telifi yollayan kişinin :) o yüzden direk itiraz ihtimali kalkıyo zaten :)

birde bi youtube kanalının bağlı olduğu mail adresine nasıl bakabiliriz ?

malesef sahte işte adı üstünde video senin deyilse itiraz etsende düzelmez o videolar dikkat edin daha telif atar o durmaz kanalını kapatana kadar gider olacaklar bunlar

yotube kanalının baglı oldugu maili malesef bulamazsın bildigim kadarıyla

malesef sahte işte adı üstünde video senin deyilse itiraz etsende düzelmez o videolar dikkat edin daha telif atar o durmaz kanalını kapatana kadar gider olacaklar bunlar

yotube kanalının baglı oldugu maili malesef bulamazsın bildigim kadarıyla

peki gmaili bilsek, ona ait bi kanal varmı diye bakabiliyomuyuz :D

Atan sahte ise sende ona itiraz et kardeşim öyle aç gözlüler varki sadece ben kazanayım diyor diğer kanalları kapatırıyor hayasızlar

aynen öyle de, itirazda edemiyorum ki :)

içerik benim olmadığımdan direk itiraz sakat durum..

adamın kanalını bulabilsem, bende onun videolara sahte telif atıp karşılıklı sahte telifleri kaldırmayı dayatçam :D

o yüzden sordum bi kanala baktığımızda mailini görebiliyomuyuz diye..

videolardan arattığımda çıkan birkaç kanaldan biri, boşuboşuna başkasının canını yakmak istemiyorum emin olmadan.. o yüzden kesin bulmadan bişey yapmam.. Allahından bulsun..

aynen öyle de, itirazda edemiyorum ki :)

içerik benim olmadığımdan direk itiraz sakat durum..

adamın kanalını bulabilsem, bende onun videolara sahte telif atıp karşılıklı sahte telifleri kaldırmayı dayatçam :D

o yüzden sordum bi kanala baktığımızda mailini görebiliyomuyuz diye..

videolardan arattığımda çıkan birkaç kanaldan biri, boşuboşuna başkasının canını yakmak istemiyorum emin olmadan.. o yüzden kesin bulmadan bişey yapmam.. Allahından bulsun..

gerçek telif sahibi içerik sahibine mail at bu mail adresini sizin mi falan gibisinden

Buradan banlanacağınında farkındasın değilmi ?

bunun ban sebebi olduğunu bilmiyordum..

ama kötü bişey de demedim.. net tespit edebilirsem, yapacağımı söyledim.. o da hakkımdır.

%100 özgün kanalımdaki videoları yüklemiş onlarca kanal gördüm bugüne kadar, tekbirine telif atmadım.. gizza ekibi ve bazı adminler özgün kanalımı biliyorlar.. o kategoriye baksınlar..

---------- Spam Engelliyici 10:53 ---------- Önceki Mesaj 10:51 ----------

Sahte Telif Atan Maili Yaz Buraya Herkes Görsün

[email protected]

mail bu ...

sptvjsat japon firması..

yani [email protected] gibi bi mail anlayacağınız :D

%100 emin olamayız tabi ama %99 sahte telif ;)

bunun ban sebebi olduğunu bilmiyordum..

ama kötü bişey de demedim.. net tespit edebilirsem, yapacağımı söyledim.. o da hakkımdır.

%100 özgün kanalımdaki videoları yüklemiş onlarca kanal gördüm bugüne kadar, tekbirine telif atmadım.. gizza ekibi ve bazı adminler özgün kanalımı biliyorlar.. o kategoriye baksınlar..

Kusura bakma, telif atanlar bizden değildir. Güle güle, Selametle

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri