Sahte Teliflere ne yapabiliriz ?

• Kullanıcı r3LLi7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

r3LLi7

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar kanalıma saçma saçma hesaplardan telif hakkı ihtarları geliyor..
2 etti bu 3. bi ihtarda kanal gidecek karşı bildirim gönderiyorum.. Videonun yanında karşı bildirim gönderildi yazıyor fakat kısa süre sonra tekrar karşı bildirim gönder çıkıyor videonun yanında..
2gu9utj.png

Telif hakkı gönderen kişinin kanalında video dahi yok bana nasıl telif gönderebiliyor..
Telif yediğim video da resimlerle slayt şeklinde yaptığım bir müzik.. Müziğin telif hakkı olması ihtimali yok ses kaydı tarzı bir şey yani bandrollü satışı olan bir müzik de değil..

Bu arada telif gönderen kanalın linki bu sitedeyse saygılarımı iletiyorum kendisine kulakları bol bol çınlasın ;)

kanalında video yüklemesi şart değil.youtube gelen telifleri kontrol etmeden işleme alır...
siz aynı videoyu adamdan almadıysanız geri bildirimde ispatlayamaz...
sahte telif attığı ve bu işi meslek haline getirdiği kanal urlsinden ve boş hesaptan telif atmasından belli zaten.

Senay LLC ([email protected])
Arkadaşlar Yukarıdaki şahıstan başka telif alan var mı ? 2 Gündür kanallarıma telif atıyor.
@r3LLi7 kardeşim kusura bakma konunu böldüm. Ama bu sahte telifçiler iyice işi çığrından çıkardılar.

kanalında video yüklemesi şart değil.youtube gelen telifleri kontrol etmeden işleme alır...
sahte telif attığı ve bu işi meslek haline getirdiği kanal urlsinden ve boş hesaptan telif atmasından belli zaten.

hocam youtube geribildirimleri hiç takmıyor ki. Geribildirimlerde hep: "videonun size ait olmadığı anlaşılıyor o yüzden geri yüklenmesi mümkün değildir" diye mesaj geliyor.

hocam youtube geribildirimleri hiç takmıyor ki. Geribildirimlerde hep: "videonun size ait olmadığı anlaşılıyor o yüzden geri yüklenmesi mümkün değildir" diye mesaj geliyor.

geri bildirim yaparken profil ismi videolara uysun diye (atıyorum) beyaz show olarak isim soyad olarak girildiyse onu normal isim soyadla değiştirip gerçek kişi izlenimi vermek gerekir.elektronik imzada profil ismiyle birebir aynı olmalıdır...bunlar oldugu halde kabul olmuyorsa ya telif hakkında bulunan videoyu sizden önce yüklemiştir yada youtube un spamcıyı spamcıya vurdurmasıdır :D bizi videolarımızdan dolayı fazla takmıyorlar.sağlam savunma yapmazsan işleme bile almıyorlar.o yüzden videonun asıl hak sahibini,yapımcısını yazıp-hak sahibi budur ve bunlarda telif hakkında bulunmadan yayınlanmasına izin veriyorlar gibisinden bir şeyler yazmak gerekiyor.

İkinci kez geldi böyle diğer telif atanında kanalında video yoktu ve kanal ismi saçma bir şeydi..
Karşı bildirim göndermenin etkisi nedir ? Önceki atan da 3 videoma birlikte göndermişti.. Hepsine karşı bildirim gönderdim ama telif hakkı ihtarları kısmında bir değişiklik olmadı..

Dikkat ettiyseniz tüm sahte telifler Türklerden geliyor :) Bizim toplum neden sürekli başkasının kazancına göz koyuyor anlamadım bir türlü

Dikkat ettiyseniz tüm sahte telifler Türklerden geliyor :) Bizim toplum neden sürekli başkasının kazancına göz koyuyor anlamadım bir türlü

Aynen öyle hocam birinin uğraşına emeğine zarar vermekten mi hoşlanıyorlar napıyorlar :)
Anlamadığım bu hesaplar nasıl telif gönderebiliyor adamın kanalında video dahi yok sadece millete telif göndermek için açılmış kanallar bunlara koskoca youtube engel olamıyor mu acaba ?

Aynen öyle hocam birinin uğraşına emeğine zarar vermekten mi hoşlanıyorlar napıyorlar :)
Anlamadığım bu hesaplar nasıl telif gönderebiliyor adamın kanalında video dahi yok sadece millete telif göndermek için açılmış kanallar bunlara koskoca youtube engel olamıyor mu acaba ?

Ama önce şu soruya cevap verelim youtube sahte telifin önüne geçmek istiyor mu ? Tabi kide hayır adam hiç uğraşmıyor kendi kendinizi yiyin diyor ve adamın işine geliyor bu olay :) hiç uğraşmadan kullanıcılar temizlik yapıyor :)

ben kazanamıyorum kimse kazanamasın mantığı var çoğu kişide ve üstüne birde çekememezlik eklenince , ellerinden geleni yapıyrlar :mad:

Ama önce şu soruya cevap verelim youtube sahte telifin önüne geçmek istiyor mu ? Tabi kide hayır adam hiç uğraşmıyor kendi kendinizi yiyin diyor ve adamın işine geliyor bu olay :) hiç uğraşmadan kullanıcılar temizlik yapıyor :)

Öyle dedin mantıklı geldi :)
Neyse artık videolar hala harddiste duruyor 3. telif te gelirse yapacak bir şey yok mecbur yeni kanalla devam edeceğiz ama o kadar abone boşa gidecek :)

Öyle dedin mantıklı geldi :)
Neyse artık videolar hala harddiste duruyor 3. telif te gelirse yapacak bir şey yok mecbur yeni kanalla devam edeceğiz ama o kadar abone boşa gidecek :)

2k aboneli günlüğü 200 tl olan kanalım sahte teliften gitti hocam :) ben ne yapayım yüksekten düştüm ben :D

2k aboneli günlüğü 200 tl olan kanalım sahte teliften gitti hocam :) ben ne yapayım yüksekten düştüm ben :D

Geçmiş olsun hocam.. Lanet olsun o telifleri gönderenlere..
Bilgisayarları çöksün, yedekleri silinsin, hesapları kapatılsın, adsenseleri banlansın :)
Daha ne diyelim yani :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri