Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam kim oldugunu tam hatırlamıyorum birinden kanal almıştım bu forumda quiz 10 tl ye mi ne satıyodu sadece kanallarımı o kanalın dashına bagladım gece sana maili nasıl geliyo ben kimsenin kanalının şifresini dashını felan değiştirmedim kafana göre isim soyisim ifşa edemezsin editle şu yazılarınıBen etiket filan koymuyorum sadece ismini öğrendim.Ayrıca ben kimseye kanal satmadım ki 5 10 tlye ben sadece r 10 da satıyorum o da 1000 tl üstü benden ne zaman aldın
Sent from my iPhone using Tapatalk
Screenpresso Cloud şimdi değiştirdim mail yerini şimdide ben senden şikayetçiyim hem kişisel bilgilerimi ifşa edip hemde iftira attığın için [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]Ben etiket filan koymuyorum sadece ismini öğrendim.Ayrıca ben kimseye kanal satmadım ki 5 10 tlye ben sadece r 10 da satıyorum o da 1000 tl üstü benden ne zaman aldın
[MENTION=22208]Aiobu[/MENTION] delgech bu forumda yanlis yapacak en son kisidir söyleyim sana.
Screenpresso Cloud şimdi değiştirdim mail yerini şimdide ben senden şikayetçiyim hem kişisel bilgilerimi ifşa edip hemde iftira attığın için [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]
hocam yaşınıza veriyorum yorum yapmıyorum editleyin şu isim soyisim etiket vs. görende milleti dolandırıyoz sanıcak ayrıca ben bugün 3 gibi uyandım o 1.23,1.33 de gelenlerin benle bi alakası yok bilgin olsunKardeşim ben yanlış yapacak birisi demedim sadece ismini görünce sordum.
---------- Spam Engelliyici 08:08 ---------- Önceki Mesaj 08:08 ----------
Tamam
hocam gir dashboarda bak ben nerden bilicem senin kanalını kim değiştirmiş ne yapmış sadece 5 kanal quize bagladım kalktıgımda o kadar mailini düzelttim ordan bi daha mail gelmez konu açmadan once bi arastırıp pm veya skypedan yazsaydın daha iyi olurdu ortalıgı karıstırmadan yapman gereken buydu ayrıca sen kaç üyelik kullanıyosun hocam tek üyelik kullanıyosan satın aldıgım kulgazi de senin mail adresinde neden senin mail adresin yazıyodu mail adresi seninse r10 dan neden banlandınBen sen yaptın demedim konuyu actıktan sonra senin ismin oldugunu farkettiğim için sordum sadece . Bu değiştirilen kanalları kim değiştirmiş ve hangi kanal nasıl öğrrnebiliriz
hocam gir dashboarda bak ben nerden bilicem senin kanalını kim değiştirmiş ne yapmış sadece 5 kanal quize bagladım kalktıgımda o kadar mailini düzelttim ordan bi daha mail gelmez konu açmadan once bi arastırıp pm veya skypedan yazsaydın daha iyi olurdu ortalıgı karıstırmadan yapman gereken buydu ayrıca sen kaç üyelik kullanıyosun hocam tek üyelik kullanıyosan satın aldıgım kulgazi de senin mail adresinde neden senin mail adresin yazıyodu mail adresi seninse r10 dan neden banlandın
http://www.r10.net/1067111052-post1.html ?
http://www.r10.net/1067570870-post54.html ?
sen hani düşük paralara kanal satmıyordun quizi nasıl verdin arkadasa geliri yoktu ben aldıgımda hadi boş kanal sattın diyelim kulgazi nickli arkadasa peki arkadas quize sokup neden senin mail adresini yazdı ? r10.net tede sanırım multiden ban yedin ?Onceki mesajlarıma bak. Kulgaziye ben vermişimdir doğru
sen hani düşük paralara kanal satmıyordun quizi nasıl verdin arkadasa geliri yoktu ben aldıgımda hadi boş kanal sattın diyelim kulgazi nickli arkadasa peki arkadas quize sokup neden senin mail adresini yazdı ? r10.net tede sanırım multiden ban yedin ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.