Sahur Vakti Açık Market Aramak!

Throck

Kayıtlı Üye
en sevmedigim durumdur.:):)

hadi arkadaşlar oruc tutacak diye kaldırdık hepsini yumurtada yumurta[yaşasın ögrenci yemegi] tutturdular . dedim insalık yapalım gideyim alayım 15 tane demez olaydım. alt kattaki cok ve pek muhterem ev sahibimiz hanfendi hazretleri 2 tane taş fırın ekmegi istedi. başkasını yiyemiyormuş alırmısın dedi , tamam dedim demez olaydım. tam 20dk market aradım. en sonunda aldım 2 tane kepekli ekmek yesin dursun abi yok banane:):)

ufak anımızla birlikte bu gece sahura kalkan bütün forumdaki userleri ailelerini ve dostlarını bütün dilek ve dualarının kabul olması dileklerimi sunuyorum.

bu sıcaklarda bu kadar saat allah hepinize dayanma gücü versin .

keseniz bol-orucunuz kabul-sofranız halil ibrahim sofrası olsun

ALLAH KABUL ETSİN.

Amin Allah razı olsun. Fırın a gitseydn.

malesef burlarda fırın yok. hatta 4 yıldır burdayım fırın görmedim:):):)

en son pideciye gittim bizede alayım diye . lavaş aldım baya bi kadınada verdim artık. yarın tekrar istemese bari:)

Ramazanın en sevdiğim anlarından bir tanesidir sahurda dışarı çıkıp pide almak :) Nerde o eski Ramazanlar :D

Amin.son dk.lar herkez suyunu icsin :D

Hayırlı sahurlar arkadaşlar. Allah orucunuzu kabul etsin.

Allah razi olsun :) bizim burasi belde oldugu icin gece birak market acik is yeri bulamazsin :D hayirli ramazanlar herkese allah hepimize dayanma gucu versin

Ramazan Gibi Güzel Bi Ay Yok.. İnanç Birlik Bütünlük Bölünmezlik.. anti-müminlerin Müminleri imrenerek izlediği ve Aşırı Zorlarına Gittiği Bir Aydır.. İnadına Pide İnadına Lavaş Forza Güllaç :D Yaşasın Çadır Mücadelemiz :D Cümleten Hayırlı Ramazanlar.

Allah kabul etsin orucumuzu beyler.. Namazlarmizi kilmaya da calisalim..

gençlimiz güzeldi eskiden bi tane açik market bulamazdik çorbaciya giderdik yaş oldu 30

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri